The Almost People

rakefet666

New member
הבשר

מעתיק כל מה שנמצא על הבןאדם באותו רגע- שיער, בגדים ובמקרה הזה גם מברג סוני

John the Savage

New member
אחרי החלק הראשון ../images/Emo58.gif

הציפיות שלי מהחלק השני היו בקאנטים. ציפיתי לא לאהוב גם את החלק השני. לשמחתי טעיתי. זה לא שהתסריט של הפרק הזה היה חף מבעיות. אם רוצים להתקטנן, גם בפרק הזה היו כמה דברים שהפריעו לי פה ושם. אבל אלו היו דברים קטים יחסית. הדברים הגדולים שהפריעו לי והרסו לי את ההנאה בפרק הראשון לא היו כאן. לא הרגשתי שהיתה לי כאן בעיה של חוסר הזדהות עם הדמויות כמו בפרק הקודם, אולי מהסיבה הפשוטה שכבר היה מספיק זמן להכיר אותם, ומערכת היחסים המאולצת בין ג'ניפר לרורי בפרק הקודם לא ממש שיחקה כאן תפקיד. החלק הזה היה הרבה יותר מותח ומהנה מהקודם. הדיאלוגים בין הדוקטור לעצמו היו פשוט גדולים ובכלל ממש נהניתי מהמשחק של מאט בפרק הזה, הטוויסטון עם החלפת הנעליים היה חביב. והגילוי בסוף הפרק לגבי איימי שענה על עניין ה"הריון/לא הריון" של איימי היה טוויסט מהסוג של "וואו, איך לא ראיתי את זה מגיע?".

MispIaced

New member
../images/Emo58.gifגרוע ממש, הזכיר לי את גולשים בזמן

שגם שם היה קטע שהו הם מצאו גאנגר לפרופסור ואז התלבטו במי האמיתי וכל מיני כאלה. החלק עם האישה עם הרטיה היה לגמרי קטע של "בואו נמצא את הפיתרון הכי פשוט להריון של איימי".

RedSnake

New member
ממש ממש לא מסכים איתך

נדמה שמדובר בחלק די חשוב בעלילה העונתית וככה זה גם נראה לדעתי... (האישה עם הרטיה)

John the Savage

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

וחוץ מזה, זה טוויסט מעולה, בדיוק כמו שטוויסט אמור להיות. בניגוד לטוויסט רע, שבו יש התפתחות שמנוגדת לכל מה שראינו עד עכשיו והיא מפתיעה את הצופה בגלל שהכותבים הפתיעו את עצמם, טוויסט טוב הוא כזה בו הכותבים לא רק שידעו מה הם עומדים לכתוב מראש אלא גם בנו את העלילה סביב זה כך שכשמסתכלים על כל הארועים אחורה רואים שבעצם הרמזים כולם היו שם ממש מול הפנים שלנו ופשוט לא עשינו אחד ועוד אחד. וזה בדיוק מה שהם עשו כאן.

MispIaced

New member
אבל אין פה שום טוויסט../images/Emo58.gif

לפחות אותי זה לא באמת הפתיע ברמה שטוויסט צריך להפתיע, זה לא היה כמו לראות ילדה מתחדשת (The Doctor's Wife או פרק אחד לפני? לא זוכר כבר). הרמזים היו שם, כן, העלילה הייתה בנויה מראש, אבל זה לא היה משהו לא צפוי (חוץ מהקטע שאיימי היא גנגרית, וזה כן היה טוויסט עלוב מבחינתי).

John the Savage

New member
אבל זהו שכן ../images/Emo58.gif

זה בדיוק הטוויסט. היתה תעלומה שנבנתה במהלך הפרקים הקודמים. מה פשר ההריון/לא הריון הזה של איימי, למה היא רואה כל פעם את האישה ההיא עם הרטיה? וכו'. זה היה משהו שדרש הסבר. ולגבי כמה זה מפתיע, עובדה שאף אחד כאן לא צפה את ההסבר הזה מראש, למרות שכשהציגו את ההסבר הזה הוא היה מאד הגיוני, וגם הסביר דברים נוספים שאני לפחות לא ממש שמתי לב אליהם (לדוגמה, זה שאיימי היתה לבושה בדיוק באותם הבגדים בכל הפרקים בעונה עד עכשיו, וכל הפעמים בהם הדוקטור אומר לאיימי "תנשמי"). ואגב, למקרה שפספסת את ההסבר, זה לא שאיימי היא גנגרית עם תודעה נפרדת כמו אלו שנוצרו בפרק הקודם בגלל הסופה. התשובה היא שאיימי בעצם היתה כל הזמן הזה בבית חולים, והתודעה שלה שודרה אל תוך ה"כפילה" שלה בדיוק כמו בהתחלה כשהעובדים הפעילו את הכפילים דרך המתקן ההוא. כך שזו כן היתה איימי עצמה כל הזמן, רק שהיא לא נמצאה שם.

MispIaced

New member
כנראה שלא, אבל כאן זה ישר הזכיר לי את סליידרס

בגלל ששם זה היה פרופסור וכאן זה דוקטור P:

מוגלי7

New member
שאלת דיון קטנה../images/Emo58.gif

באיזו נקודה נראה לכם שחטפו את איימי והחליפו אותה בשכפול? ההגיון אומר שהחליפו אותה ב"יום הירח", אחרי שהדממה חטפה אותה בבית היתומים. אבל מצד שני, תזכרו שבאותו הפרק, קצת לפני שהדממה חטפה אותה, היא ראתה את האשה עם הרטייה, מה שמרמז שהיא נחטפה כבר מוקדם יותר. בנוסף לזה, המפיקה בפועל של הסדרה אמרה שאיימי הכפילה נמצאת בסדרה מההתחלה של העונה. אז מה אתם אומרים?

MIDNIGHT SKY

New member
מההתחלה.../images/Emo58.gif

אני לא יודעת כמה זמן הדוקטור טייל לבדו. אבל במהלך הזמן הזה איימי נלקחה והוחלפה.

Blade Of Fire

New member
תראה... לוגית? ../images/Emo58.gif

צריך לחשוב מתי גילו שאיימי בהריון... זה קרה בפרק ה..? ראשון של העונה? שני? סורי אני נוטה לא לזכור דברים כאלו. פחות או יותר מה שקרה אחרי זה וכל רגע שבו איימי נעלמה מעיניו של הדוקטור יכול להיות הרגע שבו נחטפה. אני גם די בטוח שלא נקבל תשובה על זה, אבל דרך החוטפים שלה אנחנו נוכל להעריך. לדוגמא אם החוטפים האלו קשורים לסיילנס. מצד שני ראינו בפרומו שאיימי כבר בשלבים המתקדמים או האחרונים של הלידה, מה שאומר שהיא אמורה להיות סביבות ה8-9 חודשים מאז שנחטפה.... אוף. זה סתם הבילבול הזה. גם הסיום של הפרק החאוןר תיסכל אותי עם כל עניין הדוקטור. חפיף.

Lior Knight

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

איימי נחטפה במהלך אותם ה3 חודשים שכל הצוות התפצל וחיפש עדויות לדממה. כלומר בין פרק 1 לפרק 2 העונה. כי בפרק הראשון היא אמרה שהיא כנראה בהריון, (עד חודש 3 לא רואים בכלל) תוסיף לזה עוד 3 חודשים שהם התרוצצו בארה"ב וזה מה? חודש 6-7 להריון? מאחר ולא ידוע מה רצף הזמן בין הפרקים (כלומר עלילתית לא בהכרח עבר שבוע בין כל פרק) לא קשה להגיד שעברו עוד 2-3 חודשים נוספים מאז. אבל נראה, יכול להיות שהיא נחטפה עוד קודם.

MispIaced

New member
הניחוש שלי? Christmas carol../images/Emo58.gif

לא יודע למה, כל הפרק ההוא שידר אווירה של בית חולים קריפי שכזה, מה שגם הוא היה ככה. אבל רוב הסיכויים שזה לא זה, וספוילר לפרק הבא בהודעה שאני אשרשר לכאן

MispIaced

New member
../images/Emo58.gif+../images/Emo68.gif

הנרי אייברי והילד שלו, טובי, מהThe curse of the black spot חוזרים בפרק הבא, והם דיי שולטים בספינת חלל עתידנית שרובה הוא בית חולים ביזארי, כמו זה שאיימי נראית בו כשהיא יולדת.

ladyora

New member
../images/Emo58.gifזה לא

ההוא שריבר "קנתה" ממנו מערבולת זמן? בהתחלה חשבתי שזה הדוכס מעונה 3 עם הבית חולים

למעלה