THE BUTY חסרה לי
אני נכנע

zivsb

New member
THE BUTY חסרה לי../images/Emo70.gifאני נכנע../images/Emo24.gif

הגעגועים הכיסופים הערגה לTHE BUTY ניצחו וכמו סיסרא אני נופל לרגלי יעל ואני אסבול את" ברק" המנהל הצנזור הראשי כן אני מרכין ראש רק בשביל
THE BUTY

zivsb

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif|נשיקה

zivsb

New member
בקרוב:הלילות ללא THE BUTY../images/Emo41.gif

הסיפור האמיתי: הוא רצה!
היא לא רצתה
היא רצתה
הוא לא רצה
שניהם רצו
נגמר הסיפור

the buty

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif|לב זיו!!!

שמעת על הסרט : "הסיפור שלא נגמר " כזה הוא הסיפור שלנו... זה לא יפה לגמור ככה "סיפורים " .

lj101

New member
ברוך הבא, ברוך הבא, נו,

איך היה ללא הפורום ספר , דבר העיקר שחזרת לבית החם

zivsb

New member
../images/Emo98.gifסגן ראש העיר באוהל המחאה

היום נראה סגן ראש העיר באוהל המחאה של עובדי העירייה וסוכננו החשאי מספר כי.... הסגן לא נצר את לשונו למרות העצה שקיבל מזקן העדה "פחז כמיים אל תותר....."

zivsb

New member
עוד סגן נראה בהתגנבות יחידים

עוד סגן ניצפה מנסה להתגנב לביתו של דדה המוהל האבא של האל"מ המועמד הוא רצה תיקון? בגילו? ובמשקלו?

zivsb

New member
הסגן השלישי? יעד של יגיל לוי!

חבר סיעתו התחייב והוא עמל לגייס גם את הסגן

zivsb

New member
מזל טוב לרותי חדד

הבת דיקלה נישאת היום יהייה מעניין? מי במוזמנים? מי יבוא ומי לא לנו המקומיים מעניין מי לא נכון?

the buty

New member
אולי הוא רוצה מרשם לדיאטה ??

כי לפי הדיווחים האלה לא יהיה הרבה מקום אצל המוהל... חוץ מזה שההימור שלו שגוי!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifברוך הבא../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ידידי היקר זיו, היית חסר בפורום, שמחה על הקאמבק! מי יודע, אולי תתן חשק לסולידית
לחזור

zivsb

New member
שלום AAAM מושל צבאי?בלוד?

היה כבר פעם מושל צבאי והתקופה חלפה עברה אנחנו התושבים חייבים להחליף דיסקט אנחנו צריכים להתנער המדינה הדיחה את חברי המועצה בית המשפט העליון אישר ואנחנו בחרנו בהם שוב אז? אנחנו צריכים מושל צבאי? בוא ידידי ביחד נשנה נבחר ראש הולם וראוי נתמוך בו ואני מאמין שיהייה טוב נימוס! זה כלל ראשון בוא נכבד איש את רעהו זו ההתחלה ZIVSB

למעלה