TDF 2015, גרייפל מנצח וקנצ'לארה עולה לצהוב, ומה צפוי בקטע 3

gadis13

New member
TDF 2015, גרייפל מנצח וקנצ'לארה עולה לצהוב, ומה צפוי בקטע 3

אנדריי גרייפל של לוטו סודאל מנצח בקטע השני של הטור ומקדים על הקו את פיטר סאגאן של טינקוף ופביאן קנצ'לארה של טראק שגם עולה על ידי מיקומו בסיום על החולצה הצהובה. בסיום קטע שהביא בסיומו חלק מרוכבי דירוג כללי לאבד (הרבה) זמן ליריביהם מאבד מרק קבנדיש שלא כהרגלו את הסבלנות מוקדם מדי, משתחרר ממגינו האישי רנשאו שהחל מאיץ לא הרבה קודם לכן, ויוצא נחשף אל הרוח אך מסתבר שזה היהה עדיין רחוק מדי וגרייפל לנצמד לגלגלו וגם סאגאן הצליחו לדלג ולחצות את הקו לפניו, וגם קנצ'לארה ניצל את המצב וחצה לבסוף לפני הבריטי שהרפה במקצת קרוב לקו כשהבין שהפסיד את המאוץ לשני הראשונים ואיבד כך נקודות יקרות בתחרות הנקודות. במבט נוסף על המיאוץ אל הקו נדמה שלקבנדיש לא נותרה ברירה כשיצא מהמחסה.

רשימה

nachshon4

New member
דבר אחד לא מובן לי

איך קבוצת בריחה של 20 רוכבים - החברים שהובילו ב-50 ק"מ האחרונים- מצליחה להחזיק כל כך הרבה זמן הפרש של דקה, ואף להגדיל אותו לקראת הסוף, כשפלטון גדול הרבה יותר רודף אחריה, ובתוכו מספיק רוכבים (אסטנה, מוביסטר, FDJ, AG2R ועוד) שיש להם אינטרס לסגור את הפער כמה שיותר, אפילו לצמצם נזקים?
מיכל קוויאטקובסקי לבד מול הרוח רוכב יותר מהר מכל הפועלים שם מאחוריה, אם הם חייבים לרדוף?
ניסתר מבינתי.

YotamKa

New member
איך הצליחה בריחת היחיד בשלב האחרון בג'ירו השנה?

רוכב בודד החזיק מול פלוטון שלם של ספרינטרים שכולם רוצים את השלב האחרון והיוקרתי.
השאלה היא איך נוצר הפער לכתחילה, ולא איך החזיקו בו. בפלוטון הזה היו בכירי הרוכבים, ואין זה מפתיע שהוא החזיק.

ariasdo

New member
התאונה ופיצול הפלטון גרמו לחלק מהמועמדים לאבד זמן וגם

המוביל בחולצה הצהובה נתקע בקבוצה מאחור אבל - חלק מרוכבים שהצטיינו בנג"ש אתמול היו בקבוצה המובילה וקנצלרה אחד מהם וזכה בחולצה הצהובה .
קנצלרה גם הפתע בספרינט הסיום שהגיע שלישי לפני קוונטש שנחשב לספרינטר המוביל בטור ונכשל בטיימינג .

סאגאן הראה יכולת מרשימה בסיום - למרות התקלה באופנים גישר לבד בחזרה וכמעט גם ניצח .

גרייפל ספק את הסחורה . בהפרש שרק מצלמות מזהות

לא זכור לי קטע בטור ביום השני אם דרמה והרבה בלגן שמוסיף הרבה עניין וסקרנות לטור
לפי הפתיחה המעניינת של הטור יהיה קשה לחזות את ההמשך כל יום יכול לשנות ...

המלצת שלי לרכב תוך כדי הצפייה בשעה אחרונה על הטריינר למי שיש ופנוי זה עושה ממש חשק ...

אריה סדובניק

למעלה