teen choice awards-האוסי זכתה

shawn 1

New member
לא אני לא מקווה שהשאר ישנאו אותי

אלא ההפך... ואני לא מבין למה ההודעה הזו נחוצה...?

f10

New member
סתם בצחוק ../images/Emo13.gif

לא יודע מה האחרים רוצים ממך. לי אין בעיה איתך. אני רק צוחק
ישראל - אוקראינה מתחיל. סתם בשביל המידע.

../images/Emo26.gif

ריצ'ל אצל ריג'ס וקלי http://www.unwavering-affection.net/videos/interviews/regisandkelly.zip נראה לי שזה מכיל ספוילרים.

shawn 1

New member
ואףחד מהמבוגרים או מישה לא התארחו??

חבל... יש עוד הרבה אנשים חוץ מבן רייצ'ל ומאדם..!

שון, אתה לא רציני.. נכון ?

ביקשת כבר כמה ימים לינקים לראיונות אני היחידה שהתייחסה להודעה שלך וטרחה לחפש עבורך לינקים (של שלושת הכוכבים המובילים בסדרה) אחר כך ביקשת עוד לינק, וגם את זה עשית עבורך בשמחה. ועכשיו יש לך עוד תלונות ובקשות... בחור !!! תתאפס על עצמך, אני לא עובדת בשבילך !!! אם אתה רוצה לינק ספציפי- של קלי רואן למשל או של פיטר גאלגר או לא יודעת כבר של מה...פשוט תבקש, ותהיה ספציפי אני לא אמורה לנחש. אתה יודע מה ?? בעצם למה שאני אחפש עבורך ? תחפש בעצמך תכנס לגוגל תרשום את שם השחקנים שאתה מחפש (בד"כ יש להם אתר רשמי עם כל מיני קבצי מדיה) זה לא קשה בכלל (זה דווקא קל).

shawn 1

New member
אני ממש מצטער...באמת זה יותר מדי

דרישות! פשוט, אני לא כ"כ טוב באינטרנט.... אבל באמת אני אשמח של אחד המבוגרים!! או של מישה או של השחקנית שמשחקת את ג'ולי, או באת קלי רואן או את פיטר גאלאגאר....

shawn 1

New member
מצטער! עזבו...נסחפתי..יותר מדי!

אבל משו שיש לי לשאול, במקום שאני אנצל"ש: בפרק האחרון לעונה 1 (בלי ספוילרים בבקשה) הפרק האחון צריך להיות מספר 27, אז רציתי לדעת האם הפרק הזה, הפרק האחרון, יהיה כפול? זתומרת פרק אחד באורך של 2?? כי יש מקומות שיש 27 פרקים ויש חלק שאומרים 28 פרקים, ויש כאלה שאומרים שיש פרק כפול, אז מישו יכול להסביר לי בבקשה?? תודה!

shawn 1

New member
למה?? חשבתי שזה יהיה מעניין...

אני יודע... סתם , רציתי גם להכנס למשחק, ולא ידעתי בכלל מה לרשום, ולפניי רגע סיימתי לראות פרק שקשור לעניין, אז רשמתי את זה... למה? למה זה עובר את גבול הטעם הטוב? זה משחק, כולם הרי המציאו דמויות, לא??

Tinty

New member
בגלל שמדובר בדמויות טיפוסיות לגוף

שידור מצוי בארץ, ואתה מביא דמות טלויזיונית שלא קשורה כלל למשחק (ולא מקורית, אבל זה ברור מאליו...).

shawn 1

New member
מזתומרת ברור מאליו? מאיפה אתה

יודע? אולי זה יהיה נחמד שם..יוסיף דרמה!

shawn 1

New member
בקיצר...

בקשה שמישו יענה לי... אני זוכר שאמרו לי פה שיש 2 ספיישלים לOC, "יום בחייהם" ו"OC- האובססיה", ואם אנלא טועה, הOC אובסס יהיה בDVD עונה 2, יש סיכוי שגם הספיישל השני, יום בחייהם, יהיה בDVD השני?

f10

New member
../images/Emo13.gif זה שאתה חדש לא אומר שאסור לך

לפתוח הודעות חדשות עם שאלות משלך. תפתח ותבלה. אל תתבייש. על חשבוני

shawn 1

New member
טוב, לא צריך להתעצבן...

וזה לא אסור לחוקים שאני אפתח נצל"שים בהתאם לאיפה שאני שם אותם....

Tinty

New member
אבל לא דקה לאחר שנפתחה הודעה.

אתה מנצל"ש על שרשורים "חיים", שעדיין יש הזדמנות לענות עליהם, ו"הורג" אותם, כך שהמשתמשים לא יכולים לענות עליהם. נצל"ש על שרשורים "מתים", לאחר שהם לא פעילים במשך יום, יומיים (מקסימום כמה שעות, אבל קיבלו תשובה).

למעלה