The Almost People

whoisthis

New member
../images/Emo58.gif ומה עם...

הילדה שהיא הבת של איימי הרגה את הדוקטור וריבר הרגה את רורי\איימי\הבת שלה??? כאות נקמה

RedSnake

New member
מצוין מצוין מצוין../images/Emo58.gif

לדעתי יותר טוב מהפרק הקודם. נכון שיש עלילה די רעועה ודמויות.. הממ.. לא אמינות במיוחד, אבל אני חושב שבסה"כ נהנתי מהרעיון, למרות שהוא היה יכול להיעשות הרבה יותר טוב. אהבתי את הקטע שמסתבר שאיימי היא כפילה ושהאמיתית בכלל נמצאת במקום אחר ויולדת. טוויסט די מגניב בעלילה, ואני מאוד מצפה לפרק הבא.

אני משרשרת להודעה על הפרק.

חוץ מזה, אם את כותבת הודעה "מסתורית" שבה את לא כותבת על מה את מדברת וצריך להיכנס ללינק, אני ממליצה לכתוב על איזה פרק לפחות את מסמנת ספוילר

tsou

New member
מישהו יכול להסביר לי ../images/Emo58.gif

למה אחרי כל המאמצים שלו לדרבן את המומחית לפנות לאנושות המדעית בבקשה להציל את הגנגרים- הוא מסנק את איימי הכפילה? כלומר ברור לי שזה אפקט מעולה לסיום הפרק אבל זה לא קצת מתנגש בכל הרעיון של הפרק הזה? בלי לחסל את הגנגרית הזו אי אפשר לאתר את איימי המקורית? למה?

../images/Emo58.gif הסבירו את זה

הוא היה חייב לנתק את התקשורת אל האויב שהתבצעה דרך איימי הנמסה. מישהו יודע כמה זמן תהיה ההפוגה שמתוכננת אחרי הפרק הבא?

מוגלי7

New member
(בערך) עד ספטמבר-אוקטובר.

הם אמרו סתיו, ואם סתיו זה כמו התקופה בה משדרים "הרפתקאות שרה ג'יין", אז זה כנראה אוקטובר.

timetraveler900

New member
טוב...../images/Emo58.gif לא הבנתי כלום...

בחיי. לא הצלחתי להבין מה הם רוצים מהחיים שלי. איימי הייתה גאנגא כל הזמן הזה והיא סיפרה לדוקטור האמיתי שהוא הולך למות? אבל לא הבנתי את כל העלילה עצמה.. אולי היא הייתה עד כדי כך פשוטה שניסיתי להבין משהו שלא היה שם? הם פשוט נלחמו זה בזה, נכון? בני האדם רצו לחזור הביתה אבל אז משהו השתבש ולא הבנתי מה... "דחפי. אבל רק כשהיא אומרת לך." זה מעניין. אז לאיימי באמת יש בת. רגע! כמה זמן היא כבר הייתה גאנגר? כי הדוקטור אמר שהוא הגיע לשם רק כדי להגיע לאות החסום *שקרכלשהו*- לא כל כך הבנתי.... הכל היה מתוכנן? אם אנחנו מגלים מיהי ריבר בפרק הבא- אני צנצנת. אין סיכוי שנגלה מיהי בחלק הראשון של העונה, אולי רק בפרק הראשון של החלק השני. רורי.... "איפה אשתי?"
איימי היא ממזרה ברת מזל... טוב, שמישהו יעשה לי סדר בדברים, בבקשה?

timetraveler900

New member
אהה ועוד משהו../images/Emo58.gif

Bloody Scots! אני לא מצליחה להבין מילה ממה שהם אומרים!!! גם הג'ניפר הזו מדברת כאילו היא בת חמש!! רתחתי כל פעם שהם דיברו

limors2

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

היה קטע מסויים שממש לא הצלחתי להבין כלום אז הפעלתי את הכתוביות שגיליתי שבנויות לי משומה בפרק, וגיליתי שזה סלנג מוזר שאני לא מבינה

מוגלי7

New member
צר לי לאכזב אותך../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif

אבל קארן (איימי) אישרה שבפרק 7 נגלה מיהי ריבר. וגם בטריילר, ריבר אומרת שהוא יגלה מיהי בפרק. ולגבי הטענה שלך על העלילה- גם אני רציתי לרשום את זה. היא הייתה יותר מדי פשוטה! 40 דקות של פרק לא קרה כלום חוץ מדיבורים ובערך ב5 דקות האחרונות הכל נפתר בקלות יתרה.

Blade Of Fire

New member
אההה אני לא בטוח... אבל חור בעלילה?../images/Emo58.gif

כנראה שבשלב מסוים הפסקתי לעקוב.. אבל הדוקטור האמיתי או משהו כזה הביא לשני את המברג... ואז הוא הלך ומצא את ג'ניפר המתה.. כהגאנגר נועלים את הדוקטור וכל בני האדם האמיתיים בתוך הדבר עם החומצה, לדוקטור שכלוא בפנים יש מברג... אבל זה לא הדוקטור של מצא את ג'ניפר.... והוא לא קיבל את המברד חזרה בשום נקודת זמן.... או שאני טועה?

מוגלי7

New member
אני חושב שאתה צודק...../images/Emo58.gif

גם אני שמתי לב לזה ואז קראתי באתרים שונים שעוד אנשים שמו לב שלשני הדוקטורים היה מברג משום מה.

RedSnake

New member
אבל ../images/Emo58.gif

זה ידוע שלדוקטור יש שני מברגים תמיד (והוא בטח יכול להשיג לעצמו עוד)...

למעלה