The Coldplay Week / ly

Roy1232

New member
The Coldplay Week / ly

שלום לכולם! עבר עוד שבוע, והגיליון החמישי של העיתון כבר מוכן. בואו בהמוניכם
http://b.domaindlx.com/ColdplayWeekly/issues/5.html שתי הדגשות השבוע:
בבקשה לא להגיב דרך העיתון בסוף הדף, אלא רק דרך הפורום, כי באתר זה יקשר אתכם לגיליון הקודם.
למי שיש רעיונות לשם טוב יותר לעיתון, לשלוח לי בפרטי.
, רועי.

Roy1232

New member
אופס.. תתעלמו מהכתובת בהתחלה..

יש כתובת בסוף ההודעה

sf59

New member
להאזין לתכנית עם כריס צריך../images/Emo26.gif

להריץ את זה קדימה שעתיים, יש שם הרצה של 15 דקות. כי התכנית הייתה משעה 14:00 עד 17:00 וכריס הצטרף רק בשעה 16:00 עד שעה 17:00. התכנית משעשעת, זה מומלץ במיוחד למי ששולט באנגלית. (חלק מהדברים לא הבנתי כמובן)
טרם התעמקתי בעיתון, אבל השאלות נראות קשות.

aviGODFATHER

New member
תגובותיי על העיתון ../images/Emo26.gif

בקשר לטור האישי, אני חושב שהרבה מסכימים איתי שהמושג "שיר חרוש" זה מושג מהתחת. גם אם גלגל"צ משמיעים שיר מסויים 5-6 פעמים ביום, אתם לא נמצאים ליד הרדיו בכל דקה ודקה ככה שאתם לא אמורים לשמוע את זה כ"כ הרבה פעמים. ככה שבעצם, מידת ה"חרישה" זה כמות הפעמים שאתם שומעים את השיר באופן פרטי - במחשב או במערכת. ואני מאוד אוהב את SOS למרות שהשמיעו אותו המון (כי כמו שאמרתי, זה לא משנה לי). גם אל תשכחו שSOS יצא לפני הדיסק עצמו ככה שהיה לו "פור" על שאר האלבום ובגלל זה הוא נמאס אצל חלקכם. ובקשר לפינה ההזויה VS, אתה באמת חושב שHigh Speed יותר טוב מSHIVER??? עם כל הכבוד לhigh speed, שיבר הוא אחד השירים הכי טובים של קולדפליי בכלל ובפאראשוטס בפרט, ויש מצב שהוא הכי טוב בפאראשוטס (לפחות לדעתי). מה שבטוח, זה שהוא הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב מhigh speed. זהו נראה לי

Roy1232

New member
טור אישי זה טור אישי.. וגם -

מה הזוי בVS? יש הרבה שירים שהם טובים יותר מסינגלים.. |אהמAROBTTHאהמאהמוורנינגסייןאהמ| וגם, זכותך לחשוב ששיבר השיר הטוב באלבום, אבל לא כולם חושבים כמוך..
זהו אני חושב.. אני לא אוסיף וורנינג סיין מלחמה, אבל נראה מה יגידו בשבוע הבא כשהוא יתמודד מול קלוקס, המלחמה פשוט מתבקשת.

aviGODFATHER

New member
אההה ועכשיו גם הזכרת לי...

מה היה קשור ההערה בסוגריים על וורנינג סיין? הבנו שאתה אוהב אותו יותר מקלוקס. ואני בטוח שלא תמצא עוד אחד שיסכים איתך שהיי ספיד יותר טוב משיבר. ולמה הVS. נגד קלוקס? תמיד אמרתם שהסינגל שלא היה אמור לצאת זה GPASUYF (למרות שלדעתי הוא יותר טוב מWS).

Roy1232

New member
התחרות היא בין כל סינגל

לבין כל לא סינגל.. יהיו עוד הרבה, גם מול GPASUYF

aviGODFATHER

New member
נראה לי שכבר הגענו להסכמה בדו-קרב

בין Clocks ל-Warning Sign וקלוקס ניצח
ושוב, משתמע מהדברים שלי כאילו אני ממש שונא את WS, אבל זה ממש לא נכון. זה שיר מעולה, אבל פשוט אין על CLOCKS.

aviGODFATHER

New member
אני חושב שהוא ענה על ה-VS.

לפינה הזאת לדעתי כדאי להגיב בפומבי ולא במסר...

0mroosh

New member
אז אפשר לפתוח שרשור חדש בפורום

,במיוחד לזה, ולשים קישור לחלק הזה בעיתון.

steelwater

New member
אמממ אבי

על טעם וריח אין מה להתווכח. כנראה שהוא אוהב את שיר אחד יותר מהשני, והוא חושב שחורשים יותר מדיי על שיר אחר. אל תתעצבן עליו בגלל שהוא לא חושב כמוך. בנושאים כאלו אין אמת אחד! לכל אחד יש את הדעה שלו ואין פה צודק או לא צודק.

sf59

New member
לתכנית שעות אמיתיות עם צופית גרנט

לא יודעת אם היה גם לסידרה פיק אפ.

למעלה