TCM - תמיכה + רשמים

אורD

New member
TCM - תמיכה + רשמים

דבר ראשון, יש לי TCM2003. כמובן שהוא לא טוב כמו CM, אבל יש ליגה ישראלית ברמת עידכון טובה ומעלה. עכשיו אני מגיע לבעיה ואני צריך את עזרתכם: כשאני משחק מספר דקות במשחק, הוא פתאום נסגר\נתקע. באחת הפעמים הופיעה הודעה: Failed to initialize multimedia timer. הלכתי להגדרות ה-3D של המשחק, ופתאום נעלמו הרזולוציות לבחירה וסוג כרטיס המסך. (יש לי מאיץ גרפי GeForce2). המשחק עבד טוב אתמול, וההגדרות הופיעו. איך אפשר לתקן את הבעיה?

ofer16

New member
אין לי שמן של מוסך...

(על משקל "אין לי שמץ של מושג" למי שלא הבין...). ד"א, איך המשחק? הייתי רוצה שתוסיף עוד כמה פרטים על TCM בפורום, או אולי באייסיקיו (116586461) או מסרים.

יונין

New member
זה חרא של משחק! אל תשחק בו!!!

אהבתי את פוטבול מנג´ר ליפני שהוא יצא, אבל זה הרס את המסורת... אי אפשר ליראות באיזה מקום אתה בליגה אם אתה לא בוחר את כל הליגות אז אפשר למצוא שחקנים רק ב 4-5 הקובוצות הכי טובות באותה ארץ יש שם מלא דברים לא קשורים למשחק כמו שם החברה שלך, שפה שאתה מדבר בה ןאם אתה לא בוחר שם משהו - אז יש לך 2 שפות ונק´ אימון, מה קשור נק´ אימון, הרי אתה מאמן!!! חוצמזה העיצוב חרא ולא נוח, הוא עולה מלא זמן והוא לא קשור למציאות, פעם כתבו לחבר שלי שבקהם היתחתן עם חברה שלו, אחת שקוראים לה איזה רבקה משהו, היית מצפה שאם עושים את זה שלפחות יהיה אמיתי לשחקנים הגדולים...

אורD

New member
TCM - התרשמות כללית

יתרונות
1) היתרון הגדול ביותר מבחינתנו - יש ליגה ישראלית שאפשר לשחק בה. 2) בניגוד ל-FAים הקודמים, המעורבות הטקטית גדלה. הכוונה שיש יותר אופציות ודברים שאפשר לעשות מבחינת טקטיקה. 3) אופציית ראיית המשחק כמשחק פיפא חכמה ומשוכללת: ההוראות הטקטיות שניתנות "על יבש", מובאות יפה במשחק הויזואלי. הוא מגיב לשינויי מקומות ותפקידים, ולהוראות. כמו כן, דבר נחמד אם כי לא הכרחי, בעזרת לחיצי D,S,Aאפשר לצעוק הוראות כמו "בעט!" וכו´. 4) הרבה נתונים על כל שחקן ושחקן. פרוט ושפע. 5) הרבה ליגות לבחירה. 6) אפשר להעלות את המוראל של השחקנים במספר דרכים (קראו פרוט בחסרונות). 7) אפשר לחלק את העבודה בינך, לבין עוזר המאמן, כלומר אם אתם רוצים להתעסק רק בחלק הטקטי בלי כל המכירות והשטויות, אפשר.
חסרונות
1) אמרתי ליגה ישראלית? אז זה לא ורוד כמו שזה נשמע. הספקתי לשחק רק עם קבוצה אחת (מכבי חיפה) ולא שיחקתי משחקי ליגה עדיין, כך שלא ראיתי הרבה קבוצות ישראליות, אבל רמת הדיוק היא 80% (אתם תחליטו אם זה מספיק לכם או לא). למשל: במכבי חיפה יש את זנדברג, אג´יפור, אלמדון, קמאל ג´ברין, ומצד שני יעקובו ואוואט נעלמו. עוד עניין מעצבן, הוא שאין דיוק ופרופורציה לליגה שלנו: אבי נימני מוגדר כסטרייקר (SC) ועלותו היא 11 מיליון (!!!). אין גם ליגה משנית. 2) יותר מידי דברים שלא קשורים לכדורגל. 3) ממשק לא נוח וכתב קטן מידי לטעמי. 4) דברים לא רלוונים במשחק: כמו שיונין הזכיר למעלה, גם לי הופיעה הודעה שרפי כהן התחתן עם חברתו מור וזה הוסיף לו 2 נקודות מוראל. 5) יש את עניין הניקוד: לכל שחקן\קבוצה\מנג´ר יש ניקוד מצטבר שמושפע מכמה קריטריונים. לא כל כך הבנתי וקראתי לעומק את עניין הניקוד, אבל יש כמה "משימות" שצריך לעבור כדי לקבל את הניקוד. 6) תהליך פתיחת משחק חדש ארוך מידי. יותר מידי שאלות, רובן לא רלוונטיות (כמו: מי הקבוצה שאתה אוהד). צריך גם למלא גיל, שהוא לא הגיוני ויכול להווצר מצב שהמאמן בן 15. באחת השאלות שואלים איזו שפה אתה מדבר, ואם אתה לא מדבר את שפת המקום (לדוגמה: בחרת ליגה אנגלית ואתה מדבר עברית) ירדו לך שתי נקודות. ----------------------------------- זה מה שהספקתי ביומיים שאני משחק במשחק. יכול להיות שיש עוד יתרונות\חסרונות שפספסתי, ואתם יכולים להשלים.
בקיצור: חכו ל-CM4
....

Confused Youth

New member
לא קראתי הכל אבל

בקשר ליעקובו - אפשר להוריד פאטץ´ עידכון מהאתר הרשמי של המשחק - גם הסגלים של כל מיני קבוצות מתעדכנים, כולל יעקובו שחוזר שם לחיפה. בגירסה המקורית הוא נמצא בדרבי קאונטי

FUCKTHESYSTEM

New member
יש פיתרון חלקי

לך לאפשרויות, תוריד את האפשרות של AUTOSAVE. לרוב זה פותר את הבעיה אבל מומלץ לשמור כל חודש.

למעלה