TAR 23 פרק 2

JAMES DEAN

New member
TAR 23 פרק 2

פעם שעברה נפרדנו מהוסקוט ונאינה מה יהיה היום?

יופי של פרק, השועל נהנה מכל רגע.

גם הלג השני היה בדיוק כמו שהשועל אוהב, קצר מהיר ולעניין. בלי מריחות ובלי הרבה ברבורים. וגם היו לא מעט צחוקים ובנות בביקיני שצפות באמבטיות מלח קרירות באמצע המדבר.

המשימה הראשונה היתה לעלות על אוניה ולחפש לפי הרמז הרשום בה מושג בספרדית. אלי ואשלי שאינן דוברות ספרדית שאלו תושב מקומי באנגלית, אך הוא לא הבין אותן, למזלןן הגיעו צמד החברים המזוקנים אדם וברנדון, דוברי הספרדית, ושאלו את אותו תושב מקומי בספרדית והוא גילה להם ולאלי ואשלי את התשובה, ושתיהם רצו לאמר אותה לימאי שנתן לה את הרמז למשימה הבאה. מה שהעביר אותם למקומות הראשון והשני.

המשימה השנייה היתה משימת צומת שאליה הצמדים נאלצו לרכב על אופניים במדבר אטקמה אל מכרות המלח אירלנדה עם מצבור המלח הגדול ביותר בעולם, ושהגיעו לשם היו צריכים לבחור בין שבירת סלעי מלח ומציאת הרמז הבא בתוך אחד מהם, לבין נשיאת שקי מלח אל מעין אמבטיה נקית שלתוכה היו צריכים לשפוך מספיק כמויות מלח עד ששניהם יוכלו לצוף בתוכה ולקרוא עיתון מקומי להנאתם. הבנות כמובן בחרו במשימת האמבטיה. למרות שאלי ואשלי ניסו את כוחן קודם במשימת שבירת הסלעים, אך כשראו שהיא קשה מדי עבורן ותיקח המון זמן, החליפו את המשימה באמבטיית המלח, מה שגרם להן להפסיד זמן ולרדת מהמקום השני שהיו בו כשהגיעו למשימה ביחד עם צמד המזוקנים, לאחר שארבעתם היו הראשונים שעלו על הרמז באוניה.

המשימה השלישית היתה לעלות על אוטובוס לסנטיאגו בירת צ'ילה, ושם לגשת לכיכר הנשק, למצוא ציוד של מצחצח נעליים, לצחצח נעליים ואז לאסוף את כל הציוד כולו בעגלה בסדר הנכון ולגשת איתה למחסן בכתובת מסויימת, כדי לקבל את הרמז הבא.

ואילו המשימה האחרונה היתה להגיע אל שמורת הטבע שבהרי האנדים קסקאדה דה לה אנימאס, שהיא גם הפיטסטופ השני בTAR 23. ופיל הכריז שהצמד שיגיע אחרון לפיטסטופ ייתכן שיודח מהמירוץ.

ראשונים הגיעו לפיטסטופ בני הדודים האפגנים ליאו וג'מאל, אך בגלל שלא שילמו מספיק לנהג המונית שלהם, כי מיהרו אל הפיטסטופ, הם איבדו את המקום הראשון לטובת צמד שחקני הפוטבול השחורים צ'סטר ואפריים שהגיעו שניים אחריהם, אך זכו מן ההפקר, וליאו וג'מאל נהפכו לאוייבים זה לזה, כשהם מאשימים אחד את השני בהפסד המקום הראשון.

במקום השלישי הגיעו צמד החברים המזוקנים אדם וברנדון. במקום הרביעי הגיעו הזוג הרומנטי ג'ייסון ואיימי. במקום החמישי הגיעו זוג רופאי המיון הנשוי טראוויס וניקול. ובמקום השישי הגיעו צמד החברים טים ודני.

הפייבוריטיות של השועל צמד מחליקות הקרח היפות אלי ואשלי, ששתיהן מלאות במרץ ויוזמה, ומפרק לפרק הופכות להיות יותר ויותר אהובות על השועל (לא פלא שהאפגנים מאוהבים בהן)
, הגיעו במקום השביעי.

למקום השמיני הגיעו צמד האקסים טים ומארי, ששיין כינה אותה בספרדית "השטן", כשהיא שומעת אותו.

הפייבוריטיות השניות של השועל, נשות שחקני הבייסבול קים וניקול, גילו שבעלה של אחת מהן שיחק בעבר בקבוצה עם טים מצמד האקסים שזכה בלג הראשון במקום הראשון ובשני כרטיסי מעב האקספרס, וכרתו ביניהם שהן יקבלו בעת הצורך מטים ומארי את רטיס מעבר האקספרס השני שלהם. אולם ברגע האמת מארי סרבה לתת אותו לניקול, וניקול נאלצה לחזור ולהשלים את המשימה, מה שהוריד אותן למקום התשיעי הלפני אחרון וכמעט להיות מודחות מהמירוץ.

ואילו צמד שחקני התיאטרון רוואן ושיין, שהגיעו במקום הרביעי בלג הראשון, ניסו הפעם להתחכם ולהערים על שאר הצמדים, וזה היה בעוכריהם, שכן הכרטיסנית הצ'יליאנית שלא הבינה אותם נכון נתנה להם להבין שיש אוטובוס שמגיע מוקדם יותר לסנטיאגו למרות שהוא יוצא מאוחר יותר, אז הם עשו את עצמם עולים על האוטובוס השני עם כל השאר, אך ברגע האחרון לא עלו והאוטובוס נסע, כשהם חושבים שהם יקדימו אותו עם האוטובוס הבא. אלא שהאוטובוס הבא הגיע כחצי שעה אחרי האוטובוס השני, והם הגיעו אחרונים למשימת צחצוח הנעליים בכיכר, אך למרבה הפלא רוב הצוותים עדיין היו שם. אך אם לא די בכך, שיין שהיה אמור לבצע את המשימה, טעה וניגש לסתם מצחצח נעליים והפריע לו בעבודתו כשהוא מבקש ממנו, או יותר נכון מתחנן, שייתן לו לצחצח במקומו וילמד אותו איך מצחצחים, והמצחצח נעליים נתן לו, אח"כ הוא ביקש ממנו לאסוף את כל הציוד שלו בעגלה ולקחת אותו למחסן בכתובת הרשומה ברמז, ושוב המצחצח נתן לו והלך איתו לשם, אך כשהם הגיעו התברר לו לתדהמתו שכל זה היה לחינם, וכי זו לא המשימה שלו. אז הוא היה צריך לחזור לכיכר ולעשות את כל המשימה מחדש, מה שגרם לו להגיע אחרון לפיטסטופ ולהיות מודח ביחד עם בן זוגו מהמירוץ.

וכך הגיע לסיומו עוד פרק ועוד לג שלם של TAR 23.

retard boi

New member

שיפור משמעותי מהפרק הקודם. יצאתי מהפרק הזה טיפה יותר אופטימי בנוגע להמשך העונה... אם זאת הקאסט החלש עדיין מפריע לי. הייתי מדיף שה trophy wives היו עפות במקום מלכות הבינגו, הן משעממות, חלשות ודי נטולות מוטיבציה. אני לא מבין מה עבר בראש של מי שהחליט שהן מתאימות לתכנית.
בינגו עשו כמות מאוד מכובדת של טעויות עצומות בלג הזה והגיע להם לעוף (ואיכשהו הם עדיין היו צמודים לבנות בסוף מה שמצדיק את הטענה שלי בפסקה הקודמת). לא יודע מה גרם לו לחשוב שעמדת הצחצוח הפרטית של הצ'יליאני המסכן היא חלק מהמשימה, אני מדיח שיש בדר"כ צוות צילום שנמצא באיזור המשימות... ממש מוזר. הקטע של ה el diablo היה חזק.

אני בטוח שמשרד התיירות של צ'ילה מאושר מזה שכל מה שהמירוץ מצא לנכון לתת למשתתפים לעשות בבירה הדי מכובדת שלה זה לצחצח נעליים של אנשים ברחוב. הייתי תמיד בטוח שיש איזה שיתוף פעולה כזה או אחר כי סך הכל התוכנית גם מהווה סוג של פרסומת למדינה שמבקרים בה. כנראה שלא
.

למעלה