The Amazing Race עונה 21 פרק 1

JAMES DEAN

New member
The Amazing Race עונה 21 פרק 1

לפני הכל אני רוצה לרשום בהדגשה:
תודה ל-יס על כל השנים האלו שאתם מקפידים לשדר את העונות הכי חדשות והכי מעודכנות.
תודה על השידור של היום ותודה בכלל על ההתמדה.

היום בערוץ יס דרמה מתחילה העונה ה-21 של המירוץ למיליון בשידור יומי, כלומר כל יום פרק חדש
ובסוף שבוע סיכום של הכל.
מי שראה או יתחיל היום לראות אני אשמח לדון איתו כמו שאנחנו עושים כאן לגרסא המקומית.
רק בבקשה לשים ספוילרים בכותרת כי יש כאלו שעדיין לא ראו ורוצים לראות.

שעות השידור:
9:40, 16:45, ופרק חדש ב-22:25

choco2602

New member
את העונה הזאת עוד לא ראיתי

ואני אשמח לדסקס עליה.. אני אתחיל לראות היום..
במירוץ האמריקאי אני תמיד פרק ראשון/שני מהמרת על הזוג המנצח וכמעט תמיד הם מנצחים..
שם בניגוד אלינו פעם מנצחים זוגות ממש חזקים ופעם אנדרדוגים לגמרי..

בקיצור, נתחיל לראות

אי גל

New member
ספוילר

העונה הייתה עונה טובה, אבל ניצח בה זוג שממש לא הגיע לו לנצח. 7 לגים הזוג הזה ניצל מהדחה *רק* בגלל טעויות של אחרים וזה הרס לי את העונה.

retard boi

New member
לשאר העונה

הם בהחלט בראש רשימת הזוכים המעפנים של התוכנית הזו. אני גם די בטוח שההפקה היתה מכוונת בעדם כי שניהם אנשי טלוויזיה מנוסים (היתה להם תוכנית משלהם לפני שהם השתתפו במירוץ ואחד מהם הוא תסריטאי/סופר מאוד מקושר); האתגר האחרון היה ממש מוטה לטובתם בלהתחשב שמדובר באתגר ידע כללי נטו והמתחרים שהיו להם שם היו בורים מוחלטים. מלבד האתגר הזה הביצועים שלהם בשאר הלגים היו ממש מביכים לצפייה, הקטע ברוסיה שהם נתקעו בשתי לגים משהו כמו 24 שעות אחרי כולם אבל אז ניצלו כי הרוקרים איבדו את הדרכונים שלהם היה פאדיחה רצינית.

אי גל

New member
אני ממש מסכים

לא ידעתי שהם אנשי טלוויזיה, עוד סיבה לזה שלא הגיע להם לזכות. בלי קשר, לא אהבתי אותם מההתחלה. אחד מהם הזכיר לי גם במראה וגם בקול שלו משהוא מאוד לא סימפטי שהיה שותף שלי בדירה.

ny22

New member
מנהל
- אני אומנם רואה רק את העונה הישראלית

אבל נחמד שפתחת את שירשור התודה הזה....

JAMES DEAN

New member
אם ראיתם את הפרק הראשון תגיבו כאן

רק לא לשכוח לסמן ספוילרים

choco2602

New member

היה זוג שמאוד דאגתי לו (היה בין האחרונים) ובסוף סיימו מקום אחד או 2 לפני הסוף. לא רוצה שיודחו עדיין: לקסי ושכחתי איך קוראים לחבר שלה..
גם הסרי לנקיות ממש חמודות למרות שהן קצת היסטריות..

JAMES DEAN

New member
אהבתי את ההפתעה

2 מיליון דולר. מה שאומר שכל אחד מקבל מיליון. קאצ'ינג

זה מצחיק לראות זוגות שמאוכזבים שהגיעו לא למקום הראשון כאילו מיליון זה ממש קצת.

גריני

New member
קצת מוקדם לי להחליט - אבל

היחידות שלא אהבתי היו הסרי-לנקיות - הצעקות שלהן כמו רומי וקורל שלנו. לא כיף.
לעומת זאת הבחורה הנכה - וואו! מדהימה! והזוג שעקף אותם ברגע האחרון - מגעילים ממש!!! נכון זו תחרות, נכון זה ספורט, אבל הם לא ידעו לאן לרוץ, והנכה ובן-זוגה אמרו להם - ואז עקפו אותם. כל-כך לא פייר.

עוד לא ראיתי את הפרקים האחרים

מה שכן: כיף לראות את המירוץ בלי הפרסומות המעצבנות של ערוץ 2

choco2602

New member
ניחשתי שעוד לא ראית את הפרקים הבאים..

אני לא רוצה להרוס לך.. כבר הרסתי לי.

choco2602

New member
התבאסתי..

מאוד אפילו.
איך אפשר להדיח אותם?
כל כך רציתי שתהיה לה הזדמנות להוכיח את עצמה. חבל לי

JAMES DEAN

New member
הייתה כבר מישהי עם אותו מיקרה כמו שלה

היא באמת פייטרית אמיתית.

גםצופה

Member
מנהל
בעונה העשירית

הם הגיעו למקום 6 או משהו כזה.
באיזה שלב היא התחילה לעצבן אותי... אם כי הבנתי שהיא סבלה בגלל שהיו לה כאבים והיא לא יכלה לטפל בצורה טובה במהלך המירוץ...
סה"כ אם היא צריכה טיפול זה די מסוכן להיות במירוץ כזה..

גריני

New member
על ההבדלים בין העריכות

וואו, זה מדהים. המרוץ האמריקאי הרבה יותר מהיר, קצת מהיר מידי לטעמי, אני לא מספיקה לקלוט מה זה מי, אבל אני מעדיפה את זה על העריכה אצלנו שמורחת ומורחת... וכאילו מוכרחים להראות בכל משימה את כל הזוגות - זה באמת נמרך.
מצד שני, אצלנו אנחנו רואים טוב יותר את הדינמיקה שבין בני הזוג.

חבל לי על הנכה שנשרה כ"כ מהיר ועל כזו שטות. ליפול בגלל נהג מונית שלא יודע את הדרך זה באמת מבאס.

כרגע אוהבת את הזוג הטקסני ואת הבלונדיניות. הצ'יפנדיילס נראים לי די מעופפים.

חוטהשני

New member
נכון שהעונה לא נמרחת... (עזבי פרסומות - כי אני מניחה שכשזה משודר באמריקה יש פרסומות) - אבל יש פחות התמקדות בזוגות - יש פחות תחושה של 'שייכות'
2 העונות הקודמות (19 ו-20) ששודרו כבר ביס אני בכלל שכחתי מי התמודד בהם

retard boi

New member

נהג מונית זו סיבת ההדחה העיקרית באמריקאי, הלגים מאוד קצרים ומורכבים בשתיים שלוש משימות. נהג מונית גרוע או העדר יכולת לנווט שיש לך אוטו זה גזר הדחה בתוכנית הזו. את הסרי לנקיות העונה דווקא מאוד חיבבתי בעיקר בגלל שהן מאוד שונות מרוב הצוותי נשים שמלהקים לשם. כמעט תמיד מדובר בבחורות מאוד נאות ואתלטיות בשנות העשרים המאוחרות עם אישיות של דיקט.

בתור צופה הדוק של הגרסא האמריקאית כבר שנים אני חייב לציין שהעריכה הטיפה איטית יותר בישראלי מאפשרת להתחבר לצוותים קצת יותר טוב. המריחה אצלנו היא באמת מוגזמת אבל לפחות אני מרגיש משהו שצוות הולך הביתה בזמן שלצוותים כמו איימי ודניאל שהם מודחים מוקדמים ואנשים יחסית נורמטיבים (על כן לא מקבלים יותר מדי זמן מסך) אין לי יותר מידי סנטימנטים כי אין לי מושג מי הם.

למעלה