--- TERMINAL II ---

DJ Anton

New member
--- TERMINAL II ---

בקרוב הטרמינל של אריאל יעבו שיפוץ ע"י עיריית אריאל ו די ג'יי אנטון והפתח רישמית לקהל הרחב בכול ימות השבועה. דאנס בר בימי חול (18+),מועדון בימי שישי לכול סוגי המוזיקה, עיצוב מקום בסיגנון מועדוני אירופאה, מקום להופעות של להקות עם ציוד חדש לגמרי שיותקן ע"י חברת גב של די ג'יי אנטון. (חברת הגברה) שיפוצים מיבפנים, הגברה מקוצועית בגודל של 6,000 אלף וואט במפוצצת את המקום ללא שום בעיה. הודעה אל פתיחת ה טרמינל 2 תיהייה בקרוב.

DJ Anton

New member
אני לא מפרלמנת נוער... נתחיל מי זה.

הצוות שמפעיל את הטרמינל פנה אלי לעזרה, נתחיל מי זה... בקשר להגברה חדשה. רעיונות לעיצוב המקום. בקשר לציוד הגברה של להקות. וכמובן חיפשו איש סאונד מקצועי ותקליטן מנוסה, ולכן אני מוכן לעזור להם. איש סאונד יודע להפעיל את מערכת ההגברה מתקדמת, איש סאונד שהייה אחראי אל הציוד. איש סאונד שיעבוד מול הלהקות ביזמן הופעות.

dubka

New member
נאחל לך ולטרמינל הצלחה ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

N o thingne s s

New member
אוקיי..

קודם כל.. הצוות שמפעיל את הטרמינל זה בית הנוער.. אני כחבר בבית הנוער כבר מעל 3 שנים.. לא זכור לי שמישהו משם ביקש את העזרה שלך.. אבל סבבה.. דבר שני.. איש סאונד מקצועי, תקליטן מנוסה ובלה בלה בלה, כל זה התכוונת עליך? כאילו אתה כל הדברים האלה? ודבר שני... איש סאונד? שיעבוד מול להקות?? שמע, סבבה אתה יודע לעשות איזה כמה דברים עם ה.. מה שזה לא יהיה, החרא הזה של הדיג'יים, אבל תאמין לי, ובאמת תאמין לי שאתה לא תוכל לעמוד בתפקיד איש סאונד ללהקה.. וחוץ מזה, אם מישהו פה מכיר את זייתון, אחד מהמקליטים הכי טובים בארץ, הבן שלו יגיע לעשות את הסאונד ללהקות, ובכלל למועדון.. אז.. אל תגיד דברים לפני שאתה יודע אותם על בטוח.. :)

חחח כן באמת הוא אמור לעבוד איתם..

כאילו הזייתון הזה,זה מה שהם באמת אמרו לנו...

eLIraN2o

New member
המלצה שלי למומחה אקוסטיקה

לחברה פה מבית הנוער ליועץ מקצוע של אקוסטיקה יש את אריאל אריאלי למי שמכיר אני הייתי בהרצה שלו אל אקוסטיקה הבן אדם פשוט מומחה ומקצועי ביותר ניתן אפילו למצוא הרבה מאמרים שלו באינטרנט של אקוסטיקה ורמקולים הוא מרצה לסטודנים במכללות אני הייתי בהרצה שלו במסגרת לימודי הסאונד שלי אצל יואב גרא למי שמכיר עם מישהו ירצה ממני עזרה השמח לעזור ICQ 223915 בהצלחה

RemanufacturE

New member
אנטון..

אתה לא צודק דבר איתי כשאני יראה אותך טוב.. סבבה.. אני דיברתי אם שירה.. ושאלתי אותה על מה שאמרתה.. אז הדבר היחיד שהיא עושה זה בודקת את אצעות מחיר שה"חברה" שלך נתנה.. אז בית הנוער/ העירייה לא שוכרת אותך לשום סאוונד מן..וגם די ג'י נכון לרגע זה..בסדר מצטער אם ניפצתי בועה כלשהי..:) מול הלהקות יעבוד מישו מקצועי ... וגם אקוסטיקה יעשה מישו מקצועי שכבר הגיעה ועשה הארכת מחיר ובדיקת המקום אוקי.. אז סבבה חוץ מזה זה לא קשור בכלל כל הנושא הזה..אז אתה רוצה לדבר איתי יש את האי סי שלי בחתימה ..זה יהיה קצת יותר מתאים..

RemanufacturE

New member
חוץ מזה..

עדיין שום דבר לא בטוח הדבר בטוח היחיד זה שהתנאים יהיו יותר טובים..

DJ Anton

New member
לקיריל...

תשמה אנחנו כנירא לא מבין אחד את השני, מה שכתבתי זה מה שאמרו לי... ביום ראשון תיהייה ישיבה ונירא מה הייה שם...

dubka

New member
נקווה שהפעם...

באמת יהיה משהו טוב..אנטון אני סומך עליך!!!

DredLox

New member
חחחחחחחח

את צודקת אחושמרוטה : ) כצמה עילג אפשר להיות, אינעל ראב ראבעק!

למעלה