The Bird And The Worm

whatascene

New member
The Bird And The Worm

שמעתם את זה? אם לא אז.. זה תקף לשבוע, נצלו מהר P: מה דעתכם על השיר?

Rose131

New member
מוזר..

שמעתי כינורות בתחילת השיר?
ומה קרה ל'יותר כבד' סטייל האלבום הראשון שהם הבטיחו?

Noa Tsror

New member
זה רק אני.. או

שיש קטע מטורף כזה בשנה-שנתיים האחרונות ללהקות להיות ממש מושפעות מהסגנונות סביבם?.. אם לא היה את הקול של ברט זה היה בקלות יכול להשמע כמו MCR או פאניק או משו לא חבל?|: כל הלהקות כבר נהיית אותו דבר וזה מעפן, לדעתי האלבום הראשון שלהם היה הכי טוב וזה גם לאנראלי עומד להשתנות עכשיו|:

O L g i T

New member
:O אוי ואבוי.

עוד לא שמעתי אבל אני מפחדת. זאת הפעם הראשונה שאני עומדת לשמוע משהו חדש מהם.

כל כך לא.../images/Emo205.gif

אני כ"כ לא חושבת שבשיר הזה יש משהו שמזכיר את פאניק, השיר הזה הוא כ"כ שונה מכל מה ששמעתי עד עכשיו. יעוו. לשמוע את ברט שר שיר חדש, ג'יז

Noa Tsror

New member
זה באמת טוב לשמוע שיר חדש מהם אבל

אי אפשר להגיד שלא שומעים בו איזה משו שהוא עירבוב כזה של פאניק ושל TBP ומכ"ר בכלל

כמו שכולם אמרו פה,../images/Emo205.gif

אולי פאניק רק בהתחלה, אבל אני לא רואה בשיר שום זכר למכר.

Noa Tsror

New member
לאדעת אולי אני שמעתי בזה מכר כי

בפעם הראשונה זה היה ששמעו רק את המוזיקה ושמעו תמילים ממש חלש וחשבתי שככה השיר ואז שעבר לשיר אחר הבנתי שמשו מוזר קורה פה חחחח רמקולים טיפשים בכלמקרה דווקא יש שם קטעים שהזכירו לי במוזיקה של כזה לאדעת.. כמו השיר הזה של מכ"ר שהיה פעם מלא באמטיוי וזה.. נימנימ אניווי, גם אני מחכה לשמוע עוד שירים, מקווה שהם יביאו עוד הרבה סגנונות באותו דיסק

whatascene

New member
הממ

האמת שהם לא נשמעים לי בכלל כמו MCR, ובקשר לפאניק אין לי מה להשוות כי אני מכירה שיר אחד שלהם (למרות שגם אולגה טוענת ככה). מה שכן, נראה לי שאנשים יותר מחפשים את זה מאשר שזה באמת שם.. נראה מה יהיה עם שאר הדיסק

O L g i T

New member
OMFG

זה באמת נשמע פאניק... זה רע =\ רק לפאניק מותר להשמע כמו פאניק!!! זה ייחודי רק להם טוב ככה בכללי השיר אחלה, אני לא יכולה להגיד שהתאכזבתי, תאמת זה אפילו יותר טוב ממה שציפיתי =] איך התגעגעתי לקול של ברט, והתופים בשיר פצצה לגמרי אבל הרס לי הקטע של פאניק חח באלוהים זה ככ פאניק ~בקטנה~

nesta girl

New member
בחיים שלי לא שמעתי פאניק../images/Emo122.gif

או שמא זה דבר טוב..?

O L g i T

New member
OOOO:::::::::

זה לא דבר טוב בכלל.. אני ממש אוהבת אותם =] להגיד לך איזה שירים להוריד? או שאת רוצה שאני אשלח לך אומשו?

O L g i T

New member
מממ.. טוב. ../images/Emo9.gif

תורידי את אלה: build god, then we'll talk I Constantly Thank God For Esteban Intermission , רק כי אני אוהבת את הפסנתר שם
There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey, You Just Haven't Thought Of It Yet וזה אחד החמודים:) London Beckond Songs About Money Written By Machines מממ לא רציתי להפציץ אותך
אבל את אלה אני הכי אוהבת תכלס יש להם כולה 14 בלחץ..אז אין פה ממש במה להפציץ.. לאמשנה חחח

nesta girl

New member
גאד!

את בטוחה שזה לא הליריקס של השיר כולו??
סורי הייתי חייבת XDD אבל תנקס =)

XD../images/Emo205.gif

פאניק אוהבים שמות של שירים אררררררוווווווווווככככככככייייייייייייייים. כל אחד והתסביך שלו
סתם סתם, אני אוהבת אותםP: אממ. ואני גם אוהבת מהדיסק חוץ ממה שאולגה אמרה גם את - time to dance ו-camisado תהני

למעלה