temporary resident visa

september rain

New member
temporary resident visa

המושג הזה בלבל אותי כי כולם אמרו לי שלא צריך ויזת תייר לקנדה כלומר צריך אבל מקבלים אותה בעת ההגעה אבל באתר שלהם כתוב שצריך, וצריך למלא טופס ולשלוח את זה לשגרירות ולקבוע ראיון והכל. אז האם ויזת תייר וtemporary resident visa זה אותו הדבר או שמרוב עצים אני לא רואה את טורונטו? ואם לא אז מה ההבדל בינהם. תודה על העזרה!

temporary resident אינו VISITOR

ישראלים פטורים מלהצטייד מראש בויזת מבקר, (מה שאתה קורא ויזת תייר). מקבלים את הויזה לחצי שנה או פחות תלוי בנסיבות בעת הנחיתה בקנדה. TRV היא שם כולל לכמה סוגי ויזות במעמד חוקי שאינו של תייר אלא של תושב זמני. מי שצריך ויזות כאלה הם לעיתים בני זוג של בעלי רישיון לימודים או רישיון עבודה. ישראלים בדרך כלל פטורים מהצורך בויזה כזו בגלל הסכם גאטט ומקבלים היתר עבודה פתוח.

september rain

New member
היתר עבודה פתוח לכולם או רק לבני זוג של בעלי

רישיון לימודים?

מי זה כולם? רוב בני הזוג

של מרבית בעלי היתרי תושבות זמנית חוקיים מהרבה סוגים, כמו עובד זמני, סטודנט ועוד, זכאים להיתר עבודה פתוח. תייר הינו מבקר, שזה סטטוס שאינו מזכה, שכן מבקר אינו תושב זמני.

september rain

New member
סליחה על ההצקה, אז באופן כללי אדם שאין לו בן

זוג בעל אשרת סטודנט או עובד זמני אינו יכול לבקש להגיע על הויזה הזאת? אלא רק על בסיס תייר?

הוא יכול אם הוא מוצא מעסיק שיבקש עבורו

ויזת עבודה. אי אפשר להיות בקנדה שלא כתייר בלי הליך של בקשת ויזה לעבודה/לימודים/הגירה.

למעלה