Tatu לעומת Taty

יולה14

New member
Tatu לעומת Taty

מה לעזאזעל קרה להן?!?!?!?! אני מכירה את Taty כבר שלוש שנים, עוד לפני שהן הגיעו למצדעים האירופאים ושינו את כל השירים שלהן לאנגלית וכשהיו ידועות רק ברוסיה- הן היו הרבה יותר שוות. עכשיו, כשהן חלק מעולם הפופ הלועזי והממוסחר- הן סתם עוד זמרות פופ לא שוות שכל מילה שהן אומרות או צעד שהן עושות- עושים מזה סצינה, פוזות וסיפור שלם כמו שעושים לכל כוכבי הפופ, הרוק- המפורסמים למינהם. השירים ברוסית שלהן הרבה יותר שווים ועמוקים והשירים באנגלית הם סתם שירי פופ שלא מתורגמים אפילו נכון. הן התמסחרו ואיבדו את רוב קהל המעריצים הרוסי שלהם- שזה זה שעזר להם בתחילת דרכן ברוסיה. הן כבר לא מבצעות שירים ברוסית ומתמקדות רק בתרגום השירים שלהן. כבר עדיף היה שהיו כותבות שירים חדשים באנגלית או לפחות קליפים חדשים כי בקליפים באמטיוי וכ"ו- יש אותם קליפים כמו ברוסיה רק בלי סצינות הדיבור, אבל עדין רואים את השפתיים זזות לפי השפה הרוסית. ולסיכום, אני העדפתי את Taty כשהן היו מפורסומת רק ברוסיה, לא ממוסחרות ולא מוצר של התעשיה האירופאית.
יולה.

SacredShadow

New member
שטויות

אפשר להגיד שזה שטויות גם בלי לשמוע את השירים הישנים איכס מה זה taty שם מטומטם.... אומרים tatu !!!!!! הם שינו את השם? או שזה השם שלהם ברוסית? לא רוצה לשמוע אל תשמעי. יש להם אחלה שירים

dj nirvana

New member
בדבר אחד את צודקת אבל רק בדבר אחד..

השירים ברוסית הרבה יותר יפים!!

Mrs James

New member
נכון

השירים ברוסית הרבההההההההה יותר יפים!!!! חבל על הזמן!!! ו- Taty זה השם שלהם ברוסית...זה נשמע אותו דבר כמו TATU אבל כותבים את זה ברוסית ומן הסתם זה אחרת

יולה14

New member
תראו

מי שרק שמע את השירים שלהם באנגלית כ-מ-ו-ב-ן שלא יכולים להשוות בין השירים שלהם ברוסית- גם השירים באנגלית הם טובים אני חייבת להסכים אבל- מי שהתחיל מהשירים ברוסית לא יכל להשוות בין שני הסוגים. ברוסיה- רוב הרוסים שומעים את המוסיקה שלהם ולא פונים למוסיקה סגנון בריטני או אבריל לווין הם מעדיפים את השירים תוצרת רוסיה (שהם טובים מאודדדדדד) ולכן ברגע שtaty הפסיקו להתרכז במוסיקה הרוסית שלהם שהיתה אמיתית וכנה ולא תוצרת תעשייה ממוסחרת אירופאית הם גם איבדו קהל מעריצים רב ברוסיה. ואתם לא יכולים להגיד שכלללללללללל הרכילות של העיתונים למינהם לא סתם ממציאים דברים כדי למסחר ולמסחר ולמכור אפילו אם הרוב הוא לא נכון בכלל! לא פלא שלכתב מעריב לנוער הם ניתקו בפרצוף בגלל שהוא התחיל לשאול שאלות על רכילות שהן לא אמרו בכלל לא היה ולא נברא!!!!! אני חושבת שהן בעצמן לא מרוצות ממה שקרה להן ומהתדמית שהרכילות עשתה להן! אני עדיין ממש נהנת לשמוע את השירים שלהן ברוסית כי הם לפחות אמיתיים והמקוריים. זה לא שאני פוסלת את המוסיקה שלהן באנגלית אני רק אומרת שמה שהן שרו קודם היה הרבה יותר שווה יולה נ.ב זה לא הפעם הראשונה שהן בארץ. שנה שעברה בפסח הן היו פה (כשהן לא היו עד כדי כך ידועות) ופירסמו את זה רק בערוצים הרוסיים והלכתי להופעה שלהן שהיתה מ-ד-ה-י-מ-ה

למעלה