....THE DARK SIDE OF THE R

NIR Y

New member
....THE DARK SIDE OF THE R

משהו יכול בבקשה להסביר לי מה בדיוק הקשר בין הצד האפל והקוסם מארץ עוץ או לפחות לתת לי איזה קישור למקום שבו יסבירו לי מה הקשר בדיוק ואיפה בדיוק יש הוכחה שזה נכון בכלל הקשר אני ישמח אם תענו לי ותסבירו לי את העניין

NIR Y

New member
לא משנה......

מצטער לא שמתי לב שממש כמה שורות למטה יש תשובה בדיוק לשאלה. אני גם לא חושב שיש קשר בין שניהם ואני מאמין שזה באמת צירוף מקרים.

Miss CB

New member
צירוף מקרים, בולשיט, טמטום...

...אבל תודה שזה מגניב לאללה. לפחות הרעיון הכללי (אישית עוד לא יצא לי לערוך את הניסוי ולצפות במה שמכונה "הצד האפל של הקשת-בענן"
). אבל באמת בולטיש - מילא שזה תואם קטע בקטע, מילא שאין קשר ממשי ולא כאילו אחד מהם היה מעריץ של גארלנד או משהו בסגנון, מילא שהקונספט של האלבום לא קשור בכלל... עזבו אותכם מקטנות, למה שווטרס יכתוב אלבום שלם בשביל להעצים יצירה אחרת??? חחח...

NIR Y

New member
אפשר להוריד בקזה

אפשר להוריד בקזה כשזה כבר מחובר בשם : THE DARK SIDE OF THE RAIBOW אני לא ממליץ להוריד זה סתם מיותר אבל... מי שרוצה...

נימרודל

New member
צודק.

אבל זה באמת מגניב בהחלט!! יצא לי לראות את הסרט כשהייתי בת חמש, אצל חברה שלי. (היום בת עשרים) בשם ענת. חמודה בהחלט. והתאהבתי בסרט אבל לא יצא לי לראות אותו שוב וחבל לי. אבל אני אנסה, אנסה אנסה למצוא אותו שוב. דרך אגב, ענת גם הראתה לי את הסרט "גריז" בפעם הראשונה בחיים שלי. (גם כן, בגיל חמש). זה היה משעשע בעליל הייתי ילדה קטנה עומדת ושרה ג'יבריש של השירים של גריז. זה היה קורע מצחוק... טוב זה כבר לא קשור.

WhiskyBar 1

New member
חחח

הפעם הראשונה שראיתי את הסרט המקורי היה השנה בשיעור אנגלית...

למעלה