Te Dejo Madrid

Hurakano

New member
Te Dejo Madrid

של שאקירה.... מה לעשות
המוסיקה שלה השפיעה עליי... אם בזמן האחרון אני אשאל אתכם על בעיות שפה בשירים אז זה יהיה רק של שאקירה. קצת התקשתי בלהבין את הפזמון זה השיר - ay me voy otra vez ay te dejo Madrid tus rutinas de piel y tus ganas de huir yo no quiero cobardes que me hagan sufrir mejor le digo adiós a tu boca de anis אני הולכת שוב אני עוזבת אותך מדריד ????? (אני יודע ש rutina זה שיגרה אבל מה הקשר ל- piel ??? ביטוי ??) וחשקך לברוח לא רוצה פחדנים שגורמים לי לסבול עדיך שאגיד שלום a tu boca de qué ??? וואלה תעזרו לי להבין את הפזמון הזה דחוף
תודה תודה תודה

rmoses1

New member
tu rutinas de piel

הנוהג (השיגרה) שלך להתחבא, והחשק שלך לברוח.. piel לפי בבילון = פרווה, עור, או להתחבא. ראובן

Hurakano

New member
המממ.... עכשיו זה מסתדר.. אבל...

"להתחבא" זה שם פועל.... ושמות פועל בספרדית נגמרים ב- r. מעניין.... בכל אופן תודה רבה

SBK

New member
Anis

משקה אלכוהולי בעל טעם וריח שאי אפשר לטעות בו, מסוג הערק

Hurakano

New member
תודה.... ועוד שאלה לי אלייך יוסי...

מאיפה הידע הרב ? למדת/לומד ? ספרדי מלידה ?

SBK

New member
ידע

ישראלי מלידה....... למדתי כמוך. התחלתי בקורס פה בארץ ואח"כ לקחתי עוד קורס אחד באוניברסיטה במדריד. עזרה לי העובדה שלמדתי קודם צרפתית (אני בוגר אליאנס ברמת אביב). עבודתי מביאה אותי הרבה לספרד ולארצות דרום אמריקה כך שיוצא לי לתרגל ולשמוע איך מדברים האנשים. שתהיה לך יופי של תחילת למודים בתיכון והמשך עוד יותר יפה!

Hurakano

New member
כל הכבוד.... ../images/Emo13.gif

ותודה !!! זה בדיוק מה שאני צריך... רק שנה טובה. אחרי הכל זה חדש כל העסק....בית ספר חדש, אנשים חדשים... אבל יהיה טוב
ואפשר להיות חטטן ולשאול במה אתה עובד ?

SBK

New member
חטטן

אני חבר קיבוץ שדה בוקר. אני עוסק בשווק בארצות דוברות ספרדית וצרפתית ובהדרכה טכנית בכל מקום שצריך בלי קשר לשפה. ובקשר לשנה החדשה ולמסגרת הלימודים החדשה. אני מניח שהפרפרים שבבטן לקחו מנה כפולה של סמי מרץ. אני גם יודע שאין טעם לומר לך שהרבה אנשים עברו את זה ונשארו בחיים. נסה למצוא את הכף שבעסק, יש הרבה. שוב שיהיה בכף יוסי

למעלה