The Almost People

מוגלי7

New member
The Almost People ../images/Emo58.gif

תקציר: As the solar storm rages, Jennifer, a Ganger driven mad by the memories of being “decommissioned”, is seeking revenge. She can remember every excruciating second of every “execution” and is determined that the humans will pay. And she isn’t just talking war; she’s talking revolution. As the crumbling factory fills with toxic fumes and drips lethal acid, the “Originals” wait desperately for the shuttle from the Mainland to rescue them. שעת שידור: 20:45 (לפי שעון ישראל) השתדלו לא לרשום כלום בשרשור עד השידור. צפייה מהנה, ואל תשכחו לסמן
!

מוגלי7

New member
עדיין באותה מגמתיות של הפרק הקודם../images/Emo58.gif

עזבו את העלילה עם הפוטנציאל הטוב שלא מומש, בפרק הזה זה הכל הדמויות, כמו שאמרתי שבוע שעבר. לא כתובות באופן אמין ומשכנע או באופן שיכול לגרום לי להרגיש סימפטיה כלפיהן. כשהאיש ההוא נזכר בבן שלו והיומולדת והיה אמור להיות מרגש, לא התרגשתי. כשהוא מת בזרועות הכפיל שלו, לא בכיתי. אני בטוח שהם רצו שאבכה, אבל מה אכפת לי ממנו? זה כמו ב'מי המאדים', גם שם הייתה בעיה של דמויות, אבל שם הייתה עלילה טובה ואווירה מצוינת שכיפרה על כל זה. ואם כבר דיברנו על הילד ההוא- מאיפה הם הביאו אותו? ראינו בדוקטור הוא כבר מספר ילדים עם תפקיד די משמעותי בפרקים מסוימים ששיחקו מעולה, למה היו חייבים להביא ילד כזה.. לא? כדי לקבור את הפרק הזה רשמית ברשימת הפרקים שלא אראה יותר מפעמיים? זה כל מה שיש לי להגיד על הפרק. אבל הסוף... אני הרגע סיימתי לראות את הפרק. ולמרות שהסוף הוא סוף של "מהההה?!?!"... לא הרגשתי ככה משום מה. ככל שאני חושב על זה יותר, ככה זה נראה לי יותר מופרך. 'כל הזמן הזה היא הייתה כפילה'? בסדר. 'האשה עם הרטייה היא מיילדת'? די צפוי, רק חיכינו לקבל את האישור הרשמי. אולי לא התרגשתי בגלל שכל הפרק עצמו היה די מרדים. הוא ניסה לעשות אקשן ולא הצליח, ואז כשהגעתי לסוף כבר לא הייתי במוד.

מוגלי7

New member
טוב אני עדיין על הסוף../images/Emo58.gif

זה ממש מעצבן! כל הזמן הזה היא הייתה כפילה? מה זה אמור להביע? זה ממש מעצבן! כאילו ילד בן 9 חשב על זה- "אולי נגלה שבעצם איימי הייתה כל הזמן הזה כפילה של איימי ושאיימי האמיתית נמצאת במקום אחר!" נו באמתתתתתתתתתת

ladyora

New member
לא הבנתי!! תקציר בבקשה

עוד לא ראיתי את הפרק.. זה מה שקורה שהילדים לא רוצים לישון, אז אם אשפר תקציר. ובפרוטרוט

מוגלי7

New member
long story short../images/Emo58.gif

בסוף הפרק, הדוקטור, איימי ורורי נכנסים לטארדיס אחרי שאיימי מתחילה לסבול מכאבי בטן עזים והדוקטור מודיע לה שהיא מתחילה ללדת. עכשיו- איך? מה? אין לה בטן, אין לה כלום, בקושי הטארדיס הצליחה להחליט אם היא בהיריון, מה קורה כאן? הדוקטור אומר לרורי להתרחק ממנה והוא לא מסכים. הדוקטור מסתכל עליו קצת, ורורי מתרחק. הדוקטור מכוון את המברג הקולי אל איימי, מפעיל אותו ואיימי מתמוססת לה אל הרצפה ואנחנו מגלים שכל הזמן הזה היא בעצמה הייתה Ganger. ממש אחר כך, אנחנו עוברים לראות איפה איימי האמיתית- מן חדר לבן כזה. היא לובשת חלוק לבן, כמו של בית חולים ויש לה בטן הריונית מתקדמת. ומי נמצאת מעליה? eye patch lady המסתורית, שאומרת לה "לדחוף". היא דוחפת. TO BE CONTINUED

מוגלי7

New member
לגבי ההודעה מעליי שכתבתי- אזהרה

היא מכילה ספוילרים אדירים לסוף הפרק, אז... תיזהרו. רק חשבתי להגיד.

ladyora

New member
מישהו כבר יכול לספר לי

מה לעזאזל היה בפרק 6???????? אני במתח! ריבר הופיע? האישה עם הרטייה? רורי מת?

וואוו../images/Emo58.gif

אפילו שהפרק הזה כמו שאמרו ממשיך כמו הקודם בכתיבה שלו הוא יותר טוב ממנו. אני כן התרגשתי כשהכפיל בא ודיבר עם הבן שלו... הפרק הזה היה ממש מסובך והיה לי קצת קשה להבין את כל הבלאגן שהלך שם אבל הסוף (!!!!!!) לא ציפיתי בכלל! יכול להיות שזה עלה בראש שלי שהיא כפילה של הפלש אבל לא כל הזמן הזה! ממש מעניין אותי מה קורה עם זה...טוב אני כבר מחכה לשבוע הבא :)

מוגלי7

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

זה בסדר גמור לפתוח שרשור חדש, אבל תלוי על מה. את זה, למשל, יכולת לפרסם בשרשור על הפרק האחרון.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif+טריילר

מעולה. סיום מעולה, הדוקטור הכפול, מיילדת וכו'. הזכיר לי ממש את הפרקים בסוף הרביעית עם הדוקטורדונה. בניגוד למה שנכתב מעליי, אהבתי את הסיפור ואת העלילה. מה שכן, היה חסר לי קצת עניין בדמויות, אבל הצלחתי לאהוב את הסוף הדביק-משהו. והטריילר... A Good Man Goes To War, לדעתי זה מדבר בכלל על רורי. והוא עם בגדי הרומאי שלו. ואיימי נעלמה לו והוא כועס. He's going to WAR. וריבר
לא יכול לחכות.

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gif

A child is not a weapon!!! -She will be. האישה עם הרטייה נראית כמו גרסה מבוגרת של ריבר,למרות שדי ברור שהיא לא.

MIDNIGHT SKY

New member
רק לי ../images/Emo58.gif

ג'ניפר הזכירה את לזרוס? כאילו,בצורת המפלצת? ובכללי פרק סביר, אבל לעשות פרק כפול סביר - לפני פרק סיום? חבל. ועכשיו שהדוקטור יודע שהוא עומד למות...I smell trouble..and River כל הקטע שאיימי הייתה גאנגר מההתחלה קצת סיבך אותי, ואיך היא הגיעה לתא ההוא.צריכה לראות את הקטע שוב. אני עדיין חושבת שהילדה היא של איימי, והאישה ההיא היא איזו אחות גלפרייאנית שהמשימה שלה היא להמשיך את גזע אדוני הזמן..חח זה נשמע כ''כ דפוק. הטריילר לפרק הבא נראה מעניין. והשם שלו בטוח מתקשר לרורי. ולמה הוא שוב לבוש כרומאי? והכי חשוב-סופסוף נגלה מיהי ריבר !! למרות שאני נהנית מקטעי ה''ספוילרס'' שלה.

MIDNIGHT SKY

New member
ועוד משהו ../images/Emo58.gif

הדוקטור נותן את הסוניק שלו לדוקטור הגאנגר ועכשיו יש לו עוד אחד. העונה איימי ממחזרת בגדים

למעלה