The Doctor's Daughter

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
The Doctor's Daughter

I never would. Have you got that? I never would. to all: When you start this new world—this world of Human and Hath—remember that. Make the foundation of this society "a man who never would".​
נראה לי דוקא מתאים, שחברה שמורכבת משיבוטים תהיה מושתתת על "האיש שלעולם לא היה מסוגל".. (וכן, רק עכשיו ראיתי את הפרק. בגלל שסדר וקצב הצפיה שלי דפוק נשאר לי עוד את החצי האחרון של עונה 4 + ספיישלים) (ועליתי על הקטע של המספרים ושל הדורות לבד
)

לינה18

New member
אני רואה את הפרקים האלה בפעם הראשונה ומאוד

נהנית. חבל שהבת שלו לא נשארה איתו. וחשבתי על משהו בהקשר הזה, הדר' בעצם בוחר להישאר לבד מתוך בחירה, הוא יכל להביא כמה ילדים שהוא רוצה ולקחת אותם למסעות איתו, או להשתקע ולהפסיק לנסוע, הוא ממשיך להיות לבד מתוך בחירה! כל ידידה למסעות שהוא לוקח מתאהבת בו והוא תמיד בוחר להישאר לבד, אין שום סיבה שבעולם שהוא לא ישתקע ויקים משפחה אם הוא כל-כך בודד, מה הסיבה המוצהרת שלו לזה שהוא חייב להיות לבד?

דונה לא התאהבה בו.

נכון, הסטטיסטיקה לא לצידה במקרה הזה, אבל זה בהחלט לא "כל" המלוות
הסיבה המוצהרת היא שהוא האחרון מבני מינו (אדוני זמן) וטכנית הוא לא יכול להביא ילדים עם בני אנוש, או לפחות זה מה שמספרים לנו. הוא לבד כי בעונה השנייה הוא אמר לרוז: את יכולה לבלות את כל חייך איתי, אבל אני לא יכול לבלות את כל חיי איתך. הדוקטור חיי מאוד שנים יותר מבני אדם, להמשיך לחיות ככה ולאבד כל הזמן את מי שאתה אוהב זה קיום מאוד עצוב עבורו.

פעם אהבתי את רוז ממש, אבל מאז הגיעה דונה

ושינתה את עולמי.
ואז גם ריבר.

shaharEB

New member
אני עדיין הכי אוהבת את רוז
אבל ברור

שגם דונה שבתה את ליבי

ailag

New member
וגם

(כתוספת למה שדניאל אמרה, לא במקום)
הוא חושב אחרת מאתנו, גם כי הוא חיזר וגם כי הוא... הוא. (ולכן למשל הוא לא הורג אנשים בסיטואציות שאנשים אחרים - או אפילו אדוני זמן אחרים, דוג' המאסטר - היו הורגים). אז אולי טוב לו אחרת.

וחוץ מזה, באמת הוא מאבד את החברים שלו די מהר. ואז כל פעם שהוא לבד הוא עדיין בראש של "אוף כולם מתים לי ואם אני לא אהיה עם אחרים אני לא אסכן אותם" ותוך שתי דקות מגיע אליו חבר חדש :) (מלבד אולי -
לסוף עונה 6 במהופך - רביר תא םימעפל רקיבו דבל עסנ אוהש תונורחאה םינשה םייתאמ.
ןהיבגל רקיש אל אוה םא)

ailag

New member
אגב הפרק הזה, נתקלתי בדבר הבא +

הספוילר
הוא גם לסוף עונה 6 (!)

בויקיפדיה -
"Having Jenny come back to life at the end of the episode was Steven Moffat's idea."

אז הוא לא היה קשור לפרק, חוץ מזה שאולי הוא כבר היה בחפיפה עם RTD, אבל הוא התערב וביקש שהיא תחזור...
אולי היו לו תוכניות?
הרי כבר ראינו שתוכניות לגבי ריבר הוא שם בעונה 4 ובבלינק.

(אם כי הספוילר מופיע בשם של הפרק האחרון של עונה 6 אבל נו שוין)

למעלה