The body

new revolution1

New member
The body

צהריים טובים לכל חברי הפורום. הייתי רוצה להשיג את האלבום The body, אך לא קל להשיגו ותהיתי האם אפשר להשיג אותו פה בארץ אך לא בתור תקליטור אלא בתור דיסק, ובאילו חנויות. יום טוב.

wish i was here

New member
לא נראה לי שאפשר להשיג אותו בארץ

תנסה לחפש ב amazon או שתתיעץ עם flowerboy69 ,הוא ספן של פינק פלויד ובטחו יש לו מידע על איך ניתן להשיג

דווקא ראיתי את זה בארץ

ברשת "צליל", לא מזמן. זה נמצא תחת האלבומים של רוג'ר ווטרס, לא של הפלויד. כנסי לאחד מסניפיהם ושאלי. אלטרנטיבית, אפשר בקלות להשיג את זה בחנויות מקוונות בחו"ל.

Shakty

New member
אין שום בעייה להזמין את זה דרך

אחת הרשתות הגדולות טאוור או צליל- זה יצא ב EMI ועדיין מודפס. אלבום משעשע. מי שרוצה טיפה יותר להעמיק בגיסין - יש לו דיסק אוסף בשם LAND OF MISTS שיצא באמצע שנות ה90 - אחלה דיסק. אני לא יודע אם הוא עדיין מודפס ויכול להיות שקשה להשיג אותו. יש לו עוד אלבום שיצא בלייבל הREISSUES המצויין SEE FOR MILES שהוא בעצם מכיל את שני אלבומי הסולו שלו על דיסק אחד. אולי זה יהיה יותר קל להשיג. את הראשון יש לי את זה של SEE FOR MILES לא.

זה דיסק גרוע

לפחות לטעמי אם את כבר הולכת על ווטרס אז אחד מה3: (לפי הסדר) Amused to Death The Pros and Cons of Hitchhiking Radio Kaos

Elinor BC

New member
../images/Emo45.gif אכן שלושת הדיסקים הללו

אהובים עלי מאוד מאוד! לגבי הTHE BODY באמת, רציתי לדעת עליו? אם מישהו שמע

new revolution1

New member
תשובה לשאלתך

אני עד כה חשבתי שזה דיסק של פינק פלויד, אך בהודעות שירשור למעלה אמרו לי שזה בעצם של ווטרס. אפשר להגיד שזה של ווטרס כי הוא זה שלקח חלק גדול בהפקת האלבום יחד עם רון גיסין. בכל מקרה האלבום הוא עיבוד של ספר ביולוגיה פופלרי ההוקלט ע"י ווטרס וגיסין וזה קרה במקרה בחזרות שלהם והם פיתחו זאת לאלבום, אך לא היה להם את הזמן ויכולת לכתוב סימפוניה בעצמם אז נתנו לגיסין לעשות את רב העבודה. וזה מה שיצא. הייתי אומרת שזה די אלבום של רון גיסין ;) יום טוב.

זה היה פס קול של תכנית טלוויזיה

של מדע פופולרי, על גוף האדם. גיסין ו-ווטרס כתבו והקליטו את פס הקול, והוא על שמם. הפלוידים האחרים ניגנו באלבום כשכירים, ואני לא בטוחה ששמם בכלל הוזכר בקרדיטים. גיסין עבד אח"כ הם הפלויד על Atom Heart Mother - הוא זה שהיה אחראי לעיבוד היצירה המרכזית באלבום ופיתוחה, בעוד הפלוידים מתיירים בעולם ומופיעים.

Shakty

New member
אלבום הסולו הראשון של הפינק פליוד

בגלגול השני (אחרי עזיבת בארט -שהוציא את מדקאפ לאפס לפני) האלבום הזה יותר אלבום של רון גיסין (מי שעבד איתם על ATOM HEART MOTHER) והוא פסקול מוסיקלי לסרט שנעשה על פי ספר באותו שם. האלבום מכיל גם מוסיקה אינסטרומנטלית וגם שירים (שבגללם גיסים היה צריך את ווטרס) האלבום מכיל המון קטעים קצרים של אפקטים ושלל מרעין בישין - אבל GIVE BIRTH TO A SMILE הוא אחלה שיר (שכל הפלויד מנגנים בו)

Shakty

New member
מנצל"ש - When the wind blows

לא זכור לי שהוזכר הפסקול הזה בפורום - ועל כן עלתה במוחי השאלה - אולי אנשים לא מכירים את הסרט החמוד (כמה שאפשר לקרוא חמוד לסרט על שואה אטומית) הזה. זה סרט מצוייר שווטרס ועוד כמה חברים כמו דיוויד בואי - ווטרס כבר היה עם להקתו השנייה (The Bleeding Heart Band) וכתב כחצי מהאלבום. יש שם שיר אחד שאני מאוד מאוד אוהב בשם TOWER OF FAITH בזמנו היו מקרינים את הסרט בטלויזיה החינוכית - אבל כבר אין טלויזיה ואין חינוך :) אפילו את פומפי לא משדרים יותר. מומלץ בחום.

Shakty

New member
עשרות פעמים בטלויזיה החינוכית - פעם

ישבו שם אנשים טובים. זה עוד כלום לפני שהגיע ערוץ שתיים היו שמים לפני החדשות את הפתיחה של HEY YOU על פסל המנורה שמול הכנסת. הזוי לחלוטין.

aviah

New member
יותר אחורה בזמן

בסוף שנות השבעים, בסוף מבט לחדשות בערוץ היחיד היו מקרינים שקופיות של הטמפרטורות (כשבין איזורי הארץ היו "צפון הנגב וצפון סיני"), לצלילי הפתיחה של Pigs. את Live in Pompeii מעולם לא ראיתי בטלויזיה.

wish i was here

New member
אני רוצה לראות את היום

בו ישמיעו את money לצלילי מבזקי כלכלה....יהיה נחמד... :)

אתה צוחק?

זה הדבר הכי נדוש שיש. עשו את זה מיליון פעמים (בכל רחבי העולם) בשלושים השנים האחרונות.

aviah

New member
כולל מגזין "גלובס" בערוץ 2

השיר, כמובן, אומר שכסף זה דבר רע, אבל טלויזיה אינה מדיה לאנשים חושבים.

Elinor BC

New member
תודה רבה לכולם, אבל אף אחד

לא אמר לי איך הוא? האם הוא אלבום נחמד? יפה? סביר לשמיעה? מומלץ לשמוע אותו? לקנות אותו.

זה אינו אלבום 'מיינסטרימי' - רחוק

מכך. זהו אלבום מעניין, והאזנה לו תמיד מומלצת. אין בו "להיטים".

Shakty

New member
זה לא אלבום קל וקליט - אבל שווה

האזנה - אני מציע שתנסי את מזלך בטאוור הקרוב ותקשיבי לדיסק - כל אחד וטעמו עמו...

למעלה