TAR 19 10

niro62

New member
TAR 19 10

אוי לא ביל וקאתי המסכנים כל כך אהבתי אותם, תמיד מתחברים לצוותי האנדרדוג במיוחד שהם זקנים ששום דבר לא יעצור אותם ונלחמים כמו גדולים, היה ממש עצוב לראות אותם הולכים הביתה, והקטע שהם מדברים על הרגעים שלהם במירוץ היה מרגש ברמות. לדעתי מה שהולך לקרות בשבוע הבא זה שבלג הראשון יודחו ג'רמי וסידני או מי שהם לא יהיו, הם כל כך לא קשורים שזה כואב. ובלג האחרון בפוקס היסטרי אמאני ומרקוס ינצחו. הם פשוט הטייפקאסט האופייני למנצחים, משעממים שמנסים להציג אותם בעריכה באור חיובי, אבל בכל זאת ברור לכולם שהם לא מעניינין את ה___. ככה זה היה עם הרבה מנצחים בהרבה עונות. אני רוצה לראות את ארני וסידני מנצחים, אבל לפי העריכה לא ניראה לי זה יקרה, כי תמיד מדגישים את זה שיש להם מזל רע במשימות, ניראלי שזה אומר שהייתה משימה בגמר שהם נתקעו בה ודפקה אותם. אני אשמח אם אנדי וטומי ינצחו הם ממש טובים במירות, אבל בכול אופן לא משנה מי ינצח זה לא יהיה מעניין. אאווח גמר בלי אנדרדוגים זה לא שווה. מישהו יודע מה יהיה בעונה 20?? יהיה לה איזה קונספט מיוחד?? אולסטאר?

ob122

New member

אני מקווה שאמני ומרכוס יגיעו לפיינל 3 כי הם גם סוג של אנדרדוגים והם דמיות שאני אישית מחבב, הם עדיפים על פני גרמי וסנדי המשעממים והמיותרים. תצפיות למה שיקרה בהמשך לדעתי אנדי וטומי או גרמי וסנדי ינצחו אנדי וטומי כי הם פשוט שולטים במשחק ולכן לדעתי הסיכויים שלהם לנצח גבוהים, אני אישית אוהב אותם ואם הם ינצחו אם היו בין הזוכים האהובים (רוב הזוכים במירוץ משעממים אותי) ווהם יכלו להיות הפיבורטים שלי ללא רצף הניצחונות שלהם. גרמי וסנדי כי הם פשוט הטיפקאס של הזוכים אם יכולים לא לנצח ובגמר לתת מ110% ראינו שזה קורה. ארני וסנדי יגיעו לגמר ויסימו מקום 3 סינדי נלחצת מהר וזה לא טוב להיכנס לפאניקה במירוץ ובטח ובטח שלא בגמר. וגם אני מצטער ששביל ווקאתי הודחו מאוד אהבתי אותם.

Confide In Omer

New member

ממש מבאס על ביל וקאת'י, אהבתי אותם והם היו תותחים. לא אכפת לי מאף אחד מהזוגות האחרים, אז שני הפרקים הבאים יהיו לי די משעממים.

retard boi

New member

כצפוי הלגים האירופאים קצת הצילו את העונה הזו והפרקים האחרונים היו סבירים פלוס, מלבד הקטע של הבודיבילנדינג שלא ממש הבנתי מאיפה הוא צץ. קאתי וביל הוסיפו המון אבל כבר היו להם מספיק הזדמנויות וזמנם הגיע. אני לא חושב שמרקוס ואמני ינצחו, מציגים אותם באור מגוחך מידי בשביל זה, הם נראים לי כמו מקום שלישי קלאסי. סינדי וארני יכלו לקבל עריכה של ילדי כפות מהגיהנום אבל בפועל מוצאים באופן מאוד חיובי ואוהד מה שגורם לי לחשוב שהם מנצחים את העונה. יש מצב שזה סתם ויישפול טינקינג מצידי בגלל שאנדי ממש עולה לי על העצבים. לא נראה לי שהיה עדיין מצב שחיבבתי צוות בהתחלה ותוך כדי העונה זה התהפך ב 180 מעלות, "חטאתי בקנאה ואלוהים עזר לי להתגבר?" WTF???!!!, מה לעזעזל נסגר עם הבחור הזה? מי חשב ששני סנואובורדרז מקליפורניה יהיו כאלה jesus freaks. הצוות הזה הוא פשוט אכזבה. ועונה עשרים היא עונה רגילה יחד עם מקבץ הסמי סלברטיז הרגילים. הפעם מביאים זוג בשם רייצ'ל וברנדון שהשתתף ב Big Brother או משהו. אני לא רואה את התוכנית הזו אז אין לי מושג מי הם אבל הם יחסית מוכרים ככל הנראה.

NP16

New member
אומייגאדד :O אתה רציני?!!?

אני חייב לראות את זה!! !
נראה לי יודחו פרק ראשון

niro62

New member
אוי

זה אומר שנצטרך לשמוע את המילה, פיונסה עוד 100 פעם, אם הם לא התחתנו ואז זה יהיה אסבנד. ממש חבל שעשו אותה עונה רגילה, רוב הצופים של הישרדות הם גם הצופים של המירוץ למיליון ואחרי מה שהישרדות עשו בעונה 20, אני ציפיתי ליישור קו. ושיעשו גם משהו מיוחד. אבל לא יעשו עוד עונה רגילה. אולי לפחות שיעשו איזה קונספט לעונה, של פלאי תבל, ולתת לזצוותים לבקר בכול האתרים שהיו מועמדים ונכנסו, אפשר לשלוח אותם גם לים המלח. אבל חייבים איזה קונספט/גימיק, עונה 20 זה לא משהו שהולך ברגל

maya567

New member

ראיתי עכשיו את שני הפרקים האחרונים, והם היו פשוט מעולים, בעיקר משימת הבאדי-בילדינג הלא קשורה לכלום, אך ההו כה משעשעת (ואיזה חתיך ארני!!
). אני מאד מרוצה מהעונה הזו, וכבר רואה איך ארני וסידני זוכים, אם לא במירוץ לפחות במקום בלב שלי. וברנצ'ל בעונה הבאה?? אוסום!!

למעלה