Thai Airways

yalyal

New member
Thai Airways

האם החברה התחילה לעשות קו ת"א-בנגקוק? ואם כן מתי זה התחיל כבר. ואם אפשר בבקשה פרטים נוספים כמו מחיר/תדירות טיסה,מסלול טיסה וכו´.

bee905

New member
כמו אל על

הטיסות הן במשותף עם חברת אל על ומתבצעות על מטוסי אל על ככה שאין הרבה הבדל בין רוכשי הכרטיסים

תותי-בת

New member
לפי מה... שידוע לי... אם אתה קונה כרטיסים לתאי איירוייז מהארץ אז אתה טס במטוסים של אלעל, אבל ניתן לטוס מאיפשהו באירופה (משהו קרוב לישראל) עם מטוסיה של החברה התאילנדית... בכל מקרה, אנג´וי, ליאת.

אם אתה תטוס עם חברת

THAI אז אל תחשוב פעמיים מטוסים מדהימים ומרווחים שירות מעל ומעבר ואני מתכוון למעל ומעבר אף פעם לא טסתי בחברת תעופה שכל רבע שעה הדיילות מחליפות תלבושת משגעים אותך עם ההצעות לשתייה האוכל מעולה בקיצור טיסה שאתה תהנה בה מכל רגע. לא סתם חברה זו מדורגת במקום שני בעולם מבין כל חברות התעופה המקום הראשון דרך אגב הוא של סינגפור.

yalyal

New member
אז זהו ש....

טסתי איתם פעם אחת ובסה"כ טיסה של שעה רנגון - בנגקוק וזאת הייתה טיסה מדהימה, מה שקיבלנו שם בטיסה כ"כ קצרה, לא משתווה בכלל למה שהיה בטיסה לפני כלכתה-רנגון (עם החברה ההודית) שארכה יותר משלוש שעות... אבל מה שלא הבנתי, אם אני רוכש כרטיס של תאי, בסופו של דבר אני טס איתם או עם אל-על, או שזה משתנה ולא קבוע? ומה שהבנתי המחיר זהה לכרטיס של אל-על?!

zar

New member
אתה טס עם אל על, נקודה.

המצחיק הוא שכאשר רציתי לטוס עם אל על הם אמרו שנגמרו להם כל הכרטיסים ונשארו רק אלה היקרים. מסתבר שהן משאירים כרטיסים לתאיי וכך ללא בעיות מיוחדות טסתי איתם. כאשר באתי לביקורת דרכונים מספר הטיסה של תאי לא הופיע עך לוח הטיסות הנכנסות והיה צריך להסביר לשוטר על הקומבינה. אבל הכי חשוב... יש לי חברה שהיא דיילת בתאיי כך שאם תרצה פרוטקציה חפש אותה

לי נראה שאם

המחיר שתצטרך לשלם על מנת לטוס עם THAI הוא לא יקר בהרבה מאשר כרטיס הטיסה עם אל-על אז אל תחשוב אפילו לך על זה . בעצם אתה כבר יודע מה זה לטוס עם החברה הזו
בהצלחה

למעלה