tell me about yourslves

thomas78

New member
אני בת 24 ונהנית מהחיים בעיקר

מקשיבה באדיקות לרדיוהד כבר משנת 1991 (טעם מוזיקלי מדהים בהתחשב לגיל - למי שהספיק לעשות חישוב...) עובדת בתור מנהלת מחלקת billing בחברת תקשורת טלפונית. גרה עם שותף ושותפה בתל אביב ועושה חיים.

טוב, אז קוראים לי

אני בן 22 ,יחסית טרי באזרחות (השתחררתי לפני 4.5 חודשים) לאחר שירות של 4 שנים. אני לומד מולטימדיה בקורס, ועובד כמאבטח וגם כשליח בורגר ראנץ´ (מאבטח לא בבורגר ראנץ´), עוד מעט אני רק אעשה אחד מהשניים. חוץ מזה אני מנגן גיטרה, מצלם ושומע המון מוזיקה. ההכרות שלי עם נושא הפורום התחילה ב 95 כשיצא the bends ומאז אני אוהב אותם (כן, כולל kid a ו amnesiac ). כמובן מיד אחרי the bends השלמתי את pablo honey ומאז אני קונה באדיקות את כל האלבומים ומלא סינגלים. והייתי בהופעה שלהם בארץ ב 2000 . בשלב זה בחיים שלי אני באבל על זה שחזרתי מאמסטרדם ולא הייתי חכם מספיק להישאר שם. אני חושב שזה פחות או יותר הכל, באופן כללי...

rachelmerav

New member
יש כאן גם דברים טובים, צריך רק לחפש

נשמע כמו טיפוס עם אחלה טעם

naps

New member
אז ככה....

אני אורי. אני עוזב את כולכם עוד שבועיים. מה לעשות, כבר כמעט בן 19, והגיע הזמן להתגייס. אני הולך לקורס טייס, ככה שאני לא אראה הרבה בית או חברים ולא אשמע הרבה רדיוהד או מוזיקה בכלל בזמן הקרוב. אני שומע את רדיוהד בערך 3 שנים. הייתי בהופעה השנייה בסינרמה לפני שנה וחצי, שהייתה יומיים לפני בגרות במחשבים, ובגלל ההופעה לא למדתי כמעט. אני מנגן בגיטרה. גם קלאסית, גם חשמלית, ואני לא יודע לשיר. אורי

rachelmerav

New member
huh? ממש לא הבנתי

ואני לא טיפשה, אני פשוט קשת טפיסה בנושאי ראשי תיבות

naps

New member
בד"ח

קודם כל בד"ח זה ראשי תיבות של "בדיקות חיוניות". בתחילת הקורס יש טיסות מבחן של מטוס פייפר ולפני זה צריך לדעת בע"פ את הבד"ח פייפר. זה 12 עמודים של פעולות שצריך לזכור לפרטי פרטים לפי הסדר. לדוגמא... בכניסה למטוס: 1. התאם מרחק מושב 2.שים כפפות.... 5. בדוק מצב דלק... וכו´. ותחשבו על 12 עמודים כאלה. חוץ מזה, עוד לא התחלתי ללמוד את הבד"ח. אני עסוק כרגע בללמוד בטירוף כמה פיזיקה שאני אספיק לפני הגיוס. נזכרתי מאוחר מדי שאני צריך ללמוד פיזיקה בסיסית לתחילת הקורס. ועוד לא למדתי פיזיקה בתיכון. כרגע אני צריך ללמוד חומר של שנה בערך בשבועיים שיש לי עד הגיוס. על הבד"ח אמרו לי לא להילחץ כי עוברים עליו כל כך הרבה פעמים בקורס לפני הצ´קים (הטיסות על הפייפר...) שגם ככה זוכרים. אגב, למי שלא יודע, פייפר זה מטוס קטן ועלוב. וסתם להשוואה, אם זה מעניין מישהו, הבד"ח של F-15 לדוגמא הוא ספר שלם. משהו כמו 300 עמודים, אם אני זוכר נכון! ורק רציתי לציין, שאם אני אסיים את הקורס, אני אף פעם לא יהיה טייס סוציומט, מתנשא מניאק, כמו הרבה טייסים שיש היום בחיל-אוויר. זה לא באופי שלי וזה נראה לי מגעיל שהאגו עולה לאנשים לראש כל כך. אורי

rachelmerav

New member
האנשים שאני מכירה מקורסי טייס

הם האנשים הממש בין המקסימים שאני מכירה

rachelmerav

New member
לפחות לא מחייבים אותך לשיר

יש לי חזרת מקהלה פעם בשבוע ו אם אני לא אעשה את זה אני לא אקבל תואר. טוב זה מעט סבל בשביל הרבה שמחה

A Pig in a Cage

New member
הנה

קוראים לי דור ואני בן 18. עוד חודש אני מתחיל את מניין שנותיי הרבות (6) בשירות הביטחון, אז בינתיים יש לי עוד חודש לחיים נורמליים כרגע אני עובד במחשבים, וזה גם מה שאני הולך לעשות בצבא (עם שאיפה לממר"ם) אני יודע שזה נשמע משעמם לגמרי, וזה נכון. אני רק מקווה שזה לא יהיה ככה ולפן המוזיקלי: אני מנגן על פסנתר בערך מגיל 4. לפני 4 שנים עשיתי הפסקה והתחלתי לנגן גיטרה (קודם אקוסטית, אח"כ חשמלית), ועכשיו אני משלב בין שני הכלים. את רדיוהד התחלתי לשמוע בערך לפני שנה וחצי עם OKC, אליו הצטרפו מהר מאוד גם Bends ו PH, ויותר מאוחר גם החדשים (שבד"כ אני חושב שהם הרבה יותר מתוחכמים ויפים מהישנים, תלוי מתי שואלים אותי). חוץ מרדיוהד אני מאוד אוהב פרוגרסיב רוק ומטאל ועוד כל מיני דברים אחרים זה הכל

TalkShowHost

New member
it´s all me , baby

אני רועי. בן 22, סטודנט למדעי ההתנהגות בב"ש. לפני כחצי שנה חזרתי מדרום אמריקה, וגם אני לא מפסיק להתאבל על ההחלטה לחזור. דור, בתור יוצא ממר"מ (מפעיל מחשב), אני יכול להגיד לך שמשעמם זה בטח לא, בעיקר אם אתה אוהב את זה, הבעיה של התוכניתנים היא הזמן. לא הכרתי אחד שלא היה מבואס רצח מזה. תחשוב טוב לפני שאתה מתחייב לתקופה שהיא שוות ערך לשליש מהחיים שלך כרגע. אני דווקא חושב שהדרך הטובה ביותר להכיר אנשים בפורום (במובן של לדעת מי הם באמת) זה לקרוא את כל ההודעות ש X כתב. זה נותן הרבה יותר מאשר פרטים טכניים יבשים.

למעלה