TASK 1 בבוגונג

amitceder

New member
TASK 1 בבוגונג

היום התחלנו ממשימה MT EMMU. למרבה הצער - לאחר שכבר המריאו לא מעט חבר'ה - עקב שריפות באזור - השמיים היו מלאים עשן, הראות נמוכה - ומטעמי בטיחות - המשימה בוטלה. במקום - טסנו באזור. נחיתה עם כולם במנחת ליד אגם מדהים. הראות היתה ג'יפה כל הזמן, ומסריח כאן מ"על האש" קבוע, אבל בשביל זה היום בערב אנחנו הולכים לברביקיו. היום גם חזרתי לטוס על הגלשן שלי. אני מוכרח להגיד שאני קצת בשוק מההבדלים. עכשיו השאלה היא אם להמשיך לשכור את הגלשן של מואיז, או לטוס על שלי. מכיוון שנראה לי שאת שיאי המרחק לנסיעה הזו כבר שברתי, אולי אני אשאר עם הגלשן שלי. לפחות הוא טוב יותר בתרמולים: בגליידים אין מקום להשוואה - אבל בטרמיקות הוא יכול לתת בראש.

חגי

New member
עד לפני שנתיים טסתי על למינר כמו

שלך. לא אשכח בתחרות בספרד איך כולם היו אוכלים אותי בגליידים עד שיום אחד גם גלשן קינג פוסט חלף לייד בגלייד טוב יותר. גם בסוף אחד הטסקים הארוכים יצאתי ללג האחרון עם ירון ב- 20 קמ מול הרוח. מהר מאד הוא נעלם לי . לו זה לקח 30 דקות, לי - שעה כמעט. הבונוס שקיבלתי שבסוף כשחציתי את הגול לא הצלחתי לנחות במשך רבע שעה כשהשלפוחית מתפוצצת לי כבר 4 וחצי שעות. בארץ ,הפער בסיכומו של דבר משמעותי אבל אפשרי, בתחרות בחול עם מרחקים גדולים זה פשוט בלתי אפשרי לטוס עם גלשן כזה - תמיד תידחק לסוף השיירה , כולם ירוצו לפניך. אני לא יודע למה ,אבל שנה אחרי זה(מודל 2002) הלמינרם כבר היו טובים יותר .

amitceder

New member
לנושא השלפוחית

לאחר שבתחרות הקודמת מספר פעמים נאלצנו גם אילן וגם אני לטוס יותר מ4 שעות, ללמוד להשתין באוויר. מסתבר שזה בכלל לא מסובך. כל מה שזה דורש זה: א. לא לטוס עם חגורה בג'ינס. ב. רצוי לפתוח כפתור ראשון כדי להקל על פתיחה מהירה באוויר. לא יאמן כמה כיף להשתין על העולם מגובה 1600 מ'.

Hawk17

New member
באמת ...

הזורקת שתן+צןאה בתערובת לאנשים על הראש...

חגי

New member
אין שפריצים על הרתמה?

נראה לי שזה לא כל כך פשוט ...אבל ננסה בהזדמנות.

amitceder

New member
זה לא מרביץ, זה רק משפריץ

פשוט שולפים, דואגים שהרתמה לא בזוית לעליה אלא אופקית, ומרוקנים. נסו ותהנו.

שכחת עוד נתון:

הבולבול צריך להיות מספיק ארוך כדי שתוכל למצוא אותו, וכדי שלא יטתטף לתוך הרתמה. ככל שתתקדמו בגיל, כך תפתחו יותר את הטכניקה-אין ברירה, הערמונית... וכמעט שכחתי: זהירות (!!!) כשסוגרים את הרוכסן...

ישנו פטנט פשוט שנקרא

פנרוז - penrose זהו התקן (רפואי) מקדים לפני הכנסת קטטר. סוג של קנדום עם צינורית באיזה אורך שתבחר (הצינורית כמובן). ההתקן מגיע במידות רבות (לישראלים כמובן לוקח זמן להפנים את המידה האמיתית) ושמתרגלים לרעיון שזה לא דולף פשוט משתינים חופשי. במצנחי רחיפה נהוג להצמיד את הצינור לרגל "ולהשתין מהעקב". העסק נותן הרגשה חמימה בטיסות ארוכות בגובה גבוה. אגב ישנן מוכרות בבתי מרקחת שמתנדבות מסוימים אשר יעזרו לכם במדידה

איתי, חסוך זמן ופשוט תזמין small

אני מבין שיש בינינו עוד הבדל. אתם משתינים בישיבה ואנחנו בשכיבה. נשמע כמו פורום הגריאטריה...

amitceder

New member
מעניין, אני מפנטז לי על XTRALITE

אבל כל אחד והפנטזיה שלו...

amitceder

New member
במחשבה שניה, XTRA LITE זה

פאסה. זה בכלל עם קינג פוסט. בכלל רציתי LITE SPEED. זה TOPLESS - הרבה יותר שווה (-:

למעלה