The Comeback

A Modern Myth

New member
The Comeback

אוקיי, עפ"י הסברה של etmiys (רוני?): זה הולך ככה: אני אתן מילים של שיר של 30, ומי שרוצה יכתוב מה השיר הזה אומר, לדעתו, מה הייתה הכוונה, או סתם מה זה מעלה בו. מכיוון שאנחנו כבר יודעים שהלהקה לא אוהבת כל כך להחליט בשביל המאזינים שלהם מה השירים אומרים להם, הם אף פעם לא ממש מדברים על המשמעות שלהם, ונותנים לכל אחד לתת לשירים פירוש משלו. לדעתי זה אחלה רעיון לפינה, וזה ממש מעניין לשמוע מה הפירוש של כל אחד לשירים
אז נתחיל עם.. The Mission I open up my head Inside And find another person's mind I'm gonna take this chance I've got I'm underlying as we speak Hiding my face among the weak Some say the day is on the way Into the wild On with the mission Over the hill Come here with me Into the wild Into the wild High above the serpentine I cross below the well-worn lines Entangled in a missing memory A violent oversight A formless order will give rise To something some new world is here to seize Into the wild Into the wild Into the wild On with the mission Over the hill Come here with me Into the wild On with the mission Over the hill Come here with me

אוי אני מתה על השיר הזה..

למה אנשים לא משתתפים? אניווי.. זה שיר ממש סוחף לדעתי.. זה מדבר על סוג של השתנות.. I opened up my head inside and found another person's mind בן אדם שהוא כבר לא מכיר את עצמו, אחרי שהוא עשה חושבים עם עצמו.. ועכשיו זה הזמן להיות נאמן לעצמי.. into the wild להיות 100 אחוז עצמו פראי, בן אדם שמקשיב ליצרים שלו ולצרכים שלו ורק להם. כי בן אדם שפועל לפי הצרכים שלו בלבד הוא פיראי.. והמשימה שלו אולי זה להפסיק את הדיכוי הזה של מה שאנחנו רוצים, את החולשה הזאת של להיות בן אדם תרבותי, שחי בחברה מסויימת עם קודים מסויימים שלא יכול להיות אך ורק עצמו ובעצם, לצאת אל הפרא, להיות הוא עצמו באופן טוטאלי, והוא מזמין אחרים יחד איתו. וזאת המשימה שלו.. אבל הוא בעצם חצי חצי כזה.. כי הוא מחכה שהיום יגיע, כלומר, הוא יודע בתוך תוכו מהו, הוא מודע למה שהוא בזמן שאחרים לא מודעים, הם יותר מידיי מרוכזים בדיכוי של עצמם.. אז השינוי שלו הוא עצם הידיעה שהוא שונה, ולכן אולי "הפרא" הוא הפרא של חוסר המודעות של כולם.. on with the mission הוא יוצא לפרא וממשיך במשימה שלו לא לשכוח את מי שהוא. והוא יודע שיש עוד אנשים כמוהו, והוא מנסה לעורר אותם. חח זאת רק אני או שאני ממש מושפעת מפייטקלאב? או שג'ארד הושפע מפייטקלאב?

30secondstostav

New member
כלונו מושפעים מפייטקלאב בלי לדעת אפילו..

חח אבל זו לא רק את זה בדיוק מה שאני הבנתי מהשיר זה המסר שהובא גם אלי =]

A Modern Myth

New member
גם אני ממש אוהבת את השיר הזה

למרות שזה כמו להגיד איזה מההורים אתה מעדיף יותר, זה באמת אחד השירים שאני יותר מתחברת אליהם של 30. לדעתי השיר הזה מדבר על המאבק של האנושות להציל אותה מעצמה. קם בבוקר "אדם", ואומר וואלה- למה נהפכתי? אני לא מכיר את עצמי יותר. ואז האדם מתעורר, מתפכח, ומבין שכדי להיות נשלט על-ידי המחשבות שלו ולא על ידי מה שמוכתב לנו הוא צריך לעשות משהו, הוא הולך לקחת את ההזדמנות שניתנה לו- להבין מה קורה לפני שיהיה מאוחר מדי ולנסות לשפר את המצב. הוא נאבק באינסטינקט שנטבע בו מגיל קטן של להשתלב בקהל המונוטוני חלש האופי כדי לא להיבדל מכוחו של ההרגל שנולד לתוכו, שאנשים כל כך רוצים להשתלב בחברה שהם מחביאים את אופיים הייחודי ועוטים לבוש כמו של כל אחד אחר, הם מפחדים לייחד את עצמם כדי לא להיות מנודים מכור ההיתוך. הוא קורא לכל מי שהתפכח כמוהו לצאת אל הטבע, ללא נודע כדי להפסיק את הדרדור של האנושות ולנסות ולשנות משהו. אח"כ הוא מספר על הקשיים במסע, על זה שבני האדם מתנגדים לו ומגנים אותו רק כי יש לו דעה עצמאית משל עצמו ולא מה שהחברה מכתיבה לו. והשיר לא נגמר בשום מסקנה, כי בתכלס הוא אומר שהסוף עדיין בהתהוות וזה תלוי בכל אחד מה לעשות, לתת לחברה ולנורמות להוביל אותו ולשתול לו מחשבות בראש או לקום ולהיות עצמאי. (זה כ"כ תמציתי, בהתחלה כתבתי חפירה ענקיתתת!)

חבל שלא כתבת את כל החפירה

אבל תכלס.. אני חושבת שגם את מה שאת הסקת מהשיר ומה שאני הסקתי מהשיר אפשר להשוות למה שפרויד טוען בקשר להתפתחות של האדם.. קראת את זה? עם האיד וה..אגו והסופר אגו. זה כל כך זה. האיד הוא הצורה הכי ראשונית שלנו, כשהיינו תינוקות ואז אנחנו גדלים לסופר אגו שזה דיכוי ענקי של כל מה שאנחנו בעצם, כדי להיות מתורבתים ולהיות חלק מחברה.. ואין סוף כי.. בסופו של דבר, אדם שהולך עם האיד הוא משוגע. וחברה שהולכת לפי האיד היא... פראית. ולכן אי אפשר להמשיך את הציוויליזציה, להתקדם. או לפחות ככה חושבים

A Modern Myth

New member
עכשיו כשאני קוראת שוב

את הפירוש שלך ואת הפירוש שלי לשיר הם באמת נראים לי דומים. לג'ארד יש את הקטע הזה שכמעט בכל השירים הוא תוקע אלמנטים של מאבק פנימי... מתוסבך הבנאדם. בכל מקרה- מן הסתם שהאיד לא יכול להתקיים בסביבה מודרנית כמו שלנו כי הפרימיטיביות עברה (במידה מסויימת, בואי נגיד) ועם כל הכבוד לחופש האדם צריכים להיות כמה חוקי בסיס, אנחנו לא חיים בג'ונגל ואנחנו עדיין בני אדם שצריכים להתנהג עפ"י קוד מסויים כדי שגם בני אדם אחרים יוכלו לעשות את אותו הדבר. לפנות מקום למישהו שיפנה מקום למישהו אחר, וכן הלאה. נשמע מעניין המאמר דווקא... יש לך קישור אולי שאני אקרא עוד?

A Modern Myth

New member
אגב

היה לי חבל למחוק את החפירה אז שמרתי אותה, אבל באמת שזה לא מחדש שום דבר.. הכל פחות או יותר אותו הדבר.

etmiys

New member
אני באמת חושבת שאני ממש מסכימה..../images/Emo9.gif

נתתן פרושים ממש מעניינים לזה, וגם מאוד דומים לשלי.. האמת שאני פחות או יותר שילבתי בינהם, ובאמת אין הרבה הבדל, רק שאחת מכן מדברת על הפרט, והשנייה על הכלל, שמן הסתם- מורכב מכל הפרטים ששני מדברת עליהם. אני רוצה לתת עוד שיר: OBLIVION The enemy arrives Escape into the night Everybody run now Everybody run now Break into another time This enemy of mine Divinity defines Everybody run now Everybody run now Everybody run now Everybody run Under the burning sun I take a look around Imagine if this all came down I'm waiting for the day to come Come with us to the right Join in the fight Everybody run now Everybody run now Break into another time Unity divides Division will unite Everybody run now Everybody run now Everybody run now Everybody run Under the burning sun I take a look around Imagine if this all came down I'm waiting for the day to come Under the burning sun I take a look around Imagine if this all came down America it's all so beautiful Until it comes away Under the burning sun I take a look around Imagine if this all came down Under the burning sun I take a look around Imagine if this all came down Under the burning sun I take a look around Imagine if this all came

yaaruka

New member
הייתי מגיבה מה אני חושבת

אבל לא ממש הבנתי... אני די טובה באנגלית, אי בין הטובים בכיתה אבל לא יודעת... רק את הבית הראשון הבנתי ממש XD אני גרועה >.> [מה אני כבר יכולה להספיק ללמוד מכיתה ג' עד פחות מחצי ז'!?] אז אני רק אגיד מה אני חושבת שהכוונה של הבית הראשון [ס'טיפשה אני] אויש! אני לא טובה בזה =\ אם זה היה בעברית היה לי הרבה יותר קל חח. בדר"כ אני טובה בלנתח דברים ולהגיד מה אני חושב שזה... שירים אחרים קל לי להגיד חח זה די יהיה תירגום אבל שיהיה... הסתכלתי אל תוך המחשבות שלי, וראיתי את מחשבותיו של בנאדם אחר. אני חייב לקחת את הסיכוי לדעת מה הוא חושב. [זה כבר יותר ניתוח שלי של השיר] [אני חושבת שאנדרלייניג זה תחת שקר. אני לא יודעת] אני חי תחת שקר [יענו שהוא משקר כל הזמן, וגם על עצמו] שאנחנו אומרים, מסתיר את הפנים שלי [לאיודעת מה זה אמונג!!!! אחותי אמרה לי משו במשך משו כזה...] הוווייייששש לא חשוב! פעם אחרת אני אנסה >.>

30stm boo

New member
חחח אל תתאמצי יותר מדי-שלא יצא לך עשן..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה