שני הלגים האחרונים היו לגים אפריקאים גנרים. סביר להניח שגם האבולוציה התיירותית של אפריקה מהווה פאקטור כאן אבל הלגים ביבשת הזו הומרו עם השנים מלגים מגניבים וייחודיים ללגים צפויים וחסרי חן. זכור לי בעונות המוקדמות שאפשרו לצוותים לנסוע ולנווט באופן עצמאי, דבר שכנראה כבר לא יקרה. קצת מעציב אותי לראות את המקומיים מזנים את עצמם לצוותי הצילום עם הקפיצות.
יש הבדל בין מאתגר לפוטוגני (רוב המשימות בגרסא הישראלית היו מאתגרות יותר מהגרסא האמריקאית אבל הצטלמו כמו משימות גנון), אם בניית האוהל לא היתה משימה מאתגרת אז היא לא היתה מהווה הגורם הבלעדי להדחת השוטרות בפרק הזה. הן באמת התחילו שעות אחרי כולם ובגלל שהן לא גיבורות מלחמה, סלגיות מבית או הצוות ה"עממי" לא היה אינטרס אמיתי לקבץ אותם יחד הפעם. הן קיבלו עריכה מאוד חיובית באופן מאוד לא אופייני לצוותי בחורות בינוניים שעפים באמצע, הן כנראה באמת לא נתנו לעורכים חומר שיאפשר עבודה נגדן.
ארט וג'יי ג'יי נהיו בלתי נסבלים בפרקים האחרונים, ההתנהגות שלהם הוסיפה פלפל בהתחלה אבל עכשיו זה כבר עבר את הגבול. מה האובססיה שלהם ושל ונסה וראלף מרייצ'ל וברנדון. ועם כל הכבוד (ופאק איט, אין כבוד) אני לא חושב שלדוגמנית מובטלת מטקסס יש איזושהי עילה להתנשא מעל פליטי ריאליטי במיחד כשההשגים שלהם בתחרות הזו עולים על שלה ושל ראלף בכל פרמטר אפשרי. כנראה היא מדברת מניסיון שהיא מבקרת את היררכית השיפוצים של רייצ'ל מאחר והמפרסת והאף שלה נראים men made .