[The Dark of the Bleeding Moon]

ketty the sheep

New member
[The Dark of the Bleeding Moon]

As in, Rock Musical Bleach: The Dark of the Bleeding Moon.​
או במילים אחרות, שכחו מהסרט (אני היחידה שאין לה ממש ציפיות? o.o), יוצא עוד מחזמר באוגוסט. חברה שלי העירה אותי היום בארבע לפנות בוקר בשביל לספר לי על זה, ואני חושבת שהעובדה שלקח לי עשר דקות שלמות לפני שניתקתי לה בפרצוף מראה עד כמה אני מתרגשת. *^^* המחזמר האחרון (Saien) היה מצוין. השחקנים רק הלכו והשתפרו, ואני בטוחה שעד אוגוסט הם יהיו אפילו יותר נהדרים. אז מה אנחנו יודעים על המחזמר הזה נכון לעכשיו? ובכן, הורידו שני שחקנים. את אוריהימה וצ'אדו. לפי דעתי, הם היו ממש לא משהו (במיוחד הבחורה ששיחקה את אוריהימה, עם הקול הממש צורם. x_x), והדמויות שלהם לא _כאלו_ רלוונטיות לעלילה של המחזמר הקרוב, אז לא אכפת לי. ^^ אך אל דאגה, הקאסט לא הצטמצם~ להיפך, הוסיפו כמה שחקנים חדשים!!
*מצרפת תמונה* השחקן של האנה נראה כמו הדבר הכי חמוד בעולם! 3: טוב, מי בא איתי לראות את זה?

Fay Wood

New member
אומג, השחקנית של יורואיצ'י~ ../images/Emo168.gif

*_* אמאלה. הולך להיות קנפאצ'י. אע. XDD זה הולך להיות מחזמר מעולה. ס.ס

ketty the sheep

New member
נכון? D:

ועוד כמה תהיות: ~ החזה של מאטסומוטו. החזה של אוריהימה, למי שזוכר, היה אכזבה. אפילו כשדחפו לה גרביים לחזיה זה לא הספיק. אני מקווה שהם לא יפשלו עם ראנגיקו. O: ~ השחקן של איקאקו. יש לו שיער. o_o הרבה ממנו. מעניין אם הם יורידו לו אותו באמת או ישתמשו במן.. פאה כזו, רק בלי שיער (נו, הדברים האלו שנראים כמו כובע שחיה בצבע של העור. XDDDD). [אכן, המח שלי מלא בשאלות קיומיות מתמיד]. ~ השחקן של האנאטארו. אתם חושבים שיוציאו נגדי צו הרחקה מ... יפן, אם אני אציע לו נישואין?

Lihsa

New member
אבל אבל

אין אישידה! אני רציתי אישידה שר ומרקד. ויומיצ'יקה שישיר וירקד בדואט מרגש עם איקאקו (המממ, אבל יש גם קירא, וגם איקאקו... *מצחקקת*). ואני יקבל התקף אם יצא בסוף שהיה להם את הכוח לעשות את השער של קנפאצ'י, והם לא יכלו לפחות לדחוף כמה (עשרות) גרביים לחזייה של מאצומוטו! והאנאטארו... ניייאא, הוא כל כך חמוד *_* *ממששת*

shui chan

New member
אם כבר דואטים.. ../images/Emo23.gif

יורואיצ'י אורהרה אפשרי עכשיו D:~

Hinamori

New member
עדיף ככה../images/Emo181.gif

טוב שהם לא עשו לו את הזקן עם טוש X:

Fay Wood

New member
אבל הוא היה שחקן מעולהה~ ;; ../images/Emo168.gif

מי עכשיו ישיר וירקוד עם הולואים? T-T

S.Riddle

New member
אישידה תמיד יהיה איתנו ברוחו. ~

מצד שני, אני לא מבינה למה אין יומי. או גאנג'ו. או שוהיי, אבל זה סתם בגלל שהוא ממש יפה, לא שיש לו קשר לעלילה בשלב הזה או משהו. :x וואי, דואט של יומי ואיקאקו. :X "Omae to ore to wa, Beautiful Pair~ well, at least I am~~" "FUCK YOU." "But Shuu-chan isn't here ;;" "$*#^$!@$*)!$*$%&" נו, אפשר פשוט לדחוף לשם שתי בובות קון ולראנגיקו יהיה אחלה מחשוף. >> (ולקון אחלה חיים, הא.)

shui chan

New member
*___*~

אוו.. עכשיו כשיש לי את השניים הראשונים [תודות לאור
] אני מוכנה :) נראה ממש טוב ^______^

Vivi Sparrow

New member
הם דיי נראים כמו הדמויות אז אחלה.P:

ROCK musical? איצ'יגו שר רד הוט צ'ילי פפרז?

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif הוו *-*

הפוסטר נראה לגמרי סגיד. O: ההאנאטארו כזה חמודדדד! והאיקאקו בישי לגמרי, אבל כל כך לא דומה. סO; וגם קנפאצ'י. קנפאצ'י לא בישי. וזאת רק אני או שיורואיצ'י נראית זקנה? ק_ק;;

למעלה