always be me mc
New member
The Daily 10- התוצאות../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif
ברוכה השבה לפינתו עשרת הגדולים! דבר ראשון עלי להגיד שאני מצטערת שהפינה לא עודכנה כבר דיי הרבה זמן למרות שהיא אמורה להיות יומית אבל אתם יוַדעים איך זה: טיולים, מבחנים, עבודות
בכל מקרה לפני שנתחיל עם עשרת הדירוגים החדשים בואו נזכר במה שהלך פה פעם שעברה. פעם שעברה כאמור ביקשתי ממכם לדרג את 10 ההופעות שהכי אהבתם של אליסה עם שחקנים מחוץ לסט של סידרה ואלו הן התוצאות(מהגבוה ביותר לנמוך ביותר) במקום הראשון והמהמם עם ניקוד של 1.2(זכרו שכמה שהמספר יותר נמוך הוא יותר גבוה) אני שמחה להגיד שהגיעו הצמד אליסה והולי
לשם שינוי נקדיש רקע שמצאתי של הזוכות המאושרות
במקום השני והגם מאוד מכובד הגיעו הזוג אליסה ובריאן קראוס עם 4.4 נקודות! תעשו להם כבוד
ובמקום השלישי עם ניקוד של 4.5 נקודות קבלו את......... אליסה מילאנו ואריק דיין
|
במקום הרביעי והמפתיע עם 4.8 נקודות הגיעו לא אחרות מאשר אליסה ושאנן שאומנם לא השלימו אך בכל זאת נראה שביחד ממש אהבתם אותן
במקום החמישי שוב תיקו בין שני מועמדים והפעם תיקו של 5.7 בין אליסה וניק לאשי ובין אליסה וויקטור ובסטר! כנראה שדברים טובים באים בזוגות חח
ובמקום השישי עם 6.4 נקודות תעשו כבוד לאליסה וג'ודית לייט!
במקום השביעי עם 6.5 נקודות נמצאת אליסה עם חבר צוות נוסף ממי הבוס.. קבלו את אליסה מילאנו וטוני דנזה
במקום השמיני עם 7.2 נקודות נמצאים.. יותר נכון נמצאות אליסה וקיילי קוקו
אגב אני חייבת לציין שלמרות המיקום הנמוך מאוד אני עדיין חושבת שקיילי ממש חמודה
(למרות הצילומים המוזרים חח) במקום התשיעי והאחרון(כי היה תיקו במקום 5): עם ניקוד של 8.1 מצטערת דנדי אבל יצא שאלו הם אליסה וגרג ווהן
תודה רבה שהייתם איתנו נחזור בקרוב מאוד עם הדירוגים החדשים
ברוכה השבה לפינתו עשרת הגדולים! דבר ראשון עלי להגיד שאני מצטערת שהפינה לא עודכנה כבר דיי הרבה זמן למרות שהיא אמורה להיות יומית אבל אתם יוַדעים איך זה: טיולים, מבחנים, עבודות