TAR עונה 22 פרק 1

JAMES DEAN

New member
TAR עונה 22 פרק 1

היום תחל העונה החדשה ב-יס אז מי שרוצה מוזמן לדון איתי ועם שאר המעריצים
אבל בבקשה רק לסמן ספוילר
בכותרת בהתאם לפרק. העונה עוד לא שודרה בארץ.
העונה החדשה תשודר בערוץ כל ערב בערוץ יס דרמה בשעה 22:25 ולמחרת בשעות הבוקר ואחה"צ.

JAMES DEAN

New member
תודה אבל איפה שאר המשתתפים?

חשבתי שהמירוץ הישראלי נמרח ונמאס על אנשים כי הם רגילים למקור.
בכל מיקרה אשמח לקרוא ולדון על הפרקים של TAR

אם יש כאן חובבי אקסטרים וקצב מהיר אז יאהבו את הפרק הראשון.

retard boi

New member
כבר ראיתי את העונה

לדון עכשיו על פרק פרק שאני יודע מה כבר יהיה נראה קצת מאולץ. אני מניח שרוב האנשים רואים את המירוץ האמריקאי במצבי. אף אחד בימינו לא מחכה ליבוא של YES.
עונה 23 אמורה להתחיל עוד חודש וחצי חודשים והקאסט יפורסם מאוד בקרוב. אם אתם בעניין של לדבר על זה אז בכיף.

מחזק את דבריך וקצת מוסיף

קצת קשה לדון בעונה שסיומה ידוע.

ובכלל מכיוון שכבר הסכמנו כולנו שמדובר בשני ז'אנרים שונים לגמרי (תחרות ספורט מול אופרת סבון) הרי שהנסיון לכרוך אותם בפורום אחד לא נראה יעיל.
רוב הגולשים כאן לא ראו את המרוץ המקורי ולא בטוח שהם מתעניינים
וגם להיפך - רוב צופי המירוץ המקורי סביר שיחתכו ורידים אחרי צפיה בשנים-שלושה פרקים של הפורמט הישראלי.

תוכניות שונות לגמרי

כמה הערות לאור פרקים 1+2

1. הנסיון להכניס אלמנטים של משחק חברתי למירוץ למיליון קצת מאולץ לטעמי (אני מתכוון לכרטיס המהיר הכפול שמיועד למסירה ולכן מעודד בריתות וליקוקים) אבל הוא לא משמעותי יותר מדי.
צריך גם לזכור שבפורמט המקורי הצוותים לא נפגשים מחוץ למסגרת המשחק. הם מוזנקים בנפרד, מוכנסים להסגר טוטאלי בחדרי המלון, לא אוכלים יחד ולא מתרועעים כך שהאינטראקציות הם רק בזמן המירוץ עצמו.

2. הקאסט חביב מאוד - יש צוותים מבולבלים ומטופשים יש צוותים חביבים ונעימים ויש אפילו את הצוות המנוול התורן הערמומי והפרנואידי שמנסה לרמות את כל העולם
אבל אין שום התחשבות מצד ההפקה
כבר בפרק השני עף הצוות הכי מעניין בקאסט ואף אחד לא העלה על דעתו לנסות לשמור אותו בכח.

3. העובדה שזה מירוץ היא יתרון וחיסרון
הפרק השני מאוד חידד את העובדה הזאת
מצד אחד הפערים ברורים והעריכה לא מנסה לרמות את הצופה - פער של 4 שעות לא מוצג כפער של דקה ואתה תמיד יודע בכל שלב נתון מה מצב הצוותים זה מול זה מי מוביל ומי בפיגור עצום מאחור.
מצד שני במירוץ כמו במירוץ הכל יכול לקרות ואתה יכול להיות בטוח שלא יחפפו ולא ירמו אותך כצופה -
התברברות של צוות על אופנוע ים תאפשר לצוותים אחרים לצמצם פערים,
אם צוות שוכח פריטים על החוף אף אחד לא יזכיר לו אלא יחכו עד שהם יגלו לבד ברגע האמת.
חוסר יכולת לשמור על איזון במשימת הקביים תגרום לבזבוז זמן עצום ותאפשר לצוותים שהיו 4 שעות מאחוריך לעבור אותך
והכי חשוב אם יש משימה שאתה מתקשה לעשות (צלילה במקרה הזה) אתה עדיין תצטרך לבצע אותה ולא תוכל לחפף (זה לא טבילה ב"כאילו" באגם קפוא) גם אם המשמעות היא שעברת למקום האחרון והודחת מהמירוץ.

4. למרות שהתוכנית מהירה מאוד וממוקדת במשימות ולא בסביבתם עדיין החופים של בורה-בורה מדהימים ומעוררים חשק עז להתקשר לסוכן הנסיעות

בדיוק זה ועוד כמה דברים...

1.הקטע של האבא והבן. מאחר וזה לא בדיוק מירוץ לדעת קהל, לא מובן לי הנסיון של האב להעלות בכל הזדמנות את סיפור ''כמעט ואיבדתי את בני'' שמלווה בפתיחת סכר דמעות...מילא סיפרת את זה בפרק הראשון(הכר את המתמודדים) אבל רבאק גם בפרק השני? בבורה בורה?! לכו הביתה!
2. חבל היה לי לראות את הכבאים עפים, הם היו זוג חזק עם פוטנציאל(לכאורה)
3.יש עדיין גזענות בפריים טיים אמריקה של 2013

בורה בורה בהחלט מקום ראוי לביקור ו...היו צריכים לשמור את היעד הזה לפינאלה, לדעתי.

חוטהשני

New member
עוד לא ראיתי את העונה
לעונה 21 היה לי שבוע עמוס לגמרי (זה מחכה לי במקס...) אבל לגבי ההערה שלך על מי ששוכח דברים שלא מזכירים לו - אני בטוחה במיליון אחוזים שאם במירוץ הישראלי היה צוות שמאבד באיזה מקום את הדרכון שלו - היו דואגים לו ומשאירים אותו במירוץ ולא מדיחים אותו במירוץ...
בעונה הקודמת כזכור באחד הזוגות מישהו איבד את הדרכון שלו ולא עזר כלום - הרי ההפקה היתה יכולה לארגן לו ביום דרכון זמני - הזוג בסופו של דבר הודח...

always be me mc

New member
סיימתי לפני מס' דקות את פרק 4 .. ממשיכה ל-5 :

וואלה הרבה זמן לא ראיתי את האמריקאית אז היה קצת מוזר בהתחלה לראות את זה שוב (ועוד איזה הבדל ענק מהישראלית)
אבל עכשיו אני לגמרי בעניינים

always be me mc

New member
מה כבר אפשר להגיד?

זוגות מעניינים..משימות מעניינות ומשימות שבאמת מאתגרות פיזית..עריכה יותר לעניין (סופסוף לא רואים כל זוג מקריא לעומק את אותה משימה) מעניין כל הבריתות והאסטרטגיות במשחק..(חח איך הרבה מתעצבנים על המשחק של רומי וקורל אבל הן בתאכל'ס משחקות נכון לא? It's a race) גם כל העניין הזה של הטיסה שמנסים להשיג טיסה הכי מוקדמת נחמד לראות וטסים להרבה מקומות
וטוב באמת שרושמים באיזה מיקום נמצאים הזוגות ולא משחקים איתנו כל שניה!!!

וכן אהבתי את המשימת צלילה ואת המשימה עם החול (חשבתי על דבי איך בטח הייתה אומרת "סבא תעזור לי!" וההפקה הייתה עוזרת לה
)
זה אחלה מירוץ באמת. זה אשכרה מירוץ.

למרות שעלי להודות שיש משהו בגירסה הישראלית.. כמה שהיא מקרטעת יש בה גם קסם. נחמד שמכירים יותר לעומק את הזוגות/אנשים. זה באמת קצת חסר באמריקאית.

אז עם כמה שהן שונות (פי איזה הבדל
) יש משהו לאהוב בכל אחת אני חושבת.

anguly

New member
הרבה זמן לא צפיתי בעונה האמריקאית

ושכחתי כמה היא מתוקתקת ומהירה, לעתים ממש צריך לעצור כדי לקלוט מה קרה (המח שלי כנראה נהיה עצל מאז התכנית הישראלית שתוך כדי הפרק שלה אפשר לשחק גם קנדי קראש להכין אוכל לילדים ולגלוש באינטרנט
).
לגבי הפרק הראשון והשני, התאכזבתי מאד שצמד הגניקולוגים עפו, למרות שהגיע להם בצדק רב. בפרק הראשון הם נראו חכמים עם פוטנציאל, אבל בפרק השני הם יצאו ממש מפגרים. קודם הם תכננו לפרוש מהמשימה אפילו בלי לבחון את האופציה השניה (שהיתה הקלה מבין השתיים), ואחר כך כשהם ניסו בכל זאת לדוג צדפות הם עשו את זה בדרך הכי מפגרת שיש.
כיון שלא ראיתי הרבה עונות אין לי מושג מה זה הכרטיס המהיר...
אני מניחה שזו איזו אופציה לדלג על משימה באיזה שלב או משהו כזה...

גםצופה

Member
מנהל
גם אותי

די הדהימה ההתנהגות של הגניקולוגים - המשימה השניה לא היתה להם טובה (כי אחד מהם לא מסוגל לצלול...) אבל במשימה של הפנינים כל הצוותים מצאו פתרון לפתוח אותם על הספינה ותקתקו את המשימה ולכן התפלאתי שהם כל פעם צללו לצדפות וניסו לפתוח ולא משכו אותם כלפי מעלה....

למעלה