Tatu - Screaming for more

Tatu4Taty

New member
Tatu - Screaming for more

כן כן, הדי וי די ניתן להזמנה בארץ (לא יודע אם מותר לפרסם פה היכן) והוא מכיל תיעוד מלא של הקריירה שלהן, ראיונות, הופעות שונות, תמונות וגם 6 קליפים (יה סושלה סומה - רוסית, אנגלית, רימיקס ונאס נה דאגוניאט - רוסית, אנגלית, רימיקס). הדי וי די שוחרר כמעיין פיצוי קטן מטאטו (מתחשבות כאלה) שנוכל להאחז בו על הזמן הרב (והקשה, קשה) שעובר עלינו בציפייה לאלבום השני שאמור לצאת באפריל. ביפן גם שוחרר דיסק רימיקסים רשמי של טאטו שמכיל את הרימיקסים הטובים ביותר והחדשים ביותר. אם המנהלת תאשר (במידה ואנשים רוצים) אני יכול לתת קישור למקום שממנו ניתן להזמין את הדי וי די באינטרנט (ממנו גם אני הזמנתי) והוא עולה 99 שקלים.

buffgirl

New member
אני חושבת שאפשר ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

לפרסם איפה אפשר לקנות.

Tatu4Taty

New member
ביקורת - screaming for more

לאחר ביאוס רציני כשרציתי לאסוף את החבילה עוד אתמול וגיליתי שסניף הדואר סגור (אחרי ספורט ומחויבות אישית כמובן) החלטתי לאסוף אותו היום ומהרגש שהוא נחת אצלי בכונן הדי וי די היה אושר. המסחור השפיע על טאטו ללא ספק וזה הגיע גם לתדמית שלהן אז נאמנות למוזיקה הרוסית שלהן כמעט ולא תמצאו בדיסק חוץ מ2 קליפים ברוסית וכמה שירים שנוגנו ברקע בראיונות השונים. מה מכיל הדי וי די: קליפים - אול דה ת'ינגז שי סאיד, גירסה רוסית לאול דה ת'ינגז שי סאיד ורימיקס לגירסה באנגלית שאותו דווקא אהבתי למדיי. נוט גונה גט אס, גירסה רוסית לנוט גונה גט אס ורימיקס לגירסה באנגלית שהיה דבילי אם אתם שואלים אותי. 30 מינוטס באנגלית בלבד והאו סון איז נאו שאני אישית לא אוהב את הקליפ הספציפי כל כך בכל מקרה. מאחורי הקלעים - 3 חלקים, החלק השני הופיע בדיסק שלהן עוד בשלהי 2002 והחלק ה3 צולם לא מזמן יחסית לשניים האחרונים - 2003. הופעות - אמ טי וי אקאדמי אוורדס, הופעה של אול דה תינגז שי סאיד, בגלל צילום מאולתר ונסיון לתמונה חדה ישנן קפיצות מסוימות במהלך הקליפ. קליפ של חזרה באולפן על נוט גונה גט אס. גלריית תמונות - כמה חדשות שאני לא ראיתי גם מופיעות כאן. סה"כ לא כל כך הרבה תמונות אבל באיכות גבוהה. שאלות ותשובות עם יוליה ולנה - הן נראות משועממות למדיי למען האמת, יוליה בכלל לא מדברת. עוד קליפ של אול דה תינג'ס שי סאיד אמור להיות על הדי וי די, תעלומה רצינית כי עד עכשיו לא הצלחתי למצוא את הקליפ הנוסף. באסה. סה"כ שווה קנייה, הוא לא מעלה נוסטלגיה אמיתית אבל הוא מצליח לאגד את כל החלקים הטובים שלהן שכל בית צריך.

buffgirl

New member
לא ממש התלהבתי. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

זה לא נשמע כזה מיוחד...

Tatu4Taty

New member
זה אומנם לא שיא המיוחדות

אבל המאחורי הקלעים בהחלט מצליח להעלות חיוכים, הפאשלות מסביב, השטויות שהן עושות בחזרות. אלו עדיין טאטו ככה שזה גם לא סרט דקומונטרי, יש להן את השטויות שלהן.

למעלה