The 1st 11

frucht1

New member
The 1st 11

מישהו מכיר את הקופסא הזו? הוצאה רשמית של פלויד? לפי מה שהבנתי הקופסא מכילה את 11 האלבומים הראשונים של הלהקה, ורוב התקליטים הם עם תמונות

flowerboy69

New member
כן

זו הקופסא הנדירה ביותר של הפלויד.היא יצאה בשנת 79 ב1000 עותקים והיא הוצאה רשמית.יצאה באנגליה.יש שם 11 תקליטים כאשר 2 מהם הם pic disc כלומר תקליטי תמונה-dark side ו wish you were here/2 התקליטים האלה נמכרו בנפרד במאות פאונדים לפני כמה זמן.הקופסא עצמה עולה בין 500$ ל1000$.יש לי אותה והיא אחת משיאי האספנות שלי.

כשאומרים "הוצאה רשמית"

הכוונה היא שההוצאה היא מטעם חברת התקליטים של הפלויד עצמם, הוצאות כמו כל אלבום ואוסף רשמיים של הפלויד. אבל איפה הרשמיות בקופסא הזאת?! או מה הכוונה ב"הוצאה רשמית"?

ayana123

New member
סליחה על הפעירות הקלה, אבל

אני אשמח אם תספרו לי איפה אתם מוצאים כאלה דברים (כמו הזה של פלאוור בוי).. אני ממש רוצה תלקיט מקורי של פינק פלויד, אז אם מישו רוצה לומר לי קצת על איפה משיגים, איך וכו', אני אשמח ממש...

אין בעיה לקנות תקליטים של הפלויד

בחנויות, כולל חנויות מקוונות. בארץ אפשר להשיג תקליטים מיד שניה של הפלויד בזול בחנויות המתמחות בכך. בחלק מחנויות המוסיקה יש גם תקליטי ויניל חדשים, וכאמור בחנויות מקוונות, כגון אמזון וכד', אפשר לקנות וינילים חדשים בקלות.

יש חנויות שעסקן הוא בקניה ומכירה

של תקליטים מיד שניה. אנשים רבים לא מחזיקים עוד ויניל בבית. הם עברו לדיסקים, ומכרו את התקליטים שלהם. בתל אביב יש כמה חנויות כאלו.

Anuerysm

New member
כן, אחת מהן היא האוזן השלישית

ואפשר גם להזמין באיביי, אמנם בארץ המשלוח קצת יקר אבל זה כיף, יש שם גם סינגלים.

flowerboy69

New member
אכן כמו שאמרו

תקליטים יש בכמה חנויות יד שניה בת"א וגם מידי פעם באמזון יש כשמדובר באלבום חדש שיוצא ויש לו גרסת תקליט.את הדברים שאני מדבר עליהם אין לרוב בארץ.מוצאים אותם אצל חנויות בחו"ל ואספנים שמוכרים.אני מכיר מישהו שמציע כרגע את הקופסא הזו שדיברנו עליה ב250$ נדמה לי שזה ממש חינם... הוצאה רשמית היא הוצאה בהסכמת הלהקה או ההנהלה שלהם.

למעלה