TAR19 הגמר!

B R A Y E R

New member
מנהל
TAR19 הגמר!

חלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ארני וסנדי אשכרה עשו את זה
פעם ראשונה במרוץ למליון הפייבוריטים שלי מתחילת העונה זוכים
ותכלס, זה היה כ"כ בכיס שלהם!!! היה לי ברור שהם ישאירו אבק ל2 זוגות הלמלמים האלו..... זה היה פשוט בידור... רואים שוט של ארני וסנדי מתקדמים, שוט של אמאני ומרקוס מתעכבים במשימה הראשונה, שוט של ג'רמי וסנדי עושים פטרולים באופיס דיפו.....
וזהו! זו העונה השלישית שאני רואה, וזו בנתיים העונה הכי טובה שראיתי לדעתי
נהנתי ביותר!

niro62

New member

ואווו ארני וסידני פשוט גדולים הם אשכרה ניצחו אני לא מאמין!! אירוני מאוד שאמאני ומרקוס הפסידו בעיר שלהם, אבל דווקא את כולם אהבתי בפרק הזה, כבר הרבה מאוד גמרים גם במירוץ וגפ בהישרדות ניראה כאילו הם יודעים את התוצאות כי הם כך כך אדישים לזה שיכול להיות שהם עוד שנייה זוכים המיליון, וניראים כמו בכול יום. ובגמר הזה ראו כמה כולם רוצים את המיליון וזה היה פשוט מדהים! העונה הזטת הייתה לא רעה, היו בה כמה הפתכעות מאוד גדולות כמו ביל וקאתי ואנדי וטומי, והיא הוכיחה לא פעם שבאמת הכול יכול לקרות במירוץ למיליון, וגם היה לה זוכים מעולים, קיצר אחלה בחלה. מקווה שיכניסו איזה שינוי גדול ומרענן לעונה 20

wissenly

New member

אהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!! אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממתי הזוג האהוב עליי בעונה עוד מהפרק הראשון זוכה במרוץ כולו?! סיום מעולה לעונה נחמדה! ואם רק ילהקו זוגות יותר צבעוניים ופחות שבלוניים אין ספק שזה ישתפר (והיי, הפעם אפילו זוג צבעוני ניצח! כבר המון זמן שזה לא קרה).

wissenly

New member
חלקית

בתחילת העונה עפו המון זוגות משעממים נורא... אולי יחסית היה מזל שהם עפו בהתחלה ולא נגררו עד הסוף אבל עדיין זה היה בערך חצי מהזוגות.

B R A Y E R

New member
מנהל
לא מסכים!

קודם כל נתחיל מאית'ן וג'נה שהיה להם פוטנציאל כ"כ ענק להיות זוג כיפי ומוביל
והיה את הבנות החמודות שאיבדו את הדרכון.. שגם היו נורא צבעוניות ונורא התחבבו עלי במעט שהיו(למרות הרושם הראשוני הנורא) והאבא והבן היו ממש חמודים.... ובתכלס.. חוץ מזוג הבנים שעף ראשון וג'רמי וסנדי האנמיים, כולם היו נורא צבעוניים בעיניי

Confide In Omer

New member
עונה חביבה

לא ממש אהבתי אף אחד מהזוגות שהיו בגמר, כולם היו בסדר, אבל לא מלהיבים. הכי אהבתי את ביל וקאת'י
כנראה שזו תהיה עוד עונה שאשכח תוך שבוע... בדיוק התחילה ביס עונה 17 (נראה לי - העונה עם גארי ומלורי וברוק וקלייר) - זאת באמת הייתה עונה מעולה...

ob122

New member

עונה טובה שבתחליתה הייתה רק חביבה ומלג 8 (בדנמרק) התחילה להשתפר. אני אישית לא אהבתי את הזוכים בתחילת העונה סנדי הייתה מעצבנת וארני היה משעמם אבל בהמשך התחלתי לחבב אותם, סנדי הפכה לחמודה (למרות שעדיין היו לה קטעים מעצבנים),וארני התחיל יותר להביע את דעתו. כך שבסך הכול הם זוכים לא רעים בעיקר שמרבית הזוכים במשחק מרדימים. גם את אמני ומרכוס אהבתי ואני שמח שהם הפסידו את המיליון בגלל משימה ולא בגלל נהג מונית, היחידים שהיו משעממים הם סנדי וגרמי הייתי מעדיף שביל וקאתי היו במקום
הפרק עצמו היה טוב אבל לי מפריע שהזוכים מסיימים את המשימה האחרונה לפני שהמקום השני מגיע למשימה (משהו שקרה גם בעונות 16-17) ואז כול המתח נהרס למרות הניסיונות של העריכה להראות את זה כאילו זה צמוד.

retard boi

New member

סינדי וארני שליטה :p היתה לי תחושה שאלה הולכים להיות הם למרות שזה סותר את חוק הלמלם שמאפיין את זוכי התוכנית. הלג עצמו היה ממש חביב, במיוחד המשימה של המכונת כתיבה שהכילה קאצ' מקורי. הניצחון של ארני וסינדי טיפה העלתה את העונה מבחינתי, שהתחילה גרוע והשתפרה במעט במהלך הזמן. בתקווה המלהקים ישקיעו יותר בעונה הבאה ולא סתם יסתמכו שסמי סלברטיז וזוג מבוגר אקראי יצילו להם את התוכנית. אגב, משהו כאן עוקב אחרי העונה ישראלית או שזה לא לרמה שלכם?

למעלה