The Bends - סיכום

vegetable man

New member
The Bends - סיכום

רגע לפני שעוברים ל-Ok Computer, אני רוצה שנאמר כמה מילות סיכום על the bends. עד כמה אהבתם אותו, בסופו של דבר, לעומת השאר? מה מיחד אותו ליד השאר? השיר האהוב באלבום? השיר הכי פחות אהוב (שלא לומר שנוא) באלבום?

יצחק 77

New member
The Bends

The Bends הוא בעצם רדיוהד הישנה הבועטת הרוקיסטית משהו המרגשת המופנמת והמצוינת האלבום מגיע לשיא בשיר street spirit הנפלא למרות שיש עוד כמה שיאים קטנים בדרך אלבום משובח ומעובד היטב לדעתי האלבום הראשון שלהם שהוא ממש יצירת מופת

קנזו

New member
THE BENDS

THE BENDS אלבון מצוין מרגש ממש טוב היצירה האהובה עליי היא MY IRON LUNG הפחות האהובה עליי אבל שיר נחמד ולא רע קצת קיטצ'י BONES

פוֹלי

New member
בסופו של דבר, זה הדיסק שהשאיר אותי

צמודה ללהקה הזו כל כך חזק. אח"כ הגיע גם אוקיי קומפיוטר אבל זה סיפור אחר לגמרי. דה בנדס העביר לי שנתיים מדהימות מ 95 ועד 97. עד היום אני מקשיבה לו כל פעם מחדש ותמיד מגלה שהוא אף פעם לא נמאס.

vegetable man

New member
ואני אשאל שוב

את מה שתומי (ההוא עם האקדח ביד
) שאל: האם את מכירה ואף יש לך את גירסא של street spirit ששר ת'ום יורק בגל"צ בשנת 95'???

פוֹלי

New member
אם יש אז זה על קלטת

אבל בגדול אמור להיות לי את זה כי יש לי את האירוח בגל"צ מ 95. נראה אם יש דרך להקליט את זה איכשהוא למחשב...

vegetable man

New member
הממממ את מזכירה לי אותי...

גם לי יש את זה איפשהו, אבל מה הסיכוי שאני אגלה איפה?? קלטות זה פורמט שנכחד כבר. אותן תקופות בתיכון, שהייתי מקליט דברים נדירים שכאלה מהרדיו עברו מהעולם. אני זוכר את הביצוע ההוא, הוא היה נהדר, לכן שאלתי.

פוֹלי

New member
וכמובן - 2 דברים

1. קליק ימני save targer as. 2. תוך יום יומיים זה עף משם.

vegetable man

New member
../images/Emo51.gif

WOW איזה כיף להיזכר. זה כזה מאולתר, מדהים! ולחשוב שעומר קריגר העילג ראיין אותם, כמה אירוני

avki

New member
אוקי, כמה פרטים טכניים-

1. את זוכרת אולי את התאריך המדויק של ההקלטה הזאת? או לפחות באיזה חודש הם היו פה בשנת 1995? 2. ואיך קראו לתוכנית של עומר קריגי? ו(למרות שזה כבר מוגזם)אולי אפילו באיזה שעה ביום הייתה התוכנית? 3. יש לך אולי את ההקלטה המלאה של כל התוכנית (קלטת, דיסק, קובץ, כל דבר)?

פוֹלי

New member
כן

1. רדיוהד מתארחים במוטל בספק, גל"צ. מכיוון שההופעה הייתה ב 9 לאוגוסט קח שבוע לפה ולשם וקבל מיקום של התאריך, אני צריכה לחפור כדי להיזכר בתאריך המדוייק, אבל זה היה באוגוסט 95) 2. זה הייתה התוכנית "מוטל בספק" של טל ברמן והיא הייתה פחות או יותר בין השעות 12:00 ל 16:00, לא זוכרת במדויק אבל זו תוכנית של שעתיים. 3. יש לי הקלטה של כל התוכנית על קלטת. 4. מסתבר שאני מאוד סנילית, עברו כבר 10 שנים...

avki

New member
שוב, תודה רבה!

2. המראיין ברטע הוא טל ברמן או עומר קלינגר? 3. תוכלי אולי להעלות לאן שהוא את כל התוכנית? עוד פעם, תודה רבה, וכל הכבוד על ההשקעה (ועל הידע)!

פוֹלי

New member
המראיין הוא טל ברמן

אין לי את היכולת להעלות את כל התוכנית, גם את ההקלטה הזו בקושי הצלחתי להעביר, גם האיכות לא משהו.

למעלה