TAR עונה 22
ראיתי שלשום את פרק 9 של העונה (כן אני קצת בדיליי
) והתחלתי להבין את אהבת הקהל לעונה הזאת...
הלג היה באמת יפה.
לא יודעת למה אבל מירוצים שהסתיימו באירופה (הלג לפני ה'פיאנלה' בארה"ב) אני אישית יותר אוהבת.
הצוותים הגיעו מאפריקה לגרמניה...שינוי של ממש...
מה גם שהצוותים שנותרו הם צוותים שבאמת אהבתי והתחברתי אליהם מההתחלה.
היה נחמד שבזכות ניווט טוב ג'ון ומייגין שהיו אחרונים הגיעו לגשר בברלין שניים (הם הודחו אמנם בלג אח"כ - אבל רק בגלל שאננות יתר בטיסות.. הם היו בטוחים שהם ראשונים ובסוף התברר שכל הזוגות מצאו טיסה מוקדמת יותר... אסור להיות שאננים במירוץ !!!)
הקפיצה הזכירה לי את המשימה של הצוותים הישראלים בלאס ווגאס
אגב במירוץ הזה שמתי לב שיש כמה משימות נוספות נוסף למשימת המחלף/צומת והמחסום (גם בגמר שראיתי בינתיים בצורה חלקית ראיתי שיש כמה משימות נוספות וזה באמת הרבה יותר נחמד שיש עוד כמה משימות על הדרך...)
ראיתי שלשום את פרק 9 של העונה (כן אני קצת בדיליי
הלג היה באמת יפה.
לא יודעת למה אבל מירוצים שהסתיימו באירופה (הלג לפני ה'פיאנלה' בארה"ב) אני אישית יותר אוהבת.
הצוותים הגיעו מאפריקה לגרמניה...שינוי של ממש...
מה גם שהצוותים שנותרו הם צוותים שבאמת אהבתי והתחברתי אליהם מההתחלה.
היה נחמד שבזכות ניווט טוב ג'ון ומייגין שהיו אחרונים הגיעו לגשר בברלין שניים (הם הודחו אמנם בלג אח"כ - אבל רק בגלל שאננות יתר בטיסות.. הם היו בטוחים שהם ראשונים ובסוף התברר שכל הזוגות מצאו טיסה מוקדמת יותר... אסור להיות שאננים במירוץ !!!)
הקפיצה הזכירה לי את המשימה של הצוותים הישראלים בלאס ווגאס
אגב במירוץ הזה שמתי לב שיש כמה משימות נוספות נוסף למשימת המחלף/צומת והמחסום (גם בגמר שראיתי בינתיים בצורה חלקית ראיתי שיש כמה משימות נוספות וזה באמת הרבה יותר נחמד שיש עוד כמה משימות על הדרך...)