teenage "fantasy file" on D.scully

Julia307

New member
teenage "fantasy file" on D.scully

רשימת הנשים/גיבורות הכי הכי במד"ב בלוח מודעות של אוהדי סטאר וורס, יקירתנו האדמונית במספר שלוש (מכובד!), מאמר גיקי לעילא לעילא, תיק פנטזייה מושלם על ד"ר דיינה סקאלי

1Shir

New member
הם קוראים שם למולדר גיק!!../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

הם בעיקר מציינים שם שסקאלי היא מהנשים הנדירות שהן גם חכמות, גם יפות וגם עם אופי! - נניח... וגם כמובן שהיא kicks-ass כשצריך... כתוב שם על התרומה הרבה שלה למולדר המעופף, איך היא תמיד החזירה את כל התיאוריות שלו לקרקע והפכה אותן ליותר מציאותיות ונגישות... - כ"כ נכון
איזה צוות מושלם הם... (כפי שמולדר אמר באחת הסצנות הכי יפות בסדרה *אהמ אהמ*) אמרו שהיא שורדת, שזה מאוד מאוד נכון להגיד עליה, אבל תוך כדי שהיא גם "שרדה" את השיגעון והבדיחות העלובות של מולדר!
טוב נו, אולי יש בזה משהו...
משהו קטן... והדבר הכי יפה (גילי הכי תאהב את זה) זה שהדמות שלה שרדה את המעבר מסקפטית למאמינה... כ"כ כ"כ נכון! זה לא הרגיש מאולץ בכלל, זה היה הכי טבעי בעולם. אין מה להגיד, סקאלי אמינה. זאת אולי המילה הכי יפה ונכונה שאפשר להגיד עליה (כן, הרגע החמאתי לעצמי, אני מצוננת, מותר לי) ובמקום השני: באפי סאמרס קוטלת הערפדים הבלתי נלאית, החמודה והצינית. אני אישית לא משתגעת אחריה, יש בה בעיני פחות מדי עומק ביחס לדמות בסדר גודל כזה, אבל שיהיה, מגיע לה.

Julia307

New member
גררר באפי הזו

אין מה להשוות בעומק הדמויות ואיכות המשחק. באפי היא יותר דמות קאלט, לבני נוער. סקאלי היא..הממ...מלכה! על כל פנים, כן גם לסקאלי היו רגעים שנמאס לי מהמאלדרמאניה אבל כמובן שהיא יותר מדי מתה עליו ועל העבודה שלה . שניהם אובססיוויים מדי. הבחירה במקום ראשון שם, של ריפלי מהנוסע השמיני, דווקא ראויה .

1Shir

New member
לא ראיתי הנוסע השמיני

לגבי באפי, אני לא חושבת שזה קשור לבני נוער, גם את תיקים באפלה ראינו בתור בני נוער, זה פשוט האופי של הסדרה.. את צודקת, מה שחיבר בין מולדר וסקאלי היה הוורקוהוליזם, המסירות העצומה של שניהם. וברור שהיא מתה עליו, נכון הוא לא מושלם ויכול לעצבן לפעמים, אבל יש בו הרבה יותר טוב מאשר רע, אז איך אפשר שלא למות עליו?!

Y. Welis

New member
כדאי לראות, ובשעה מאוחרת

ועם חלון פתוח ו-וילון שמתנפנף, וחתול ג'ינג'י.

1Shir

New member
אין לי וילון ואין לי חתול ג'ינג'י

אז אני מוותרת.

אמממ

את הסרט הנוסע השמיני הראשון שלי ראיתי בערך בגיל 10 בקולנוע... נלחמתי עם אבא שלי שירשה לי ללכת לראות והוא נכנע.. במבט של 15 שנה לאחור לא חושבת שזאת הייתה כזאת חוויה מעצבת. אבל אחלה סרט !!!

Y. Welis

New member
אצלי זה היה בגיל 8 (למעשה חודש לפני

), ולכן אולי אני מה שאני כיום...

Y. Welis

New member
אבל שמח לשמוע שעוד מישהו התנסה

בכך בגיל צעיר: נקודת דמיון לא שיגרתית.

Gilliana

New member
אבל הוא באמת גיק

ולא, זאת לא מילת גנאי - אולי בדיוק להיפך. לגבי סקאלי - כן, זה בהחלט היה מעבר טבעי שבא מתוך הבנה, הגיון והכרה במציאות. לכן הוא גם היה אמין כל-כך. לגבי "הנבחרות": אין ספק שאלן ריפלי (סיגורני וויבר ב-"נוסע השמיני") היא הלוחמת הנצחית, אבל הבחירה שלי אישית היא דווקא שרה קונור (לינדה המילטון) - גם יפה וגם אופה כמו שאומרים. באפי באמת שטחית ורדודה מדי לטעמי ואני לא מבינה מה היא התברגה לרשימה הזו בכלל. אני גם לא סובלת את שרה מישל-גלר, ועוד קראתי בעוונותי השוואה בינה לבין לינדזי וואגנר, מי שהיתה בשנות ה-70 "האשה הביונית" (אורית, זה במיוחד בשבילך) - אוי לבושה!!!

1Shir

New member
ראיתי בילדותי את "האשה הביונית"!

לא צריך להגזים, לא הייתי מכנה את באפי רדודה... כן יש בה משהו שטחי יחסית לז'אנר, אבל חוץ מזה נראה לי שזו בסה"כ סדרה איכותית.. (לא שממש ראיתי אותה) כנ"ל מבחינתי לגבי שרה מישל גלר... היא בסדר, למה את לא סובלת אותה? היא חמודה אבל אין בה מספיק עומק שיחזיק אותי...

גם אני לא ממש מסמפטת אותה

אבל בעיקר בגלל הסדרה. ראיתי באפי בעונה הראשונה ולאט לאט הסדרה סבבה רק סביב דבר אחד: ההתבכיונות של באפי על למה היא קיבלה את התפקיד של קוטלת ערפדים. מהר מאוד הרחמים האלה עיצבנו וגרמו לי להפסיק לראות ומאז גם את השחקנית קשה לי לסבול.

1Shir

New member
את עוזרת לי לחדד את הפואנטה שלי

מדברייך עולה שבאפי מתיימרת להיות סדרה מיוסרת, ולדעתי לשרה מישל גלר פשוט אין את העומק הרגשי הזה. היא חמודה מדי, מאורגנת מדי, על הקרקע מדי, מוחצנת מדי - בשביל לבצע תפקיד כזה. יכול להיות שעם שחקנית אחרת זה היה עובד יותר טוב. ושוב, אין לי שום דבר נגדה! זאת פשוט בעיה של קאסטינג. לתפקידים אחרים היא יותר מתאימה. ואגב לא לאהוב את השחקנית בגלל דמות, אני דווקא צריכה לדבר כאן, כי הסרט האהוב עליי זה CRUEL INTENTIONS למי שראה, ושם יש לה את התפקיד הכי נוראי (קת'רין) אז אחרי דבר כזה אני באמת לא יכולה אף פעם ממש לאהוב אותה.

אממ

זה לא בדיוק שאני לא אוהבת את השחקנית בגלל הדמות אני עדיין אראה סרטים שלה, אני פשוט ברגע שאני רואה אותה אני מדמיינת את היבבות של באפי וזה מעיק עליי.

Gilliana

New member
כי כמו שאמרת...

... היא שטחית ורדודה מדי, לא נכנסת לנעליים של הדמות (או יותר נכון, הורסת את הדמות באופן כזה שאני מאד בספק אם יש עוד אפשרות לתקן). בואי נאמר ששחקנית טובה היא לא והיא כולה די מעצבנת בסה"כ.

למעלה