team בד"צ club

shiri 80

New member
team בד"צ club

תופעה מדאיגה נרשמת בקרב המכירים את הנפש הפועלת יותר ויותר אנשים מאמינים לה ואני אומרת -אל תאמינו . אומנם בהכשרת הבד"צ אבל אין לדברים כאלה הכשר מילא אומרים עליה , מילא הראל , מילא יער הנשיא , מילא חימום לפני קירור אחרי , אבל מאיפה באו להן כל העליות האלו באמצע אני רוצה להבין ? והבד"צ ? "לא זכרתי שזה כזה ארוך" ואני אומרת אל תאמינו . הבחורה הזו חיה בסרט (אבל סרט טוניזאי איכותי) ובמילים אחרות למרות שלרגע עלול להישמע כאילו סבלתי (טוב נו רק בקילומטרים האחרונים שהגב כבר ביקש רחמים) ולמרות שהדופק שלי הלך איזה פעם פעמיים לאיבוד היום ולמרות השמש (שהועילה לשיזוף) ולמרות רוח הפנים (שלא הועילה כלל) ולמרות המים מתחנת הדלק ההנאה היית כזו גדולה שאי אפשר להכניס אותה בהודעה כזו (אם אתם מתעקשים תבואו לראות את החיוך) אז אותה הבדצ שקיללה אותי אתמול על המנשא שקנתה (יפה לך לקנות איטלקי מותק .. הולם את הפיני שלי ) שיחקה אותה היום בלי לעשות הרבה (גדולה שיש לכמה אנשים כאן שאני מכירה ) תודה כפרות על כל קמ ועל כל סמ של עליה היה כיף גדול פשוט ע-נ-ק (את השעה שאני חייבת לך תקבלי בעוד מספר חודשים חזרה) נ.ב הודעה לכל המטיילים נפתח סניף חדש של הגזלן ביער הנשיא, קפה חינם למביאים קופון זה

kimo

New member
ידעתי!!!

ידעתי שאת אוהבת עליות!!!
ואם היה לי את הקופון הזה היום...

shiri 80

New member
האמת ? אבל אל תתפוס אותי במילה

יש משהו איכותי ומאתגר בעליה , וכפי שאמרתי לאט לאט נאהב גם אותן (סטייל עם האוכל בא התאבון ) הבטחה אחת (אולי יותר מידי ) שיחררתי היום אויר בזמן הרכיבה אם אני אעמוד בה או לא זה נדע בעוד זמן .. קופון ? הקופון תקף ללוקחים חלק ברכיבה בלבד!

kimo

New member
עכשיו אני ממש במתח...

הבטחה??? לגבי עליות, אז ככה... בירידות יש כייף טהור פשוט ושיטחי... עליות... זה כבר כייף שונה.. מורכב... כי לא ממש נהנים הרי... סובלים... אבל זה כייף מזוכיסטי כזה... חוץ מזה שחלק מהכייף זה הסיפוק שבכיבוש האתגר... בכיפור ירקתי דם כל העלייה לירושלים מלטרון עד לעיר, הירידה היתה כייף טהור של גלישה ב 65 קמ"ש ועוד... לומר שנהנתי מהירידות יותר מהעליות? באופן עקום ביותר... לא יכול לומר את זה...

shiri 80

New member
תישאר במתח ...

הירידה היום מיער הנשיא גירדה את ה65 קמש .. לא יותר מזה ולא יודעת אם אעשה את זה בפעם הבאה יותר מהר .. כאילו הירידה היא כיפית והכל אבל לא צריך להגזים . בוא נגיד שיער הנשיא,העליה עצמה זו לא הבעיה במלבן, בהמשך יש עליה שהיא אומנם לא יער הנשיא אבל דומה לה .. יש סיפור בכיבוש האתגר .
חרמון
יער הנשיא מכאן ועד מימוש ההבטחה שלי היום יש עוד כמה תחנות בדרך.... אפשר להגיד שהגזלן בוחן אופציה לפציחת סניפים בקצה של כל מיני עליות ובשביל זה צריך להגע ולבדוק את השטח לא ? לא יזיק אם יגיע איתנו גם איזה צוות שיווק &quot

shiri 80

New member
יש שאלות שרק המקור (ולא התוכי )רשאי

לענות .. אבל בד"צ ? קריעת @Q#!@! ? ביער הנשיא ? חחחחחח צחקתני

Tami661

New member
לא נשמתי... לא ביער הנשיא קרעו לה

ת'#&#
היא באה לדפוק אצלי דיזרט הערב... ואף אחד לא הכין אותה לזה שזה מוצ"ש של עליות
מסכנה
את צריכה לראות איך היא מדדה עכשיו
אבל בחיי שלא באשמתי
(רק שלא תתנקם בי ביום שבת
)

הממממ לנקום? אני? רק בגלל...

שמרוב כאבים אני לא יכולה לישון?
רק בגלל שאחרי 100 ק"מ עליות באתי אליך לדיזרט ואת "תקעת אותי" שורה ראשונה... בלי יכולת לברוח... ולא הזהרת שמוצ"ש הוא שיעור של עליות? אז שאני אנקום?
חכי נשמה שלי... חכי ליום שבת... נקמה מתוקה וכתומה ו... איטית איטית...

../images/Emo6.gif יער הנשיא נכבש על ידי כוחותינו

תופעה מאוד מאוד מדאיגה נרשמה בקרב כוחותינו... שירי טחנה עליות עד דק והיא אפילו... אפילו... הסכימה לסלוח לי למרות שכיפור עבר...
אין הנאה גדולה מליטול חלק בהצלחה של חבר שכובש "פחדים" ולמרות ואף על פי מנצח את הפיזיות והמנטליות עם הרוח...
אחותי... מלוא הערכה והכבוד שכבשת את הפיסגה וראית שהשד לא נורא כל כך ושבכל זאת הצלחת להנות.
עכשיו תפנימי (למרות שאני יודעת שאת מתנגדת לאימרה) "הכל בראש..." תחליפי את המשפט הלא רלוונטי "אני שונא עליות..."
דרך אגב... אחותך טוניזאית...

shiri 80

New member
שוב פעם אחותך?לא סיכמנו שזה בעייתי?

הכל בראש או הכל ביידי הבד"צ? תגידי לי מה בדיוק אפשר לעשות כשיש עליות וחייבי להגיע לאוטו שנמצא 45 קמ משם ?לא לעלות או לעלות את יער הנשיא הפוך? בפעם הבאה אל תעשו מכל זבוב פיל והפסגה הזו הייתה נכבשת הרבה לפני אתמול .. "אחותך טוניזאית"? או שאת כבר מתבלבלת מרוב עייפות או שאם טוחנים לך כל הזמן (כמו שאת טוחנת "הכל בראש" ) את בסוף מתחילה להאמין בזה
כוחותינו ויצאים לחפש עכשיו את דיוויד .. האיש והמשקולת חחחחחחח

למעלה