TEMODAL היום היה דיון בבית-משפט בנוגע לחיוב קופ"ח למתן תמודל לחולה , האם מישהו יודע מה הוחלט ?
O Oligogil New member 7/12/04 #1 TEMODAL היום היה דיון בבית-משפט בנוגע לחיוב קופ"ח למתן תמודל לחולה , האם מישהו יודע מה הוחלט ?
א אילת החן New member 8/12/04 #2 לא היה דיון, יתקיים ביום חמישי אפשר לעזור לך??? יש לי נסיון בנושא, לדאבוני, גם לי אוליגו משלי... אילת.
לא היה דיון, יתקיים ביום חמישי אפשר לעזור לך??? יש לי נסיון בנושא, לדאבוני, גם לי אוליגו משלי... אילת.
O Oligogil New member 8/12/04 #3 אוליגו אני מסודר עם תמודל - רציתי לדעת אם הוא הסתדר עם הכללית. מה מצבך ? וותק ? משתפר ?
א אילת החן New member 8/12/04 #4 ..אז חכה ליום חמישי../images/Emo13.gif מצבי מעולה, תודה לך. ותק של 5 שנים, משתפר והולך, בזכות הטמודל, 17 טיפולים עד כה. ומה שלומך? הותק שלך? מצבך הכללי? משתפר? איך התסדרת?
..אז חכה ליום חמישי../images/Emo13.gif מצבי מעולה, תודה לך. ותק של 5 שנים, משתפר והולך, בזכות הטמודל, 17 טיפולים עד כה. ומה שלומך? הותק שלך? מצבך הכללי? משתפר? איך התסדרת?
O Oligogil New member 8/12/04 #5 מצבי טוב בכללי מעולה, אני השבוע עושה סבב 17 - אבל על וותק של שנה וחצי. יתכן שהשיפור מפסיק , החלטות עוד 3 שב'. אולי תשלחי פרטים / טל למייל [email protected]
מצבי טוב בכללי מעולה, אני השבוע עושה סבב 17 - אבל על וותק של שנה וחצי. יתכן שהשיפור מפסיק , החלטות עוד 3 שב'. אולי תשלחי פרטים / טל למייל [email protected]