the corrs

shelly egan

New member
the corrs

קודם כל- אני מעריכה אותך בגלל שם המשתמש שלך. אחר כך - חלמת חלום צלול??? איזה מגניב! ראית את הסרט ונילה סקיי? גם בו יש משהו עם חלום צלול...

the bra1n

New member
וואי

חלומות צלולים זה כזה גאוני! פעם כמעט הצלחתי, זה היה ממש מוזר!

ChristiansGirl

New member
אז ככה:

ראיתי את הסרט ונילה סקיי.. שד"א עשה לי מיגרנה!! ומה הקטע עם חלומות צלולים. מי החמודה שמתנגבת להסביר לי (אני פונה ללשון נקבה כי לפי מה שהבנתי- אין פה בנים..חח)

shelly egan

New member
אני מוכנה להסביר לך

באותו יום, אחרי שריאיתי את הסרט אז לא הבנתי כ"כ מה קרה שם, אז נכנסתי לאתר של הסרט וזה ההסבר שמצאתי: לאחר שנדחה על ידי סופיה (-פנלופה קרוז), בלילה של הדיסקוטק. דיוויד (-טום קרוז), לא ראה אותה יותר, ולאחר זמן מה הוא התאבד. לאחר שהוקפא על ידי L.E הוא חלם על חיים מושלמים על סופייה עד הרגע בו תת ההכרה שלו יצרה סיוט במקום חלום (-תקלה במערכת של ההקפאה אשר מבטיחה רק חלומות טובים). הסיוט הנ"ל הוא שיוצר את הרצח ואת החלפת התפקידים בין סופייה לג´ולי. כאשר הם נפגשים על הגג (-לקראת סוף הסרט), דיוייד יודע כי הוא היה קפוא במשך 150 שנה ולכן כל מי שהוא הכיר, כולל סופייה, מתו כבר מזמן. ומכאן דבריו: "אני קפוא ואת מתה". ובכל זאת הוא בוחר לחיות חיים בעולם האמיתי למרות הפיתוי לחזור לישון לנצח ולחלום חיים מושלמים. -סוף- אז החלום הצלול הוא שדייויד ידע שהוא בחלום אבל בכל זאת הוא בחר לצאת ממנו ולחיות חיים רגילים. אני אף פעם לא חלמתי חלום צלול... אבל אם היה מזדמן לי אז תיהיו בטוחים שזו תיהיה חתונה עם קיאן :).

Daniela LR

New member
אני אהבלה..

ולא הבנתי כלום....מה הקשר חלומות צלולים מאיפה זה בא לכן? ומה זה !?!?!

Daniela LR

New member
אני אהבלה..

ולא הבנתי כלום....מה הקשר חלומות צלולים מאיפה זה בא לכן? ומה זה !?!?!

p1nky

New member
שמעתי על זה פעם

יש להם גם אתר שמסביר בדיוק איך עושים את זה אבל אף פעם לא ניסיתי וגם איבדתי את הכתובת לאתר

the bra1n

New member
חמודות

הנה הסבר מקוצר בערית יומיומית ונורמלית: חלום צלול זה כשמישהו מסוגל לשלוט בחלום שלו, כשהוא יודע שהוא בחלום והוא מסוגל לשלוט במה שהואע עושה או להעיר את עצמו, אם זה סיוט... סבתא שלי תמיד חולמת חלומות צלולים, זה כל כך מגניב...

shelly egan

New member
איזה כיף לסבתא שלך

בטח חצי מהחיים שלה היא חייה כמו מלכה :).

shelly egan

New member
חשבתי שלא תביני,

למרות שלא נהוג להסביר בדיחות, אני בכל זאת אסביר לך: אם סבתא שלך חולמת כמעט כל לילה חלומות צלולים, והיא שולטת בחלומות האלו, אז היא כמו מלכה שיכולה לשלוט בממלכה שלה. והקטע עם: ´בטח חצי מהחיים שלה....´ -או משהו כזה, אם השינה תופסת כמעט חצי יום, אז החיים מתחלקים לשני חצאים: היום והלילה. ביום- ערים, ובלילה - ישנים וחולמים :). עכשיו הבנת יעלו´ש, או שאת צריכה שאני אחזור על ההסבר?

the bra1n

New member
חחח

בשעות כאלו אני מעט קשה.... הבנתי, אבל סבתא שלי ישנה הרבה פחות מחצי יום... מה אני הורסת את הבדיחה?

למעלה