The Almost People

rakefet666

New member
זו שאלה מאוד טובה../images/Emo58.gif

מה שאנחנו יודעים- (קצת חפירה) פרק אחד: מי שבתוך חליפת האסטרונאט הורג את הדוקטור. אהסיילנס אומרים לאיימי שהיא צריכה לספר לדוקטור את "מה שהוא חייב לדעת ומה שאסור לו לגלות לעולם" . יימי אומרת שהיא בהריון. איימי יורה בילדה בחליפת האסטרונאוט. פרק שני: מגלים שהילדה היא זאת בחליפת האסרונאוט. החבורה מסתובבים ברחבי ארה"ב שלושה חודשים(=אם איימי בהריון כבר היה צריך לראות). איימי רואה את האישה עם הרטייה שאומרת "לא אני חושבת שהיא סתם חולמת" נכנסת לחדר ומגלה תמונות שלה עם תינוקת+של הילדה בחליפה. הילדה מופיעה ואיתה כמה סיילנסים. כשהחבורה חוזרים לחדר איימי נעלמה (ושומעים את ההקלטה שלה למרות שכשרואים אותה בפעם הבאה היא בדיוק התעוררה ולא זכרה שהיא הייתה ערה קודם.) איימי מתעוררת והסיילנס מודיעים לה שהיא הייתה איתה "הרבה ימים". הדוקטור שואל "למה הסיילנס היו צריכים חליפת חלל?" . איימי אומרת שהיא לא הייתה בהריון ושזו הייתה סתם טעות והיא מודאגת מה כל הנסיעות בחלל יעשו לילד עתידי שלה. הדוקטור בודק אם איימי בהריון והתשובה לא ברורה. הילדה מתחדשת. זאת אומרת שברור שאיימי הייתה שכפול לפחות מהפרק השני והלאה כנראה לפני- אבל באמת מתי בדיוק?

timetraveler900

New member
אז היום צפיתי בשני הפרקים ברצף../images/Emo58.gif

הרבה יותר מובן. זה כבר שיפור. אבל העלילה נמרחת. מ-א-ו-ד. רק הסוף שווה ריכוז. והיה גם נחמד להבחין בכל הפעמים שרימזו על כך שכל העניין הזה קשור באיימי (שהיא גאנגר), בדרך עקיפה או ישירה.

מילי08

Well-known member
../images/Emo58.gif אין לי הרבה מה להוסיף

ג'ניפר שהופכת למפלצת- טוויסט די מפגר לטעמי. ניסו לרמוז מהתחלה שהיא לא הבחורה המתוקה שהיא נראת, אבל זה היה קצת מאולץ. חוצמזה- אחרי שהמקור וההעתקים מנסים להרוג זה את זה, פתאום כולם מסכימים שהם צריכים לעבוד בשיתוף פעולה? שוב פתרון מהיר וקל, בלי שום תהליך מקדים. ןהמפקדת מה שמה- האשונה שרצתה לסלק את כולם מדרכה, וזממה תחבולות, ובסוף היא כולה נופת צופים חביבה. סתם תהייה מאוד לא קשורה- לא ברור לי איך מאט סמית הופך להיות סמל סקס. אין לו את זה. ולחזור 20 פעם על הרעיון ש- bow ties are cool- לא הופך את זה למצחיק. אחד ההבדלים בין הדוקטורים הקודמים לנוכחי הוא בזה שהקודמים עצמם היו משעשעים. הדוקטור הנוכחי רק מתוסרט ככה: יוצרים כמה ביטויים שאמורים להיות קאצ' פרייז והופכים את הדוקטור לקצת מגושם. זה לא זה. גם אני לא הבנתי מילה ממה שהסקוטים אמרו. עצוב לי להגיד שזה אפילו לא הפריע לי. גם ככה התאמצתי להחזיק את עצמי ערה. מסתבר שהעונה הזאת כ"כ לא מעניינת אותי, שאפילו לא שמתי לב לפרטים מסויימים (כמו הבגדים של איימי).

מילי08

Well-known member
אצלי זה התחיל בעונה הקודמת..

סליחה. אני יודעת שאני רק מקטרת על מצב הסדרה

rakefet666

New member
מאט סמית../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לא סקסי. הוא לא אמור להיות סקסי. הוא לא מנסה להיות סקסי (ראה ערך- התספורת המטומטמת הזאת). הוא אמור להיות דומה יותר לדוקטורים היישנים, הדוקטור המוזר\לא מובן שמתלבש ומתנהג בדיוק כמו מה שהוא- חייזר. נכון, יש לו כמה תכונות מעצבנות כדוקטור אבל באופן כללי הוא די מתאים לתפקיד לדעתי. וזה לא כאילו הדוקטורים הקודמים היו מושלמים. לפעמים הפאצפיזם המוגזם של 10 עצבן אותי. ותשע לפעמים התנהג כחולה במאניה-דפרסיה. וגם הדוקטורים הישנים, ראית פעם פרק עם 6? אני עודדתי את הראני והמאסטר. ובקשר לעניבת פרפר- לא תאמיני כמה בדיחות היו על הצעיף של 4. ויחסית לחלק מהדוקטורים הוא לבוש די נורמלי- 5 לבש סלרי על הקולר, מאיפה בדיוק 7 השיג את המטרייה המגוחכת ההיא? 3 "במקרה" מצא בגדים מהמאה הקודמת בארון בביה"ח (רציני מה הקטע עם בגדים מוזרים שנגנבו מביה"ח?) ושוב- 6 מה מעצב התלבושות חשב לעצמו???

מילי08

Well-known member
צודקת, אבל לא לזה התכוונתי

חשבתי יותר בכיוון שכל הבנות קופצות לנשק אותו. אולי הייתי צריכה להיות יותר מחודדת בעניין מאט הדוקטור. עכשיו, לגבי עניין ההתנהגות המוזרה/חייזרית- לא ראיתי את הסדרה הישנה, ואני יודעת שזאת היתה הכוונה של מופאט, אבל לי זה מפריע כי זה יצר בבעייה קלה ברצף ההגיוני של ההתרחשויות (בא לידי ביטוי בעיקר בעונה 5 כשהדוקטור פתאום לא זוכר איך מתנהגים ליד בני אדם). מסכימה שהפאציפיזם של הדוקטור ה- 10 היה יותר מידי לפעמים, והדוקטור התשיעי באמת התנהג לפעמים כמאני דיפרסי, אם כי אצלו זה הסתדר לי (בדיעבד) מהבחינה שהוא ה-דוקטור, כלומר יודע יותר מכולם וטוב יותר מכולם (טוב כ- best ולא כאדם טוב). אני באמת חושבת שמאט סמית עושה עבודה לא רעה כדוקטור.

זה אחד "מהקטעים" של הד"ר.

לגנוב בגדים מבי"ח. כל כמה עונות יש איזה ד"ר שמחליט לקחת בגדים מבי"ח. כי הוא הד"ר!

אני חושבת שאת ממש מגזימה...

הוא לא אמור להיות סקסי ולדעתי הוא משעשע ביותר ואם את רואה קונפידנטיאל אז גם רואים את זה! האמת היא שאני לא מבינה את הביקורת הקשה שיש לך כלפי העונות אם מאט סמית. אני חושבת שפשוט אהבת מאוד את דייויד טנאנט ואת לא אוהבת שהביא שחקן אחר... אבל את לא צריכה להוציא את זה על כל הסדרה :)

מילי08

Well-known member
אהה..

ד-ע-ת-י. זאת דעתי. את מוזמנת לא לקרוא אותה. בעצם- כנראה לא קראת, אחרת היית רואה שכתבתי: "מסכימה שהפאציפיזם של הדוקטור ה- 10 היה יותר מידי לפעמים, והדוקטור התשיעי באמת התנהג לפעמים כמאני דיפרסי, אם כי אצלו זה הסתדר לי (בדיעבד) מהבחינה שהוא ה-דוקטור, כלומר יודע יותר מכולם וטוב יותר מכולם (טוב כ- best ולא כאדם טוב). אני באמת חושבת שמאט סמית עושה עבודה לא רעה כדוקטור." הודעה אחת מעלייך.

למעלה