TBONE TBONE tbone!!!

TBONE TBONE tbone!!!

שמע אחי, יש לי ``בבית`` ילדון בן 15 (את של חברה שלי) שמת להגיע ליחידה שאני נמצא בה, והוא מאוד מתעניין ובראיון מגלן/אגוז (הוא רוצה להגיע ``במסלול העוקף``... אני באמת השתדלתי לעזור פה הרבה לכולם, והייתי רוצה לבקש ממך לכתוב לי באמת מקסימום מידע על הראיון הזה, מנקודת המבט שלך כמועמד. אל תפחד ותכתוב הכל, גם מה שלא נראה לך הכי רלבנטי כי הבחור לחוץ ומתוך היחידה אין לי הרבה מידע לתת לו.... אני מאוד מבקש שתתדל לא להסיר פרטים.. תודה מראש יוני (יאללה החבר`ה חוזרים לבסיס עוד מעט..)

Casus Belli

New member
טוב לדעת...

שאני לא הילדון היחיד שדואג לגיוס שלו... מי יודע, אולי אני והוא ניפול באותו צוות. ``המסלול העוקף`` - הכוונה היא ליום סיירות, גיבוש מטכ``ל, גיבוש 669 וכו`...?

tbone

New member
ראיון אגוז\מגלן

הוא בהחלט להוט ``הילדון`` אם כבר בגיל כזה הוא מתעניין ביחידה. המסלול העוקף, הוא לא בהכרח יותר קל מהמסלול הרגיל, אבל בכל מקרה, אני אספר מה שואלים אותך בראיון. אם הנך זכאי לראיון אגוז\מגלן לאחר שסיימת שני גיבושים, אתה מגיע לבסיס (ניצנים במקרה שלי), ביחד עם כל המלשבים שבאותו סטטוס כמוך. מקבלים הסבר קצר על שתי היחידות, (קצר מאוד(!!!) על מגלן)וגם רואים סרטון מרעיל בטירוף על אגוז. לאחר מכן ממלאים עדיפויות לגבי הקבלה לשתי היחידות, כלומר מסמניםם מ-1 עד 5 עבור מגלן וגם עבור אגוז. המלצה ל``ילדון``- סמן 5 במגלן ובאגוז 1 כדי שידעו שאתה ``נעול`` רק על מגלן. אלה שסימנו עדיפויות גבוהות לשתי היחידות יקבלו ראין משותף של אגוז ומגלן, ואחרים יקבלו ראיון של אגוז בלבד או מגלן בלבד. את הראיון לא מעבירים פסיכולוגים, אלא אנשים מהיחידה ומילואימניקים. בקשר לראיון עצמו, שואלים שאלות על החיים שלך, איפה אתה מבלה, מהם תחביבייך. יש גם שאלות בקשר לרצון לשרת ביחידה- למה דווקא ליחידה, מה תעשה אם לא תתקבל, איך אתה חושב תתרום ליחידה. בנוסף, יש גם שאלות די מכשילות כמו- לתאר מקרה שבו היית בלחץ, או התרגשת ממשהו. לסיכום, פשוט צריך להיות רגועים בראיון, ולא לסלף את האמת כדי שתצאו יותר גברים, ובסוף תסתבכו עם התשובות... אני לצערי, קיבלתי תשובה שלילית מהראיון, אבל אני לא נכנע, ואני עוד אגיע ליחידה דרך גיבוש יחטיות של צנחנים!!!! מקווה שעזרתי, TBONE

למעלה