The.Dresden.Files

aerynsun

New member
The.Dresden.Files

היי ח'ברה ממליצה לכם על הסידרה הנ"ל. כרגע היא בעונה הראשונה , יצאו תשעה פרקים. מאוד מומלץ. למה אני ממליצה? כי יש בה המון ססממנים של תיקים. מולדר זה הסוכן, גיבור הסידרה. סקאלי היא השוטרת החוקרת את המקרים שמשתנים ממקרה למקרה. היא רצויונלית ו"רגילה" והסוכן הבלשי הוא...קוסם. זה לא קוסם של להטוטנים אלא יותר מקרים של תופעות על אנושיות. הפרקים הראשונים טובים אבל הסידרה משתבחת מפרק לפרק. התסריטים מצויינים, צילום טוב. סידרה באיכות. מומלץ!

FeLL67

New member
הו

יאפ, הורדתי את זה -.- אין לי זמן לראות אבל >:

heleni23

New member
היי../images/Emo13.gif

מאיפה הורדת את הסידרה?אי מיול?האם יש את כל הפרקים שיצאו?

heleni23

New member
לא לדבר על מה?

היי, על מה בדיוק את לא רוצה שאני אדבר? תקני אותי אם אני טועה אך אני חופשייה לומר כל דבר כל עוד זה לא פוגע באחר! האם את חושבת אחרת?

S m e l l y Cat

New member
אסור לדבר על הורדות לא חוקיות בפורו

מים. זה חוק של תפוז אותו אין להפר, ילדה קטנה!!

כמו שענו לך לפניי

אסור לדבר על הורדות לא חוקיות בתפוז וכדאי גם שתדעי שהורדות כן פוגעות באחר..

heleni23

New member
אז לא הבנת אותי!

לא דברתי על שום דבר לא חוקי רק שאלתי מאיפה מורידים את הסידרה אההה ודרך אגב אי מיול זאת תוכנה חוקית כולם מורידים דרכה או דרך קאזה רק שקאזה זה בדר"כ לשירים אז במקום להפנות אצבע מאשימה וסתם להתעצבן עלי היית צריכה לקרוא את השאלה שלי! כי אני הבן אדם האחרון שיכנס לתוכנות לא חוקיות וזה ממש פוגע שאנשים כמוך סתם יוצאים עלי בלי שום קשר רציתי לדעת אם אפשר להוריד את הסידרה (בדרך חוקית!!!!!)מהאינטרנט!!!!!

יקירתי מחמדתי

אין צורך לצעוק בעיקר אם אין לך מושג על מה את מדברת. אי מיול וקאזה הם לא חוקיים, ההורדות מהם אינן חוקיות כי את לא משלמת על המוצר וכידוע כשאת לא משלמת על משהו מדובר בגניבה.. צר לי להודיע לך שזה שכולם מורידים משם לא עושה את זה לחוקי אלא רק לתופעת גניבה שכיחה. חבל שאת סתם כותבת דברים שאין לך מושג בזה ומנציחה את הבורות של קהל הצריכה כיום. נ.ב לא שאלת לגבי הורדה חוקית שאלת לגבי הורדה אני לא קוראת מחשבות ולא אף אחד אחר פה ולפיכך אין לי היכולת לנחש שאת מחפשת תוכנה חוקית ובתשלום

הו שמעתי על זה...

ברגע שיתפנה מקום על המחשב אני אוריד שיהייה מה לראות בקיץ =)

Gilliana

New member
תודה על ההמלצה ../images/Emo13.gif

אתחיל עם זה אחרי ה-5 באפריל - לצערי מתפנה לי המשבצת של "נמלטים" (עד סוף אוגוסט כשתתחיל העונה השלישית).

1Shir

New member
דרזדן? זה לא מעונה 1 של "24"? ../images/Emo3.gif

נשמע כמו קופי של אקס פיילס
יש קונספירציות?

aerynsun

New member
ממש לא קופי

למרות שעכשיו ראיתי פרק תשיעי וספנדר מופיע שם. קונספרציות אין. אבל יש על טבעי מול ראלטי ובלש ממש חמוד.

למעלה