תודה מעיין. והרחבה נוספת...
במידה והתכוונת לאוסף: Todas Sus Grabaciones Para Discos Dimension - ואני מניח שאליו התכוונת, חשוב לדעת שאף שברוב אתרי המכירות לא מציינים את זה, הביצועים לשירים של PAN & REAGALIZ (לחם וליקריץ') באוסף הם של ההרכב המוקדם, או לפחות זה מה שזכור לי מההקשבה לאוסף. אני מקווה שאני לא מתבלבל עם אוסף אחר.... בכל מקרה - הם שונים מן הביצועים של אותם השירים באלבום הרשמי. ואגב, בין EVOLUTION לבין PAN & REGALIZ אני ממליץ קודם כל על PAN & REGALIZ בעיקר לנוכח העובדה שהם כל כך יוצאי דופן והסולן שלהם אקספרבסיבי באופן שאינו דומה לשום הרכב אחר. בהזדמנות זו הרשו לי לציין הרכב שנקרא MUSICA DISAPERSA שהוציא אלבום אחד בסביבות 1969 או 70 בספרד, אינסטרומנטלי ברובו, ונסיוני משהו. להבדיל מהרכבים נסיוניים אחרים, ההרכב הזה לא היה יומרני ולא משך לכיוון שדורש "מאמץ" מן המאזין... אלא להיפך. האלבום נעים ומעניין, ילדותי משהו, ובהחלט שווה בדיקה. אני רוצה לחזור ולהזכיר את מלך מלכי הסצינה הקטלונית: PAU RIBA שנקרא גם דייויד אלן הקטלוני. למי שלא יודע, קטלונייה היא מחוז בספרד שבו מדברים בנוסף לספרדית גם קטלונית, וחלק מן האמנים וההרכבים שרו בשפה הזו. זה כולל את PAU RIBA שבא מפולק ךכיוון של פסיכדליה ורוק. האלבום הכפול הראשון שלו, בליווי להקת OM, הוא זה שאתם צריכים. הוא נקרא DIOPTRIA - וקצת קשה להשיג אותו מחוץ לספרד, אבל שווה לנסות לחפש באינטרנט. הזהרו מחלק מן האלבומים האחרים, הם אינם אחידים בסגנונם ורמתם. PAU RIBA שיתף פעולה עם דייויד אלן בחלק מן העשייה המוסיקלית שלו (של RIBA) וזה ניכר פה ושם. זהו להיום. בקרוב על חבל הבאסקים.