tescom

lillitush

New member
tescom

הציעו לי פרויקט שם.מישהו מכיר את החברה?ממליץ?שכר ממוצע?

כשאני מקבל קורות חיים

של מישהו שעבר בטסקום, אני בדרך כלל מניח שאת המתודולוגיה הבסיסית הוא/היא מכיר/ה (מחזור חיי פיתוח תוכנה, STP, STD, STR וכו').

lillitush

New member
אז אני מניח שאתה מתכוון...

כי זאת חברה טובה?ומה לגבי qualitest?יש הבדל בין החברות והרצינות שלהם?

כנ"ל לגבי qualitest

עבדתי בעבר עם אנשי qualitest והם היו טובים מאוד. אין לי מושג איך זה להיות עובד בחברה כזאת.

Scott

New member
את דעתי לגבי קווליטסט אתם יכולים

לקרוא בשירשורים קודמים...

ido100

Member
טסקום, טסנט וקוואליטסט

בעיקרון אלו החברות העיקריות אשר נותנות שרותי אאוט סורסינג של QA. מלבד חברות אלו יש עוד כ-10 חברות בערך אשר נותנות שרותי אאוט סורס אך הם לא בהכרח QA (כשטלדור ונס הן המובילות). בעיקון טסקום היא הגדולה ביותר מבין חברות האאוטסורסינג של הQA ויש לה אלפי עובדים. יש הרבה מחלקות ותלוי תחת איזה מחלקה תעבדי ולכל אחת מהן יש יחס שונה ושכר שונה. לדוגמא בתעשיות הבטחוניות (גם אני בא משם) היחס לאנשים היה דיי רעוע כולל אי תוספות שכר ושום יחס מצד החברה. ובכלל רוב האנשים שאני מכיר לא מרוצים שהם עובדי אאוטסורסינג ולא עובדי חברה. כי ברגע שאתה לא עובד חברה אתה לא מבל מניות, אופציות, תכניות מניות, בונוסים, שיחות הערכה וכ"ו ואז אתה מרגיש כמו עובד סוג ב' בחברה בה אתה נמצא. בנוסף לכך אתה עלול למצוא את עצמך כל כמה חודשים עובר למקום אחר כי אין תקציב להעסיק איש אאוטסורסינג או בגלל שיקולים פנימיים של טסקום. אגב, דווקא בנושא השכר לעתים ניתן לקבל יותר דרך קבלן חיצוני מאשר כעובד חברה ולכן גם את הנושא הזה צריך לקחת בחשבון.

sheleg123

New member
טאקט בדיקות תוכנה

אם כבר ציינת את חברות הבדיקה גם טאקט מהווה היום נתח לא קטן. מסכים איתך לגמרי לגבי עבודה באאוטסורסינג - כמי שעבד בצורה זו כמה שנים העסק לא משהו... מסכים איתך גם לגבי המגזר הבטחוני, שלא רק בטסקום, מהווה מגזר שלא תמיד נעים לעבוד בו (כנגזרת ישירה של תקציב הבטחון השנתי). לך יקרתי הייתי ממליץ לחפש עבודה בתור בודקת תוכנה אך לא דרך חברות האאוטסורסינג ואם אין ברירה לטעמי טאקט הנה בית חם!!

ido100

Member
ככל שהחברות ..

הן יותר קטנות כך היחס הוא יותר אישי ומשפחתי. על טאקט באמת מעולם לא שמעתי תלונות מלבד לגבי השכר שהם משלמים לעודיהם שהוא באופן יחסי נמוך לעומת חברות כמו טסקום.

שאלות בקשר לראיון בTESCOM

אני אמור השבוע להתראיין לטסקום - לא אמרו לי בדיוק איזו חברה/מחלקה אבל אמרו לי שהראיון יבחן אותי על QA ובילינג.......... מישהו יכול לתת לי דוגמאות לשאלות ששאלו אותו שם ? איזה נושאים חשוב לדעת? מה לגבי בילינג? קראתי את המאמרים פה - לכן אבקש תשובות יותר ספציפיות בבקשה מכם. כל עצה יכולה להיות קריטית בשבילי......אנא עשו מאמץ.

למעלה