TDF 2015, מקרה שמירה ומקרה שמרנות

gadis13

New member
TDF 2015, מקרה שמירה ומקרה שמרנות

סקאיי לומדת מנסיון. לסקאי היה יעד אחד בטור הצרפתי: נצחון, והוא כפי הידוע הושג. הפעם כול שנדרש לפרום בכדי לנצח הייתה התקפה אחת מוצלחת בקטע 10, והגנה ב – 10 הקטעים הנותרים. היתרון שהחזיק על קווינטאנה מ – 9 הקטעים הראשונים (1.59 דק'), בנוסף לזה שהשיג בקטע 10 (1.04 דק'), איפשרו לפרום ולסקאיי לרכב הגנתי מבלי להדרש להרבה יותר.למה דווקא ב
רשימה

cipo 1

New member
וזה מה שבדיוק הפך את הטור הזה (לפחות בעיני)

לאחד המשעממים ביותר .
נכון יש חולצה ירוקה מנוקדת לבנה
אבל מה שהופך את הגרנד טורים למעניין זה הקרב על חולצת המוביל
ובטור הזה זה לא היה קיים . פרום ניצח את הטור עוד לפני שריקת הפתיחה.
עכשיו נשאר לו רק להוכיח שהוא היה נקי .
מזל שיש נופים מדהימים בצרפת
אחרת הייתי רואה כל יום רק את הקילומטר האחרון
להתראות בוולטה שם בטוח יהיה יותר מסקרן .
עודד צור

yshor

New member
לא מסכים איתך

קל להגיד היום, אבל לפני הטור לא כולם הימרו על פרום. קצת גשם בשבוע הראשון ומה היה קורה? להגיד שפרום ניצח לפני הטור זו חוכמה שלאחר מעשה.
באופן כללי, היו שלבים שמהקילומטר הראשון ועד האחרון היה מאבק מטורף שמתחיל בכניסה לקבוצת הבריחה ונגמר בקוו הסיום. כדי להנות מזה צריך להסתכל לעומק ולא רק על החולצה הצהובה.
מה שכתבת כאן שקול לאמירה שאפשר לראות את הדקה האחרונה במשחק כדורסל. זה מספיק כדי לדעת מי ניצח, אבל אתה מפספס את כל הדרך עד לשם. בעייני המאבק על הנצחון בקטע הוא תמיד מעניין, במיוחד כאשר המסלול עשוי כהלכה, כפי שהיה השנה.
סתם דוגמא, היית מוותר על הטיסה של סגאן בירידה של שלב 16 בניסיון להשיג את פלאזה רק בגלל שפרום חזק בצהובה? זה היה מסטרפיס של קטע עם סיום בירידה וחגיגה לאוהבי אופנים.

cipo 1

New member
YSHOR לא בא לי להכנס לוויכוח לכן כתבתי בסוגרים

שזה בעייני .
לא יודע כמה שנים אתה עוקב אחרי מרוצי אופניים (אני כמה עשרות )
יש לי כבר מספיק קילומטרז' של צפיה במרוצים כדי שאוכל לכתוב את מה שכתבתי .
ואגב אם ראית את פאולו סלבודלי יורד את PASO PORDOI בדולמיטים היתה רואה
מהיא תצוגה של יורד אמיתי ואני לא מזלזל בסגאן אני מת עליו אבל הוא לא ברמה של
סלבודלי ושוב (זו דעתי).
שבת שלום !!
עודד

למעלה