The dark side of the moon

יעז

New member
The dark side of the moon

קניתי אתמול את האלבום הזה ושמתי לב שיש כמה עטיפות שונות. זאת אומרת, ראיתי פעם עטיפה כמו הכרטיס להופעה של רוג'ר ווטרס בישראל, ראיתי גרסה נוספת עם משלוש חלול. אני קניתי גירסה שבה המשולש הוא אפור כזה. רציתי לשאול אם יש הבדל בין הגירסאות ולמה בכלל יש עטיפות שונות לאותו אלבום.

לאלבום יצאו מספר הדפסות

במהלך השנים, במטרה לסחוט עוד כמה ג'ובות מהאוהדים. כל 5 שנים, בערך, יוצאת הדפסה חדשה עם כל השכלולים הטכניים. לכל אחת מההדפסות היתה עטיפה קצת שונה, כדי להבדיל ביניהן. את כולן עיצב סטורם תורגרסון. אולי יהיה נחמד להעלות כאן בשרשור את תמונות כל העטיפות, ולדבר על ההבדלים ביניהן. מה דעתכם?

RoieL

New member
באחד האלבומים

יש עריכת סופר אודיו, זה עם הפריזמה כשבר מחלון שיצא לפני כ- 3 שנים.

לאחר מכן יצאה הגרסא השניה

יום הולדת עשרים (1993) יצאה הגרסא השניה ייאיי המסחור חוגג

flowerboy69

New member
צריך לציין גם שיש אלבומים

עליהם כתוב the dark side ויש כאלה שרק dark side בלי ה the

אם חשבנו שכמות הכסף

הספיקה לארבעת החביבים טעינו ובגדול :) ב2003 יצאה הוצאת מזל טוב שלושים לדארק סייד שבעצם הפכה את הצירה לאלבום מותאם לסאונד על מנת להעצים את החוויה והפרונט של המנסרה שונה ואספו את כל מה שקשור לאלבום והכניסו לספר די עבה יחסית לדיסק

אחר כך היו עוד שינויים לציור המנסרה

אחד מהם זה הלוגו של הסיבוב הופעות של ווטרס ב2006 שמן הסתם נקרא dark side of the moon 2006 ולמרבה הפלא היה בארצנו הקטנטונת! יצא עוד ציור למנסרה במסגרת הסיבוב הופעות של מנסרה מזוגזגת שלא ממש נראית יפה לדעתי.

Jason2

New member
לי יצא

נשמע טוב אבל אם יש לך את PULSE אז זה בערך אותו הדבר מבחינת הפרדת ערוצים.

נחמד אבל לא משהו מיוחד

סתם כדאי לקנות את זה מכל השאר בגלל ההשקעה של הספרון והעטיפה

כן אבל יש לי את בתקליט ובדיסק אז

נראה לי שמותר להתרגש מהעטיפה מאוד כי לי זה תורם בהאזנה מאודד בגלל זה אני בעד קניית דיסקים מקוריים כי זה תורם לחוויה יותר ובהוצאה הזאת יש המון השקעה וזה מרגש בהאזנה

barlevy

New member
ולא נשכח את ההוצאה הכי נדירה

שיצאה ב1973-1974 בתקליט QUADROPHONY

flowerboy69

New member
לא נכון

ההוצאה הכי נדירה של התקליט יצאה ביפן.התקליט עצמו רגיל אבל על העטיפה יש תמונה של הפלויד בהופעה.זה גם אחד התקליטים הכי נדירים בעולם.גרסת הquad הייתה מוגבלת אך איננה ככ נדירה.ההוצאה הראשונה והמקורית של התקליט הרבה הרבה יותר נדירה .

למעלה