the band:sublime

reggaesun

New member
the band:sublime

יאללה מי שמכיר ואוהב פה את sublime שישלח לי אימייל, זאת הלהקה הכי טובה בעולם. אהבתי את פינק פלויד במשך 5 שנים,גם כמוהם אין

CaerBannog

New member
הייתה פעם הלקה האהובה עליי

ואני עדיין טוען שבאמת אין עוד אלבום כמו robbin' the hood שהוא לא ספק פאר היצרה שלהם, מעבר לזה יש את שלושת אלבומים האולפן ואלבום האקוסטי שהוא גם נחמד, תכלס לא הקשתי להם המון זמן, אבל להקה טובה

reggaesun

New member
re:sublime

robbin the hood is deffintely not their masterpiece..comon,everybody knows they got famous through their self titled album. they r the best band ever, listen to them a lil bit more and ull see.they way they combine reggae,ska,punk rock,hip hop, dub, jazz...their pashut gdolim

CaerBannog

New member
בבקשה ממך,אל תקבע את הדעות שלי

אין לך מושג עד כמה דק טחנתי את כל האלבומים שלהם, ועד כמה אני מכיר בהם כל תו ותו, ואין מה לעשות, אני מוצא את רובין האלבום הכי טוב שלהם, יש בו משו הרבה מעבר לדיסקים האחרים, למרות שגם הם מצויינים, וזה שהם פרצו עם הדיסק השלישי, זה לא בהחרכ עושה אותו הכי טוב...

reggaesun

New member
listen man

ok, im a girl for once, and secondly, i love robbin the hood the best too, so dont tell me that. all i said is that self titled is the one that made them break through. and ill tell u what is it about robbin the hood that there isnt anywhere else.. brad recorded it during his strongest strongest heroin addiction. he clamed to "sooo craetive", thats why this album is different. i miss brad.

CaerBannog

New member
אז אנחנו מסכימים...

נו, מין הסתם הפריצה הייתה באלבום השלישי, אבל עדיין אני חושב ש"שודדים את השןוכנה" הוא היצרה הכי גדולה שלהם פשוט בגלל שהוא הכי טוב, לדעתי מעבר לזה, בואי נסגורר את הדיון הזה, אנחנו בפורום פינק פלויד פור קרייסט סייק, תרגשיי חופשייה להתחבר אליי באיצקיו, יש בפרטים

HelterSkelter1

New member
אממ אולי יש?

הערובות שמופיעות על גבי העטיפה הן תחנת כח בפרברי לונדון (ראוים אותן אם נוסעים מנמל התעופה "גאטוויק" ברכבת אל תחנת ויקטוריה). לדעתי הקשר שלהן לאלבום הוא בכך שהן מייצגות כביכול את העולם הקפיטליסטי וכו'. אבל זו רק דעתי.

למעלה