The Alternateville Horror -מי ראה?

The Alternateville Horror -מי ראה?

זה היה פרק מעולה@@!! חח גם מצחיק קצת,רמי עם המשקפיים
מידע על הפרק:http://www.earthprime.com/episode-guide/The-Alternateville-Horror-55.html

פונקו

New member
לא אוהבת את הפרק הזה../images/Emo186.gif

אבל קווין הפריק מגניב.. עם הלשון הנחשית והכל..
וגם רמי

nick at noon

New member
לא ממש אוהב את הפרק

למרות שהוא היה זכור לי כיותר גרוע. הגולשים האחרים היו אמורים להיות מצחיקים אבל הם ממש לא הצחיקו אותי. היה נחמד לראות את רמברנט בתור הפרופסור של החבורה, אבל האחרים היו נוראיים, מילא מגי שאני לא מעריך את השחקנית במיוחד, אבל המשחק של ג'רי היה לדעתי הכי גרוע. הצחיק אותי דווקא זה שג'ון סמית' זה שם נדיר. בסך הכל עלילה נחמדה של תעלומת בית מלון רדוף רוחות ודמויות חשודות.

Th3onE

New member
פרק חמוד.. לא חשוב אבל נחמד.

רק הכפילים היו מזה חמודים! בעיקר קווין. חחחח.

The Quickening

New member
מה הקטע עם הכפילים?

למה הם היו כאלה דבילים חוץ מרמי? ומה הקשר בכלל בין קווין למגי ולרמי? הרי רמי נסחף בטעות ומגי הצטרפה רק לא מזמן. דווקא פה יכלו לדחוף וייד ופרופסור (אם היה להם מספיק כסף להחזיר את ג'ון...)

d a s t

New member
לא כ"כ אהבתי את הפרק

אבל בעיקר לא הבנתי למה הם שמו את הכפילים שלהם? מה הסיכוי שדווקא הכפילים של שלושתם יתקעו... ומה זה? אתם חוסכים בשחקנים? לא יכלו לקחת עוד שלושה אנשים?? אותי אישית הכפילים ממש לא הצחיקו, כל הפרק לא הצחיק אותי... ומג'רי ציפיתי ליותר. בדרך כלל אני אוהבת את הכפילים שלו, אבל זה היה קצת עצוב...

Freemee

New member
פרק חמוד ../images/Emo6.gif

הכפילים היו הכי מצחיקים, אבל מה זה הכפיל העלוב הזה של ג'רי? מאיפה הם הקריצו אותו לעזאזל? יופי שהלכתם על קיצוני אבל לא עד כדי כך.. חחח
הקונספט היה ממש נחמד ואהבתי את זה. סה"כ פרק טוב.

חחח הכפיל שלו היה מצחיק../images/Emo6.gifזה היה

ככה: מגי-"
"-->|בלונדה| קוין-
-->
רמי-
-->
קולין-
-->
חחחחח סתם סתםXD

למעלה