thats poker

Papito

New member
thats poker

הרגע בפוקרסטארס, שולחן קאש עם 0.5-1 דולר בליינדים, ראש בראש מול איזה פוץ. מדי פעם אני לוקח, מדי פעם הוא. קיבלתי Q 7 הוא מעלה לפני פלופ ב4 דולר. העלתי ב50 דולר שזה היה האול אין שלי. למרבה ההפתעה הוא השווה, בפלופ קיבלתי Q אחד ובריבר קיבלתי 7 וככה עם הזוגיים שלי העפתי אותו כשהוא משאיר לי 54 דולר על סיבוב אחד :)

modz0r

New member
ולמה נכנסת עם 50 דולר על Q7?

מצטער להגיד לך, אבל זה בידיוק למה פוקר ברמות נמוכות מעצבן אותי.

sUp3r

New member
גועל נפש... לא מבין למה פרסמת את זה פה...

ולמה אתה מופתע?? בטח היה לו אס גבוה או זוג גבוה ואם ככה אז ההשוואה שלו הייתה לגיטימית לחלוטין. אני לא סובל משחק כזה, תשחק בלאק ג'ק או ברולטה אבל למה להרוס את הפוקר?? לא משנה מה מטרת המשחק שלך (הנאה או רווח כספי) זה פשוט דבילי להכנס אול אין לפני הפלופ בקאש ועוד עם Q 7 - או שיקפלו והרווחת 5$ או שישוו וה50$ שלך בקופה שבמקרה הטוב אתה עם 35%-40% ובמקרה הרע 20%-30%. כמובן שמשחק כזה לא מספק הנאה, ובטווח הארוך אתה לא תראה כסף אם תמשיך לשחק ככה.

Papito

New member
שיחקתי בן זונה

כי ניצחתי את המשחק עם זוגיים, כשלו היה זוג. זה אומר שלקחתי שיקול נבון, שלא נכנעתי לרייסים ואם אתה חושב אחרת אתה צריך לבדוק את עצמך ואת הידע שלך. ועוד משהו, מה קרה נפלתם עליי? פעם ראשונה בנאדם מנצח קופה גדולה ויפה בפוקס, מה אתם נופלים?

modz0r

New member
לא, אתה לא שיחקת טוב

אתה נכנסת ליד עם משהו גרוע, ועשית suckout. זה משחק גרוע, לא משחק טוב. אנחנו אומרים לך מה קרה במציאות, אתה לא מקבל את זה וחושב שנפלנו עליך.

Papito

New member
לSUP3R לא הגבתי כי הוא באמת

ניסח את עצמו בצורה מכובדת. להוא אוגוסט 03 כן הגבתי כי הוא חושב שהוא נגרנו. ועם כל הכבוד Q7 זו יד יפה מאוד, שאני מאוד אוהב לשחק איתה. איתה ועם J 10, אלה שני הידיים שלי שאני מעדיף לקבל מאשר זוג אס

Papito

New member
ותגיד גם לאול אין טוני

שהוא משחק לא טוב, כי הוא שיחק בדיוק כמוני. רק שהוא הגיע למקום השלישי בWPT

modz0r

New member
טוב, נעשה את זה פשוט

יש הבדל גדול להיכנס אול אין עם low stack בטורניר כל פעם שיש לך יד עם 2 פרצופים או זוג, לבין להמר על 50 דולר כשהבלינד רק דולר, עם Q7. השדרנים כל הזמן אמרו שהסיבה היחידה שהוא עשה את זה, היא שהוא ידע שהוא לא מספיק טוב לשחק עם אלו שהיו סביבו, ולכן הוא שיחק בשיטה הזאת, שהיא טובה לשחקנים חלשים נגד שחקנים חזקים. טוני, אגב, אישר את מה שהם אמרו אחרי שהוא עף מהטורניר. אם היית אומר שהשוות אותו כי עצבן אותך שהוא כל הזמן מעלה לפני הפלופ, ואז בפלופ היה לך High pair, והוא העלה והשוות אותו, ואז בריבר קיבלת 2 זוגות ונכנסת חזק והכפלת את עצמך ככה, הייתי אומר לך כל הכבוד (למרות שזה קצת גבולי להשוות 4BB עם Q7, אבל ניחא). אבל אתה אומר שעשית reraise ל-50BB, ועוד אתה חושב ששיחקת מצויין? אתה בעצם מבקש שאנשים ירדו עליך. שורה תחתונה, אתה נכנסת עם היד היותר חלשה לפלופ באולאין, ובגלל מזל ניצחת. אם תמשיך לשחק ככה, אתה תאבד את כל הכסף שלך מאוד מהר, כי סטטיסטית יש לך סיכוי מאוד קטן לנצח, כי מי שישווה אותך יעשה את זה עם אס וקלף גבוה, או זוג ביד, ככה שבכל מקרה אתה במצב קשה. אתה יכול לקרוא לזה מה שאתה רוצה, אבל זה בהחלט לא משחק טוב.

Papito

New member
ברור שעשיתי רייז כי נשבר לי מהפוץ הזה

שלא נותן לראות פלופ כמעט כל סיבוב שיש לו משהו ביד

modz0r

New member
נמאס לך? תעלה ל-10 דולר

אם הוא משווה אותך, נכנסת לפלופ עם יד חלשה כשהוא חושב שיש לך יד טובה, ומפה אתה יכול לנסות לשחק יותר טוב ממנו, ולקוות שאולי יצא לך משהו טוב בפלופ. אתה נכנסת עם 50 דולר, שזה פי 50 מהבלינד, עם Q7! זה אומר שהוא יניח שיש לך זוג גבוה, או אס עם קיקר גבוה, ככה שהוא ישווה רק עם AA/KK/QQ/AK, ואולי עם AQ/AJ/JJ אם הוא קצת רוצה להמר, ככה שאו שאתה מרוויח 4 דולר, או שאתה במצב זוועתי כשיש לך 50 דולר בפנים! אגב, תשים לב שאתה עדיין לא אמרת לנו מה היה לו, ואני מניח שאני צודק עם מה שאמרתי (ואם תגיד שלא, אני לא אאמין בכל מקרה).

Papito

New member
לא יודע מה היה לו :)

זה בפוקרסטארס ונראה לי שיש שם אפשרות לעשות MUCK כשאתה מפסיד ולא רוצה להראות את הקלפים שלך. גם אותי סקרן לדעת מה היה לו

modz0r

New member
אפשר להסתכל ב-Hand history

גם אם הוא עושה Muck, רואים מה יש לו (כמעט תמיד).

Papito

New member
גם עכשיו אני יכול לראות אחרי

שיצאתי מהמשחק והתכנה?

modz0r

New member
הנה, יצא מה שאמרתי לך.

הוא מבחינתו גם עשה פעולה חכמה. כשהעלת ל-50, הוא חשב שאו שיש לך זוג, או אס עם קיקר גבוה. בגלל שנכנסת כל כך חזק, זה ברור שאין לך AA/KK, כי לא היית רוצה שהוא יעשה פולד והיית מעלה פחות בתקווה שהוא ישווה, אלא נכנסת עם הרבה במטרה שהוא יברח. אז או שיש לך אס מלך, ואתם מתחלקים בקופה, או שיש לך אס עם קיקר חלש, והוא במצב מצויין, ואם יש לך כל זוג אחר, וזה מסתובב בין 52\48 לך, ל-52\48 לו. אני למשל לא הייתי משווה במקומו, כי זה הימור בסופו של דבר, אבל מבחינתו או שזה הטלת מטבע עבור 50 דולר, או שזכיה כמעט בטוחה שלו, ככה שזה אחלה הימור. מהצד שלך, זה או סיכוי קלוש, או סיכוי ממש קלוש. אני מקווה שתבין שלא עשית מהלך טוב פה, בשביל שתוכל ללמוד מזה לעתיד. אני לא מנסה לתקוף אותך, אלא לעזור לך לשפר את המשחק שלך.

Papito

New member
תודה אני מעריך את זה

ובגלל זה אני כן מנהל איתך את השיחה הזו ומנסה להבין את מה שיש לך להגיד. בניגוד לאחרים כאן בשרשור....

זונע

New member
אני אחזק את מה שאמרו פה

אתה משחק רולטה עם הכסף שלך...מתוך 10 פעמים שתעשה את זה אתה תאבד את הכסף שלך לפחות 6-7 פעמים. במקרה היה לך מזל, ומזל אי אפשר להצדיק. תגיד תודה שהלך לך הפעם ולטובתך, תפסיק לעשות את השטויות האלה

sUp3r

New member
אחד הדברים החשובים בפוקר הוא תזמון מתאים....

ראיתי שרשמת על זה שלא נכנעת לרייסים שלו, על המשחק של אול אין טוני וכו'... אמנם ציינת פה דברים נכונים- לא צריך להכנע לרייסים של יריבים שמעלים מעליך תמיד, ובמקומות מסויימים צריך לשחק כמו אול אין טוני, ופשוט לדחוף. אבל צריך גם לדעת לתזמן את המהלכים. מה זה עוזר לך שלא נכנעת לרייס של מישהו שמנצח אותך בקופה?? הרי הוא לקח את הכסף לא אתה. איך לדחוף אול אין פרי פלופ עם יד כזאת בקאש גיים יעזור לך?? אתה צריך לגנוב בליינדים?? אתה צריך לשרוד כדי להגיע לכסף?? גם לי הייתה את הבעיה הזאתי שהייתי לוקח את הסיסמאות של המקצוענים בפוקר עד הסוף, דניאל אמר שצריך להמר ישר אחרי הפלופ?? אז הימרתי שני שליש קופה מול 4 שחקנים עם 8 גבוה, סלוו פליי יכול להיות רווחי?? אז הייתי משחק סלוו פליי עם טופ פייר 9 כשעל השולחן יש אופציה לצבע וסטרייט. חשוב לדעת מתי אפשר לעשות מהלך, מתי לעשות סלוו פליי, מתי לדחוף אנשים מהקופה אפילו כשאתה עם היד הטובה. לא סתם אומרים על טקסס הולדם "לוקח שניה ללמוד, שנים להתמחות".

shitonu

New member
כמו שכולם כבר ציינו פה

אני חושב שעשית מהלך טיפש ולמזלך שיחק לך המזל. פעם הבאה או יותר נכון פעמים הבאות תפסיד את הכסף שלך זה בטוח. וד"א אם מעניין מישהו אז הנה מכה שאני עשיתי ממש הרגע: CENA000 wins (€832.01) with a straight, queen high וזה בויקטור צ'נדלר

למעלה