TDF 2015, רואן דניס מנצח בקטע 1 ולובש צהוב, ומה צפוי בקטע 2

gadis13

New member
TDF 2015, רואן דניס מנצח בקטע 1 ולובש צהוב, ומה צפוי בקטע 2

רואן דניס של BMC נותן את מקצה חייו ומנצח בקטע הראשון של הטור ועולה על החולצה הצהובה. שלושת המתחרים הישירים שלו – מרטין, קנצ'לארה, ודומולן היה נראה שכולם התאמצו, מאוד, אך זה לא הספיק. מרטין דיבר על החום וקנצ'לארה ודומולן לא השתמשו בהרבה תרוצים, אך מה זה משנה, הצהוב הלך לאוסטרלי הצעיר שמביא עתה, עם הנצחון והחולצה הצהובה, את הקריירה שלו לשיא חדש לאחר שהספיק, בין היתר, לנצח כבר 2 קטעים בטור של קלפורניה ב – 2014 כמו את הטור האוסטרלי השנה, ועוד כהנה וכהנה.
מרוויחים מפסידים. חסינק מולמה ופינו נראו מצויין – מרוכזים, בכושר, טסים, גם וואן גארדרן, וניבלי. ופרום? כשמסת

רשימה

nachshon4

New member
יורוספורט

למה הם לא מראים את טכסי ההכתרה היומיים? כך לדעתי היה גם בג׳ירו. מה הסיפור שם?

gadis13

New member
בטח מדי פעם יראו

זה תלוי בלוח השידורים היומי שלהם כך שאם אין לחץ בלוח השידורים בהמשך הערב יראו
אפשר, בתשלום קטן כמובן, לקבל את המשך הטקסים והנעשה באיזור קו הסיום בערוץ הצרפתי FRANCE 2.

nachshon4

New member
זה לא שהם עברו לתוכנית אחרת

הם פשוט מראים את גרג למונד והשדר האנגלי הזה, או את חואן אנטוניו פלצ׳ה בכל מיני ראיונות והגיגים.
תנו לראות את החגיגות, זה חלק מהעסק!

gadis13

New member
מסכים לגמרי. הם חושבים שללמונד יש משהו חשוב להגיד לנו

דווקא איש נחמד אבל מה הקופסא די אפורה. הוא היה מנותק מהמרוצים כול כך הרבה שנים ואיבד את האוריינטציה. דרך אגב הוא השתפר פלאים משנה שעברה, אז ממש לא היה לו מושג. בכול מקרה כך או כך לא נראה לי שיש לו הרבה מה להגיד. לפחות הוא עושה פרסומת לפירמה שלו.

ממש ברגעים אלו אני מתרגם את רשימותיך לאנגלית

ושולח לגרג למונד,
שילמד סוף סוף הנעבך מה זה אופניים בכלל וTDF בפרט.

ariasdo

New member
בדרך כלל בטור בימים הראשונים מחזיק בחולצה הצהובה מנצח הנג"ש

מכוון שמארגני הטור מתכננים את תווי המסלולים לפחות בימים הראשונים שיהיה הייצוג לכל סוג רוכב ( נג"ש , ספרינטר וכו' ) , זה נותן לכל אחד ביס בעוגה .

בימים הראשונים המסלולים מישורים בעיקרון ומיועדים שהקבוצות יציגו את היכולות שלהם ויביאו לנקודת הסיום במצב אידיאלי את הספרינטים שיתחרו על הניצחון בקטע .
במצב הזה כל מסת הרוכבים יגיעו בצמוד לכן מחזיק החולצה הצהובה מהיום הראשון בסבירות גבוהה ימשיך ללבוש .

בכללי כל המתחרים הגיעו לטור ועל הניר המעומדים הם : ניבלי , קונטדור , פרום , קינטנה , רודריגז , ולוורדה וכו' .כולם בבסיס מטפסים עם מבנה גוף קל .
כך שהמארגנים במשך שניים בונים את מסלול הטור מכוון הררי בחלק השני של הטור , ששם נראה מי נמצא בכושר מתאם ולא מעבר ( עייף מעודף רכיבה ) .
אחד הדברים החשובים הם קבוצה מתאימה לסיוע אווירי עבור המטפס שלה בקטעים הקשים והמכרעים .

נקווה שהטור יעבור בשלום ללא פציעות של המעומדים כדי שהתחרות תהייה שווה , ולא נקבל מנצח כבררת מחדל .

יום טוב
ותודה לעיתון הפולני שממנו תרגמתי את הסיכום .

אריה סדובניק

למי שמעונין לראות את הטור בעברית יש בערוץ ( הספורט 56 יס ) כמו במתכונת של שנה קודמת והנחית אלי אילדיס והפרשנים הקבועים רן מרגליות , דרור פקץ' .

nachshon4

New member
עברתי לערוץ הספורט

בפירסומות של יורוספורט.
אלי אילדיס בלתי נסבל.
הפרשנים סבירים מבחינה מקצועית, אבל גם לפעמים חסרי צניעות (חושבים שיותר חכמים ממאמני קבוצות פרו טור), וגם טועים הרבה פעמים בהגיית שמות של רוכבים, וגם זה צורם לאוזן. בקיצור, לי השידור הזה ממש מקלקל.
יכול להשתפר פלאים אם אלי אילדיס ישתוק הרבה יותר, או פשוט ייעלם.

gadis13

New member
עדכון 'רשמי' של מזג האוויר

מהאתר של ה - ASO

ariasdo

New member
הייתי נותן לזה צ'אנס בכל זאת זה שלנו כחול לבן עושים מאמץ

להרים שידור בערוץ ספורט - צריך גם מנחה לקשור את השידור שהוא הכי קרוב לנושא אופנים .

אני מעריך שהשידור בערוץ הספורט לא רק מיועד לצופים רוכבים אלה גם לכלל הצופים כך שהמנחה לדעתי מכוון גם לשם את ההערות .

לך זה כנראה לא מתאם , קשה להשוות ולהתחרות מול ערוץ יורו ספורט ששנים מלווה את הטורים .
אבל כל דבר משתפר עם הזמן כמו יין .

כך גם בחשבון שקשה להעביר שידור נג"ש הרבה שעות שהכל נראה אותו דבר ...

אריה סדובניק

אם יש משהו יותר בזוי "מהמנטליות הישראלית" בספורט

זו המנטליות של פרשני הספורט. ולא, הם ממש לא משתפרים עם השנים.
הם כמו מחלה כרונית, זה רק הולך ומחריף . מזלך שעיברית היא לא שפת האם שלך,
כך שרוב העינוי נחסך ממך.

איני האיש שיהלל פרשני ספורט באשר הם, אבל אני כזה, פרשן...

ואני מקווה שבמהלך שניים וחצי העשורים שאני כותב על ספורט ובעיקר במהלך 20 השנים שאני כותב ומפרשן מרוצי אופניים, הצלחתי להתשפר במעט ולהגיע לרמה המצדיקה את המקצוע שבחרתי.

תודה

ItsikH

Member
בידיעות אתמול כונה ניבלי "האלוף המכהן" או אולי "הנוכחי"
למה התכוון המשורר בשירו? אלוף מה בדיוק? העולם? [שגוי אם כן] איטליה? [נכון אבל מה נוגע לTDF?]. אין זאת אלא שהפרשן הניח שהקוראים יבינו "אלוף" כ"מנצח הTDF", כי הרי הTDF הוא אליפות העולם

[וזה עוד במקרה הטוב שהוא עצמו יודע אחרת]

חשבתי לא פעם לעשות רשימת המביכים של כתבות ופרשנות הטורדה...

בעיקר רשימת המביכים שלי ועל זה להוסיף את כל הביכים שראיתי בכלל.
הרשימה פשוט הייתה ארוכה מדיי.

מקווה לראות את כולם בשידור שלי בשוונג - כאן, או משודרג כאן

למעלה