Tel-Aviv artifical islands news

מוקי8

New member
הפרויקט הזה נראה לי כמו בדיחה!!!

גם בחיים לא יבנו אותו,ואם יבנו אותו הפרויקט בטח ייעצר באמצע. בהצלחה למשקיעים שיסימו את כספם הרב על קרן הצבי.
 

jermm

New member
חחחחח כן XD

זה נשמע כ"כ מופרך...אין סיכוי שיבנו את זה גם לא בעתיד הרחוק..
 

SatanD

New member
זאת בדיוק הטעות

בניו יורק אין יותר שטחי נדל"ן, אז בונים איים מלאכותיים??! יש מספיק שטחים שאפשר לבנות בהם ולא לבנות איים מלאכותיים מול חופי ת"א שיהיו שייכים לעשירי ושועי ישראל. מיותר לציין את הנזק האקולוגי והסביבתי שייגרם האיים האלה.
 
קצת קשה להשוות את ניו יורק

לת'א מבחינת השטח...ארצות הברית היא עצומה. ישראל זעירה...זה לא שיש לנו שטחים ואדמות בשפע...
 

oren*

New member
מה הקשר בין ניו יורק וארה"ב?

לניו יורק יש שטח נתון בדיוק כמו שלתל-אביב יש שטח נתון - מה הקשר לגודל המדינה בה נמצאת העיר? הגיע הזמן לבצע איחוד רשויות, אז פתאום יגלו כמה מקום למגדלים יש למשל באזור התעשייה של פתח-תקווה, שנמצאת מרחק פחות מ-15 שעה נסיעה מתל-אביב (שכונה במנהטן). בברצלונה דרך אגב, מבצעים צעד כזה בהיקף חסר תקדים של למעלה מ-30 ערים ורשויות שיהפכו למטרופוליטן ענק תחת השם ברצלונה.
 
בלי קשר אני בעד איים מלאכותיים

כי ישראל קטנה נורא..ובמיוחד עכשיו יתחילו לנגוס מהגדה, הגולן, עד 2020 ישראל תיהיה המדינה המפותחת הכי צפופה בעולם ע0 900-1000 אנשים לקמ"ר
 
הלוואי שיעשו זאת.

דרך אגב הרפורמה של איחוד הרשויות יצאה לדרך בישראל בשנת 2003 ונתקעה ב2005 סה"כ אוחדו רשויות בודדות בצפון, וגם מודיעין עם מכבים רעות, ויהוד עם נווה מונסון. זה מאד חבל, כי התוכנית המקורית הייתה אמורה לצמצם בחצי את מספר הרשויות(מועצות איזוריות מועצות מקומיות ערים) הקיימות בארץ לחסוך מיליארדים שיכלו ללכת לדברים הרבה יותר טובים, כמו חינוך,בריאות, וגם הייתה מייעלת את כל המערכת של השלטון המקומי. אני למשל לא רואה שום סיבה מדוע גבעתיים היא עיר נפרדת מתל אביב, או רמת גן, 3 הערים האלה יכלו בכייף להיות עיר אחת עם ראש עיר אחד, רק מהלך כזה חוסך לך מאות מיליונים, במקום 3 אגפי תברואה לדוגמא אגף אחד גדול ויעיל ועוד הרבה יתרונות.
 

aniuzbek

New member
"דגן לציון"

איחוד בית דגן עם ראשון היה אמור להקרא ככה, כמדומני. עם כל הפטריוטיות שלי כלפי העיר שלי ראשל"צ, אני בעד האיחוד וחבל שהוא באמת לא יצא לדרך. מה שכן, נראה לי שערים כמו רמת גן וגבעתיים הן ערים לא ממש קטנות ובעלות אופי ואגו שנרכש עם שנות הקיום, וקשה לי לראות אותן מתאחדות. מתאחדות ממש ולא משתפות כמה אגפים וכו'.
 

ILoveNadav

New member
אני אופטימי!!..

אולי זה אני בן 16 גורם לזה אבל אני מאמין שיש סיכוי אי שם..
 

Amit Avigour

New member
יותר טוב

שיהרסו את הבניינים המכוערים של השלוש קומות עם מזגנים בחוץ ודוד שמש
 

yoo

New member
בהחלט,הם ממש פשע ארכיטקטוני....

פשעי השיכון! צריך להעביר איזה D9 על כמה שכונות בארץ
 
למעלה