The Arockalypse - הגרסא המיוחדת

Lordi1

New member
The Arockalypse - הגרסא המיוחדת

תאריך היציאה של הגרסה המיוחדת , שכרגע מיועדת לצאת רק באזור סקנדינביה , הוא ה-8.10. התאריך כל שנייה זז , כאשר התאריך הקודם היה ה-21.9. את עטיפת האלבום תראו למטה בקובץ המצורף. בנוסף לאלבום , יווסף DVD. מה יהיה באלבום וה-DVD ? הנה לכם... The Arockalypse - דיסק 01. SCG3 Special Report 02. Bringing Back The Balls To Rock 03. The Deadite Girls Gone Wild 04. The Kids Who Wanna Play With The Dead 05. It Snows In Hell (גרסא מקוצרת) 06. Who's Your Daddy? 07. Hard Rock Hallelujah 08. They Only Come Out At Night 09. Chainsaw Buffet 10. Good To Be Bad 11. Night Of The Loving Dead 12. Supermonstars (The Anthem Of The Phantoms) 13. Would You Love A Monsterman?(גרסת 2006) 14. Mr. Killjoy 15. Evilove The Arockalypse - DVD 1. הופעה חיה בקופטארי 2. Hard Rock Hallelujah - קליפ 3. Who's Your Daddy? - קליפ 4. Haloo Ateena! (סיפור המספר על הנסיעה לאתונה) 5. בונוסים מיוחדים (איך לורדי מתארגנים להופעות ? ראיונות עם לורדי וכו') נקווה שיגיע לארץ , למרות שזה לא בטוח יקרה. רק ארצות בהם האלבום הביא הצלחה גדולה , כגון סקנדינביה , צ'כיה , גרמניה וארצות נוספות , יזכו לראות את המהדורה המיוחדת על המדפים. עוד דבר קצת מוזר , הוא ש-It Snows In Hell יופיע בגרסא מקוצרת. כנראה גרסת סינגל. מזאת אפשר להסיק , שהסינגל הבא הולך להיות It Snows In Hell. מקווה שנהנתם וקיבלתם מידע , מתן.

TillsWIFE

New member
יאייי אני אמרתי כבר

שלדעתי It Snows In HEll, הוא אחד השירים הכי יפים של לורדי... ואפילו אמרתי כבר מה הרעיון לקליפ
עם גיהנום קפוא ופתיתי שלג שנופלים על לורדי
מקסימום אפשר להזמין דרך האינטרנט, למי שלא נפגע אף פעם מהזמנות כאלו

who am i1

New member
מה זה

ווד יו לוב א מונסטר מן גירסת 2006? מה יהיה השינוי מה שאני מאוד רוצה לראות זה הבונוסים המיוחדם לא שבכלל יש לי את דה ארוקליפס אני עדיין צריך לקנות לא היה לי זמן עדיין לקנות אותו כמו שצריך

למעלה