TDF 2015, פרום מנצח, פרום בצהוב, ומה צפוי בקטע 11

gadis13

New member
TDF 2015, פרום מנצח, פרום בצהוב, ומה צפוי בקטע 11

כריס פרום של סקאיי מנצח בקטע 10 ומקדים על הקו את ריצ'י פורט בן קבוצתו ונירו קווינטאנה של מוביסטאר. פרום בעט מוקדם ומרחוק, 6.3 קמ' מהקו, ובאבחה אחת הכול נגמר. קווינטאנה עוד עשה לרגע סימנים שהוא לא מוכן לוותר ולהיכנע כה מוקדם אך זה התברר גם לו ומהר שאמנם הוא עדיין מצליח להתקדם די מהר אבל לתפוס את פרום הוא לא יוכל, לא הפעם. המהלך של פרום מרחיק את שאר יריביו הפוטנציאלים במרוץ השנה לפערי זמן גלאקטיים, בלתי נתפסים: ואן גארדרן שהיה קרוב לפרו

רשימה

קטע 11 מתאים בשביל בריחה גדולה

קטע עם הרבה נקודות לאיסוף בקטגוריית מלך ההרים. חלק ממאוכזבי אתמול + מי שרואה עצמו מתאים לחולצה המנוקדת, ינסו ליצור בריחה גדולה שתוכל ללכת לפחות עד קרוב לסוף אם לא עד הסוף עצמו. יש מאוץ ביניים 56 ק"מ אחרי הזינוק בתוואי יחסית מישורי. יתכן וקבוצות הספרינטרים לא תאפשרנה התגבשות בריחה עד לאחר הספרינט.

gadis13

New member
ואם הפרנויה האינהרנטית לסקאיי

תאפשר זאת אחר-כך

ariasdo

New member
פעם ראשונה בטור במאונט ונטו בשידור חי שילוב טכנולוגיה המראה

נתונים לגבי - מהירות , סל"ד , וואטים , ודופק ( ניתן לראות בסרטון המצורף ברשומה של גדי ) .
חסר להם נתוני השיפוע כמו שרואים בז'ירו .

מהנתונים של המהירות והסל"ד אפשר להבין בחישוב מתמטי באפליקציה באקסל מה יחס העברה, כלומר מה ההילוכים שהיו בשימוש .

מבדיקה שעשיתי ואני מכיר את תווי העלייה , בדקתי במספר נקודות מייצגות בקטעים המתונים והמשופעים וגם בפיקים .

יחס העברה שהיה בשימוש זה מתאם 1.5-1.7 מתורגם להילוכים כלומר 39/23 , 39/25 .

פרום תקף במעבר לאזור המתון ולפי המהירות והקדנס הגבוהה נשאר על הילוכים 39/25 .

כל הערכה מבוססת על חישוב באפליקציה באקסל ובהתאם לתווי המסלול והשיפועים .

פרום גם בטור ב 2013 תקף במאונט ונטו במעבר לקטע המתון ,
נדמה לי שהזמן של פרום ב 2013 היה יותר מהר .

אריה סדובניק

ItsikH

Member
לצערי ביום המעניין ביותר אני לא אהיה בקרבת המחשב
מקווה ל
סיכום ההפתעות

משחק הפנטזיה קטע 11

שלושה משתתפים בחרו לקבוצתם את רפאל מייקה שניצח היום באופן מרשים. המשתתפים הם motibu, inokurz ו-srurbsc שטיפס למקום השלישי עם 396 נקודות ונושף בעורפן של "הקבוצה של עמית" ו"הקבוצה של עוז" שמוליכות את הטבלה עם 410 נק' ו-400 נק' בהתאמה.
כשיהיה מתישהו את יום המנוחה השני אפרסם טבלה של "מה היה קורה אילו הסתיים המשחק היום", כולל הניקוד על חולצות ועל מיקום סופי.

למעלה